Gå til sidens hovedinnhold

Parkerer bankeren

Biri fredag: Ola går mot favoritten, og tror Victor Invalley leker hjem V5-4 i kamp med storfavoritten Pine News.

Klikk her for våre V5-forslag

NB: Husk at Biri kjører ettermiddagstrav i dag og innleveringsfrist V5 er allerede kl 1507.


Vi glemmer ikke seiersløpet til 1 Victor Invalley (V5-4/DD-1) i den nest siste starten 10. mai. Som et femtevalg og 6-oddser blåste han til tet fra syvendespor som vår klare banker. Siden var han i en klasse for seg selv. Sist galopperte han i hard konkurranse på Bjerke, men han er normalt temmelig travsikker. I dag står han nydelig til i førstespor bak bilen. Hestekaren Truls Desserud kliner til og tar normalt teten lett. Victor Invalley har en 1.14-tid innenfor rekkevidde. Han vant på 16,6 på tung bane sist han gjestet banen ved Mjøsa. Pine News er blitt benyttet som banker i et av fagbladene. Han slår ikke vår banker dersom ikke vårt bud har en dårlig dag.

Her er kveldens tips til Harstad travpark

I V5-1 er det flere fin hester på farten. 3 Scoreandevileye var god i seisrsløpet nest sist. Sist satt han stengt med vinnerkrefter. God sjanse. 9 Luciano kommer med gode resultater fra Gelsenkirchen i Tyskland. Steinar Holm er en dyktig trener og han tar ikke ut denne hesten dersom han ikke er steinklar for oppgaven. Nødvendig gardering. 10 Lucky Story står kjelkete til. Han avslutter sterkt og må ha en mulighet om han ikke galopperer. 4 Tanita's Temptation holder solid form. Trønderen var overlegen sist. Selv om selskapet er skjerpet skal han strekes.

V75 Bergen lørdag: Ola tror på to tetbankere

6 Vestby Kvikken er veldig kjapp fra start. Han var meget bra på samme arena sist fredag og kan lede V5-2 hele veien. 1 Bottolf får mange tilhengere etter sterke resultater i sine fire starter denne sesongen. Må strekes, men kan bli sittende stengt fra innersporet som er et minus for Garberg-traveren. 10 Brendli Stjerna er bedre jo lengre distansen er. Hun er tøff og kan runde alle i sluttfasen. Sist leverte hun et meget sterkt løp i tøffere selskap enn dette. Probelmet er at det ikke er enkelt å hente lengder på de korte langsidene på Biri. 2 Drivia er løpets luring. Hun er bedre enn raden og skal voktes uten galopp. 7 Spik Rigel er håpløst usikker, men krabaten har fart så det holder. 8 Ramstad Knerten gikk godt på en uvant kort distanse for hans del sist. Kan skrelle nå.

Kjøp Sportsspills ekspertkupong her
5 Vanity Rich går bestandig gode løp. Trives fortreffelig på Biri. Hun er sterk som en bjørn og kan muligens slugge seg inn til seier. 2 Chippon er galopplysten. Mikkelborg-hesten er kjapp ut og feilfritt kan han lede hele veien. 8 Hitch Hiker var veldig god sist. Sporet er vanskelig denne gangen, men med innsatsen sist friskt i minnet kan vi ikke levere V5 uten den seierssultne vallaken.

Annonse: Kr 55.000 innspilt i juni

I V5-5/DD-2 setter vi mest kroner på 4 Pearlchip. Vi advarte for henne sist da hun vant til 14 ganger i spillet. Her lukter det tet. Har hun dagen holder hun helt hjem. 6 Thai Quest møter mye lettere konkurranse enn hva hun pleier å gjøre. Klasse til å ta hjem dette oppgjøret, vel og merke om hun kommer inn i løpet. 9 Star Contender liker distansen. Hun er bedre enn raden og skal absolutt vies oppmerksomhet som feltets outsider. 12 Nanna Pride står iskadt til. Vi tror hun skal få slite herfra, men hun holder strålende form og kan være skummel å utelate. 3 Nugga Hydrup var nede på 14,9 til tredje sist. Kan vinne med et perfekt utgangspunkt. Noen ord også om 1 Money Lou. Hun er lite betrodd i kveld, men med hardt tempo kan hun kanskje sette skapet på plass.
Tast her for V5-forslag. For Dagens Dobbel trykk her

INNLEVERINGSFRISTER:

V5 kl 15.07 (løp 1-5)
DD kl 15.42 (løp 4-5)

Kommentarer til denne saken