*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Pangomgang i V75 - du kan vinne 13 millioner

Forus08122018_Svein Ove Wassberg vant V75-1 med Ulsrud Tea_Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Kaldblodsdronningen Ulsrud Tea har vunnet Adolf Idsøes Æresløp på Forus de to foregående årene. Superhoppa er stor favoritt til å ta sin tredje strake i løpet i V75-6 på Forus i dag.

Lørdag kan du vinne 13 millioner! Vi jakter en solid V75-opptur med flere herlige objekter samt en banker som har funnet storformen! Du blir vel med oss i jakten på storcashen?

07.12.19 11:10

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V65 Boden: V65-kveld på glattisen i Boden
Tippetips: Bonuspotten skal ut på lørdagskupongen
Oddstips: Fyldig oddsprogram lørdag - sjekk våre analyser
Oddssingel PL: City er best i byen
Oddssingel PL: Liverpool viser hvem som bestemmer
Håndball-VM kvinner: Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Her ser du lørdagens V75-omgang til Forus gratis. Sendingen starter kl 12.00:

Lerum med NY herlig fulltreffer! Var du med på oppturen 5. desember?
Det ble som ventet ikke helt lettløst i lunsjomgangen til Bollnäs denne torsdagen, og spesielt ikke når 89-oddseren Kolar Ville supersjokket i finalen. Systemet til undertegnede (fire andeler a Kr.500) satt imidlertid som spikret, og betalte ut meget solide Kr.23 742,-. Tok du rygg?

Lerum med solid fulltreffer til Eskilstuna 2. desember!
Undertegnede kom ikke i mål på de flate bongene, men på systemet (fire andeler a kr 750) ble det en herlig opptur! I finalen stod systemet igjen med storfavoritten 1 Vicy Grif samt outsideren 9 Global Thunder. Storfavoritten tauet løpet rundt om, og dermed måtte vi "nøye" oss med 46 364 kr i utbetaling. Mye av nøkkelen til denne solide fulltrefferen var Dark Roadstar (7,9% - odds 14,90). Den stod nemlig først på ranken, og var en SINGEL UTGANG på systemet. Følgende info ble gitt på skrellen:

11 Dark Roadster (V64-2) – Er betydelig bedre enn raden, og den fortjener virkelig en seier. Ble plukket ned på streken tredje sist, mens den passerte mål som mer eller mindre ubrukt nest sist. Nå sist misset kusken starten, og den tapte lengder direkte. Gikk siden et sterkt løp til tredje. Vi liker utviklingen på denne 3-åringen, og blir det bare litt tempo så duger den godt mot en billig gjeng som dette. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Forus Travbane står for lørdagens STORE høydepunkt, og vi har rett og slett en enormt fin V75-omgang foran oss. Flere TOPPOBJEKTER er jobbet frem, og her er det bare å lese all teksten nøye før du leverer inn bongene. Når det gjelder den beste bankeren i omgangen så dukker den opp i V75-6, og her står 10 Ulsrud Tea alene. Har vunnet dette løpet de to siste årene, og kommer ut med superform i kroppen. Var helt enorm sist, og den er tilbake på sitt beste.

Husk også på at vi har vurdert V5-1 og V5-2, og den infoen finner du langt ned på siden. Ta rygg på følgende til løpene på Forus:

V75-1 : 2 Sambo Ø.K. – Vi prøver oss med et ordentlig frekt objekt i innledningen lørdag, og vi gjør det på en 3-åring som alltid har hatt et svært godt rykte. Øksnevad har nemlig uttalt at dette er en av de beste hestene han har trent, og den har altså veldig stor kapasitet. Husk på at den på Sørlandet nest sist hadde vært hakk i hel på storkanonen Grisle Odin G.L. (20m tillegg) om den ikke hadde feilet ut på oppløpet. Kommer her ut etter pause, den er garantert satt opp for løpet på hjemmebane, og ingen skal bli overrasket om det blir Sambo-show i innledningen. SE OPP!

3 Spang Ole – Har utviklet seg strålende i år, og ikke gjort noen feil på slutten. Står altså med stolpe i programmet, og nest sist slo den enkelt 5 Stjerne Kos. Da var faktisk Spang Ole trykket ned til 1,5 i totoen! Er satt opp for denne oppgaven etter pause, og har trent fint. Er selvskreven på bongen. 5 Stjerne Kos – Imponerte veldig på Sørlandet sist når den jogget en 26-tid. Har bitvis slitt litt med aksjonen, men nå blir den bare finere og finere. Her vil nok Tom Erik Solberg prøve å holde Spang Ole inne på startsiden, og rollene kan være byttet om fra sist de møttes. Outsideren. Disse tre hestene skiller seg klart ut.

8 Valle Hugo – Gikk helt OK sist, men det har vært en lang sesong, og formen er nok ikke like bra nå som tidligere i år. Er kun en bitteliten outsider som skal med ved ytterligere gardering.

Vår rangering : A : 2 B : 3-5 C : 8-7-9-11-1-10-6-4-12

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-2 : 11 Thai Eros (denne ble strøket fredag kveld) – Er VELDIG bra, og er betydelig bedre enn det grunnlaget den har på konto. Har nå stått en kort stund hos Johan Kringeland Eriksen, og er blitt behandlet siden det siste løpet. Er trolig den hesten i feltet med best kapasitet, og får bare kusken til styringen så dukker den med garanti opp på foto. 9 Mama’s Real Deal – Er veldig spurtsterk når den får gå med i rygger, og den har interessante betingelser foran seg nå. Det har ikke helt klaffet for den på slutten, men den har uansett levert gode løp. Var klart tapper fra dødens sist. Nå blir det et annet opplegg, og den skal tidlig med på gardering.

5 Loveyou Hangover – Har stått en kort stund hos Sigbjørn Kolnes, og det skal bli spennende å se hva han får ut av denne. Har bitvis slitt litt med aksjonen sin, men den er knallgod når den først henger sammen. Kolnes var fornøyd med den i et jobb for en liten uke siden, og den får stå som en stor outsider direkte. 7 Four On The Floor – Har rørt det til for seg på slutten, men i følge Stall Hamre så skal formen være bra. Husk på at den var meget solid i nederlaget mot tøffingen Djarpur Dry tredje sist, og er slett ikke verst når den bare fungerer som den skal. Tom Erik Solberg opp som gjestekusk liker vi, og den skal med om man bruker noen hester. 3 B.S. Gold – Er en lillebror til mer kjente Womanizer, og også B.S. Gold har et BRA talent. Har radet opp på slutten, og utviklet seg helt strålende. Womanizer utviklet en veldig starthurtighet, og vi er inne på at B.S. Gold også kan flytte ordentlig på seg om den blir laddet med. Er en av flere som skal med om man først begynner å gardere løpet.

6 Welcome Malcolm – Var kanskje ikke helt på topp sist, mens den feilet med krefter igjen i tøffere omgivelser enn dette nest sist. Er spurtsterk, og en gardering for de som spekulerer utover de vi tror mest på.

Vår rangering : A : 11 B : 9-5-7-3-6 C : 12-4-1-2-10-8

V75-3 : 6 Kaptein Kuling – Laddes for tet, og siden er dette hesten å slå? Var ikke som finest sist, men gikk da med en balanse som ikke passet, og det var grunnen. Fjerdesist var den helt RÅ fra dødens, og gikk altså 25,4/2140mv fra dødens på en subbete bane. Er enormt bra på ren kapasitet, den er kjapp i vei, og den elsker baneunderlaget på Forus. SPILLES!

9 Vestpol Kongen – Har en veldig fin rad, og blir hardt betrodd. Gikk bra etter galopp for eieren sist, og varslet form etter oppholdet. Er ikke veldig hard i skallen sin, og må den gjøre for mye selv så er den ikke modig. Slik vi ser det er Kaptein Kuling en hest med en langt hardere skalle, og det ble også utslagsgivende for hvem vi tror mest på. 1 Verdals Torden – Var noe forbedret igjen sist, men har altså ikke vist toppform på lenge. Ryggen til Kaptein Kuling burde man være interessert i, og med luker til slutt så er den god nok til å overraske. Outsideren. Bak disse er det veldig jevnt.

3 Høvåg Ask holder en meget bra form, og er helt klart aktuell for bongen for dem som bruker noen hester. 7 Njølstad Jela – Ble sittende bom fast sist, den er på vei mot storformen nå, og skal følges svært nøye i tiden som kommer.

Vår rangering : A : 6 B : 9-1 C : 3-7-2-10-8-4-5-12-11

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-4 : 10 Moe Tyr – Har egentlig en BILLIG oppgave foran seg på lørdag, og vi tror aldri at Tor-Martin Moe hadde dradd denne til Stavanger uten at han hadde vært fornøyd med den i jobbene etter pause. Har nesten bare gjort fine løp i år, og den har utrolig mye inne når den fungerer som den skal. Blåser fort en gjeng som dette, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro MYE på den.

5 Neslands Faksen – Her har Kåre Refsland gjort en strålende jobb, og den har blitt betydelig mer stabil enn hva den var tidligere. Knep seieren uten kanskje å fungere som best sist, og er derfor behandlet før denne oppgaven. Er litt over middels fra start, og feiler den ikke så er det denne vi frykter mest. 8 Langlands Odin – Var sjanseløs mot seiersmaskinen Lesja Odin sist, men var bra til seier i startene før der. Sporet nå trekker ned, og her kommer nok Vidar Tjomsland å bakke seg ned i køen. Går SOLIDE sluttrunder når den er som best, og den får stå som en klar outsider.

6 Troll Sterk Viking – Har virkelig funnet storformen hos Tjomsland, og den var knallgod til seier sist. Fikk hele 200 000 for den innsatsen, og den møter TØFF motstand nå. Er dog under en rivende utvikling, og aktuell for dem som spekulerer litt. 7 Tangen Elvira – Var knallgod på høsten, men ikke som best sist. Kommer ut etter en liten pause, og dette er en hest som burde passe Tengsareid. Er som vanlig en stor outsider, og den skal med om man bruker noen hester.

Vår rangering : A : 10 B : 5-8-6-7 C : 3-9-4-2-1

V75-5 : 1 Double Trouble E.P. – Vant mer eller mindre ukjørt på 14,2/2040ma tredje sist, og går den opp mot sitt beste så tror vi ikke den taper dette løpet fra tet. Galopperte seg bort sist, men barbeint på en knallhard bane var nok ikke helt lurt da. Nå blir det på igjen med sko, og da tror vi ikke den feiler. Her drar Svein Ove Wassberg unna i 16-17 fart, legger inn en kjapp sluttrunde, og da er vel det ikke snakk om saken? VI TROR HARDT!

15 Shankly Lane – Er 20m tøffere ute enn et tidligere møte med Double Trouble EP nå, og dette er ingen enkel oppgave for favoritten. Gikk dessuten kun OK fra dødens sist, og den må være bedre her om den skal runde til seier. Vårt 2-valg. 3 Van Der Meulen – Holder vi HØYT på ren kapasitet, men den sliter med aksjonen sin, og skal den vinne dette så må den henge sammen helt hjem. Formen rapporteres å være bra, og den får stå som en klar outsider. 13 Bleeding Heart – Debuterte for Wiig sist, og spurtet strålende tilslutt. Gikk 13,1 s 300m, og kom til mål med mye krefter igjen. Er trolig ytterligere forbedret til dette løpet, den har stor fordel av distansen, og er en luring med Geir Mikkelsen.

11 Mr. Malando – Har fått to løp i kroppen etter et lengre opphold, og den er på riktig vei. Var ikke helt tom etter sene luker sist, og fikk et pluss i kanten av oss. Distansen her er kun et pluss, og den er god nok å skrelle om favorittene skulle være noe under pari.

Vår rangering : A : 1 B : 15-3-13-11 C : 2-5-9-6-8-10-12-14-7-4

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 10 Ulsrud Tea – Har vunnet dette løpet de to siste årene, og sjansene for at «SUPER TEA» gjør det igjen, ja, de burde være gode. Var fenomenalt god etter galopp på Jarlsberg sist, og da viste vår klokke 22,2 s 1900m på et imponerende sett. Har en voldsom toppfart i kroppen sin, og får den bare gå med i rygger til det gjenstår 500-600m så er den ekstremt vrien å stå i mot. Motivert favoritt som også vi tror mye på.

2 Våler Nikolai – Her vil nok mange regne, og deretter konkludere med at Ulsrud Tea skal få slite å hente 40m tillegg om Våler Nikolai går så og så fort. Det trenger ikke å være feil, men spørsmålet er om Våler Nikolai er «modig» nok å dra unna i jevn 24-25 fart, og deretter ha mot i seg til å svare Ulsrud Tea? Akkurat det er vi usikker på, og den må være helt på topp her om den skal vinne. Formen virker dog å være bra, og den var knallgod på Klosterskogen sist.

12 Kleppe Slauren – Avgjorde sikkert sist, og holder fin form. Virker ikke å være den samme hesten som i fjor, men dermed er det ikke sagt at den er dårlig. Vi tror ikke den slår Ulsrud Tea, og den er i våre øyne mer trippel enn veldig seiersaktuell. 4 Søndre Jerkeld – Er en vinner på utregning etter NM-løpet sist hvor den var hakk i hel på Odd Herakles fra likestart, men… Har nemlig vært skadet, og den trenger garantert løp i kroppen før den superformen er tilbake. Er uansett en bitteliten outsider, og det skal bli spennende å se den igjen i banen. 11 G. Jerken – Var fullt godkjent etter pause sist, og den er trippelaktuell om den løfter seg ytterligere til denne starten. 7 Røster – Var ikke helt tom sist, og er veldig på riktig vei. 8 Tangen Piril – Huket hjul mot oppløpet sist, og mistet en mulig seier? Også denne er på vei mot toppformen, og dermed trippelaktuell.

Vår rangering : A : 10 B : 2 C : 12-4-11-7-8-5-1-6-9-3

V75-7 : 10 American Cheque – Slet litt med magen når den kom inn på stallen til Gaute Lura, men virker nå å være veldig på riktig vei. Leverte en TUNG avslutning i 11-fart sist, og den fikk et soleklart pluss i kanten av oss. Kommer her ut mot en ikke veldig formsterk gjeng, og med ytterligere fremgang så er denne kapabel nok til å skrelle i en særdeles jevn finale. 4 Lucky Vegas – Mangler nok litt på toppformen, men den kan ikke få veldig mye bedre betingelser enn dette. Hadde vi vært sikker på at formen hadde vært på topp, ja, da hadde vi trodd MYE på tet og slutt. Er selvskreven på bongen, og den får også plass i a-gruppen.

5 I Am The Tiger – Var helt enorm gjennom sommeren, og radet da opp med toppinnsatser. Har feilet to ganger på rappen nå, men skal være behandlet før løpet på lørdag. Er den beste hesten i feltet, men inntil den viser mer stabile takter så ranker vi den ut på outsiderplassen. 8 Handsome Hank – Tok en veldig fortjent seier sist, og den var bra. Sporet nå trekker ned, og det er en klar vingelrisk. Kan dog vinne om det bare løser seg, og den er en av flere som skal med på gardering.

9 Wilma Leggrowbach – Hadde vært sjanseløs på en sprint for en del år siden, men nå som den er blitt eldre så vil sprint passe bedre og bedre. Formen er dessuten fin, og den var positiv til seier sist. 12 Ursula Horse – Skuffet sist, og den kan ikke få godkjent for den innsatsen. Er dog best på sprint, og den har en voldsom toppfart i kroppen sin. Er ikke ueffen om det bare klaffer fra et elendig spor. 2 Let’s Take A Selfie – Var svak/fikk maks etter pause sist, og den leter etter formen. Er egentlig god nok massevis i omgivelser som dette, og er en gardering ute på kanten. 11 Hades Håleryd – Har fått dårlig betalt for fin form, og den trenger ikke å være helt borte om det først klaffer fra en dårlig utgangsposisjon.

Vår rangering : A : 10-4 B : 5-8-9-12-2-11 C : 1-3-6-7

Litt om V5-1 + V5-2 :

V5-1 : 4 Åse Mai – Er en hest vi har jaktet litt på, men som ikke er enkel å sveive inn. Nå sist ble den forstyrret til galopp, den tapte en del, men kom meget fint tilbake i kulissene. Har kapasitet en bit utover det grunnlaget den har på konto, og den skal helt klart passes i et billig løp som dette. 5 Gann Linn – Var ute mot betydelig bedre hester enn dette tidligere i år, og den skal ha litt kapasitet denne 3-åringen. Feilet pga feil på utstyret sist, men formen skal være bra. Gjør seg normalt ikke bort her om den leverer på topp. 3 Moi Diva – Har gjort det helt OK for eieren, men nå skal Øystein Tjomsland få stramme den litt opp, og det liker vi. Er et soleklart kryss på bongen.

Vår rangering : A : 4-5 B : 3-8-7-2-10 C : 6-13-11-9-1-12

V5-2 : 5 L.A.’S Magic Moment – Har kommet hjem til Forus, og det skal bli spennende å se om den tenner til på et nytt miljø. Har vært matchet mot betydelig bedre hester enn dette, og den har riktig så fin grunnkapasitet. Prøves direkte da den kan være «oppbrukt» neste gang… 3 You Love – Holder vi høyt på ren kapasitet, men den er ikke i toppform enda, og blir derfor ranket ut som et 2-valg. Gikk fullt godkjent sist, men er fortsatt litt seig i takene. Motbudet. 6 Matchplay S.S. – Har ikke utviklet seg som ønsket i 2019, men er uansett såpass bra at den kan ta seg av et løp som dette. Har slitt litt med blodverdiene sine, men vi regner med at de er i orden etter oppholdet. Løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 5-3-6 B : 4-7-8-12 C : 9-11-2-1-10


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag