Papounet vinner enkelt feilfritt

Foto: Hesteguiden.com

Derfor blir hesten vår banker i V5-5 på Bergen.

Ja, vi har ikke dårlig hjerte når vi klinker til med bankerspill på usikre 11 Papounet i V5-5 som er dønn overlegen denne gjengen. Han er ute på en distanse (2600m) som passer som hånd i hanske for den franske eleganten som sliter med aksjonen.

Treningsrapportene er positive, og sist tapte han bare for gode Conclude. Skulle vi gardert dette løpet, måtte vi fort hatt med fem-seks hester. Og da klinker vi like godt til med banker på den beste hesten - vel å merke hvis han går feilfritt. Og sporet – distansen – kusken – motstanden gjør at han skal ha alle muligheter for å kjøre feilfritt.

Vår rangering V5A-5: 11 B: 13-5-7-10 C: 1-6-12-9 D: 8-4-2-3

Klikk her for å se våre V5 tips til Bergen

V5A-1

9 Moe Granar gjorde en fin prestasjon sist og hadde vært nær Moe Brage hvis ikke Amor Even hadde kommet inn på Erga-traveren midt i siste sving. På en speed er han dønn overlegen, men han er veldig avhengig av rygg i det lengste. 8 Timor gjorde en enorm opphenting etter galopp i monteløp sist, og formen er på topp. Sprint er ikke den beste distansen, men hun går til kassen.

7 Bjørøy Tulla har fått mer fart i kroppen med årene, så hun skal regnes. 1 Gjerde Åsar beholder tet og leder lenge. Sprint er hans klart beste distanse, men vi skal ikke forlange at han skal holde unna for tilleggshestene.

Vår rangering V5A-1: A: 9 B: 8-7-1 C: 6-2-4-3-5

V5A-2

4 Willyne har Wassberg gjort en kjempejobb med, for denne hesten kunne ikke noen ting for en liten stund siden. Han var uvillig og slet meget med aksjonen, så skryt skal nestor Wassberg ha for jobben med Bokli Eld-sønnen som var bra i V75 sist. Gjentar han den prestasjonen, vinner han dette løpet. Jeg stoler ennå ikke 100 prosent på Willyne og garderer han.

10 H.G Grid har et vanskelig startspor for hennes del, og det er galoppfare fra start. På fart er det få som matcher henne. 13 Tyri Best er en usikker krabat som har enorme fartsressurser for grunnlaget, og fra springspor på 20m tillegg kan faktisk Pål Even-sønnen være i tetkampen inn første sving hvis han unngår galoppen. Skulle han komme seg til tet, så vinner han, men han er så usikker at det er ingen enkel herremann å få inn på bestilling.

11 Alma Kim har styrken som sin force og skal regnes i toppen selv om hun kommer ut etter pause.

Vår rangering V5A-2: A: 4 B: 10-13-11-8-1 C: 2-5-9-14-12 D: 3-7-15-6

Annonse: Lerum har to objekter som bare må krysses - Sjekk her

V5A-3

Løp for rekruttkuskene der 7 Xanadu er formbomben i løpet, men hun er uansett motstand avhengig av riktig reise som er rygg i det lengste. Må hun gjøre for mye jobb selv, blir hun ofte snill til slutt. Kusk Daniel Kvamsdal har faktisk imponert i sulkyen (hadde ikke den store troa på hr Kvamsdal tidligere), for han gir hestene sine fine reiser, samt at han sjelden kjører galopp.

2 Yankee`S Wish står perfekt til, og formen er meget bra. Har en dyktig kusk i Tina Storetvedt. 3 General Liberty viste litt form i sitt siste løp og på sitt beste er han god nok til å vinne.

8 Southwind Vertical har ikke imponert, men møter såpass billig motstand at han kan blande seg inn i seiersstriden

Vår rangering V5A-3: A: 2-12 B: 11-6-5-13-1 C: 9-7-10-3-4 D: 8

Klikk her for ålevere Sportspills eksperttips til Bergen

V5A-4

5 Ulfaks har en fin sjanse til å vinne dette løpet, men han møter noen hester som er i bra form, samt at jeg neppe tror han blir bukket gratis til tet. Fin vinnersjanse uansett posisjon. 1 Kleppe Manden er i rivende utvikling og gjorde en fin prestasjon sist etter galopp. Klarer Tom Erga å forsvare teten, er vinnersjansene fine. For Eldin-sønnen er bra til å forsvare seg.

10 Stingers har fryktelig kapasitet, men er håpløs usikker. Skulle Tvedt-traveren gå feilfritt, står han distansen (2600m) bedre enn noen andre.

9 Iben H fin form og blir radikalt kuskeforsterket til Svein O Wassberg, og distansen er bare en fordel for den sterke femåringen.

Vår rangering V5A-4: A: 5 B: 1-10-9 C: 7-3-11-12-4 D: 6-2-8