Pasha innfrir i Bergen

Pål Buer kjører vår banker på Bergen torsdag.
Pål Buer kjører vår banker på Bergen torsdag. Foto: hesteguiden.com

350 000 kroner innspilt for Nettavisen tirsdag og onsdag. Fra Bergen så er det alltid mye spennende. Nå byr vi på en alternativ banker som ikke blir spilt...

Kurt Leirvåg viste solid tipsform før den store jackpotomgangen i V75-spillet på Biri lørdag! Hele 20 andelslag på Eksperten med lagnavnene "Siste V76 med Leirvåg" fikk ulikt antall seksere der hver sekser betalte ut 4 033 kroner. Totalt ble det 42 seksere og innleveringsprisen på lagene var hhv 960 kr, 1440 kroner og 1920 kroner. Samlet ble det 169 386 kroner innspilt.

På Momarken tirsdag 3. februar så serverte vi meget sterke V65-tips. Nettavisen sin reduserte V65-bong med en innleveringspris på Kr.480 betalte ut FLOTTE Kr.8 406,-. I V5-spillet så fulgte vi opp, og her gikk Nettavisen sin lille bong med en innleveringspris på Kr.160 inn med brukbare Kr.2 552,-.

På Eksperten så satt 15 av våre V65-lag samt at alle V5-bongene gikk inn. Når kruttrøyken hadde lagt seg så viste fasit at vi spilte inn vel 180 000 på Momarken denne tirsdagen. Vi gratulerer dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er alltid kjekt å gå på en ny mnd med blanke ark, og nye muligheter. Høydepunktet fra mnd som gikk kom i V75-spillet på Leangen 24. januar hvor vi spilte inn formidable 1,2 millioner til våre kunder.

Det andre høydepunktet fra samme mnd kom dagen etter på Solvalla hvor vi igjen gjorde det skarpt i V75-spillet. Nå spilte vi inn 200 000 til våre kunder i vårt store favorittspill.

Fra Biri lørdag så er det DOBBEL-JACKPOT i V75-spillet etter at omgangen på Bjerke ble uløselig. Fra Biri 7. februar så ligger det dermed svimlende 6.636.092 ekstra i syverpotten.

I spillboksen under kan du allerede i dag kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til millionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Bergen:

V65:18.30

V5: 19.41

DD: 20.03

Løp ellers denne torsdagen: V4 på Bollnäs med start 12.20. V5 på Bjerke med start kl.13.37.  V64 på Åby med start kl.19.08. Fra Åby denne kvelden er det JACKPOT i V64-spillet med hele 1.437.253 ekstra.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Bergen denne torsdagen så går vi for den litt feige varianten, og banker 14 Pasha i V65-5. Det finnes dog tøffere varianter, og 6 Revoir taper normalt sett ikke V65-2 om den kommer seg til tet. Det er dagens godbit fra oss i Nettavisen. Sjekk ellers ut følgende:

V65-1 : 2 Kleppe Slauren –Kom ut etter en pause sist, og du verden hvor lekker den så ut for dagen. Her har Kjetil Djøseland virkelig gjort et godt arbeide i pausen, og via 24,6 den siste runden så kom den ubrukt til mål med rubbet igjen. Får gratis tet her, og da lar den seg neppe fange. Glem ikke at den i fjor avviste Bork Odin (40m tillegg), og vant på 23,3/1600m… Kleppe Slauren må bare prøves her!

V65-2 : 6 Revoir – Her har altså vår STORE DRAG blitt strøket inn to spor, og det kan fort bety at den fyker til tet. Har hatt MYE utur på slutten, og den er betydelig bedre enn raden. Nå sist så fullførte den klart godkjent. Nest sist så feiler den med RUBBET igjen ned mot siste sving, og den hadde aldri blitt dårligere enn nummer 2 på en 16-tid da. Tredje sist så holdt den klart bra fra tet, og etter en luftig åpning så taper den kun for Chad Boko/Waikiki Man. Kommer nå ut på sin beste distanse, og sist den var ute på denne distansen så blåste den alt fra spor 12… Vi tror på tet og slutt, og her skal vi til lukene.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-3 : 10 Sophus K.G. – Har et perfekt løp med tanke på motstand denne torsdagen, og når en slik hest overhodet ikke blir spilt så er i hvertfall vi på vakt. Etter pause nå sist så ble det helt feil med 25,8 f 1000m i dødens. Fullfører egentlig OK med tanke på et slikt opplegg. Hadde helt sikkert godt av denne lungeåpneren, og den er fort noen hakk forbedret til denne oppgaven. Fra første omvendt i volten så burde den komme seg FINT avgårde, og klaffer det bare litt med ryggene på veien så kan dette gå! STOR OBS, og denne må med på alt av seriøse bonger.

V65-4 : 14 Dixi Elden – Dette er et UTROLIG dårlig løp, og fungerer Dixi Elden som den skal så dreier det seg selvfølgelig om en stor sjanse. Er riktignok noe tøffere ute, og med en klin urutinert kusk så er det aldri helt trygt. Vinner dog uten hindringer på veien, og dette er en motivert favoritt. Begynner man å gardere løpet så er det bare å strø på så langt lommeboken rekker. Vi tør dog ikke å gå ALL IN på en slik kusk, og på noen av bongene så vil vi gardere den.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 14 Pasha – Vant sist uten å imponere veldig. Den slet nok litt på en bane som ikke var som best den dagen. Den så lysende bra ut som stengt i V75 nest sist, og tredje sist så er den veldig tapper fra dødens! Fra første omvendt så er vi litt inne på at Pål Buer klemmer til direkte, og med trolige tet-hester som Shocking Victory/Chanti Chip så er det faktisk ikke helt utenkelig at det kan bli tidlig tet om Pål gasser fra start. Har selvfølgelig uansett en bra sjanse, og vi føler også at dette er en motivert favoritt.

V65-6 : 14 Selenason – Har et veldig spennende løp foran seg her, og den er klart spillbar. Fra første omvendt så vil den være på kjapp vei fremover, og kommer den seg bare ned i en OK rygg da så skal noen og enhver få kjørt seg. Er nemlig sylvass på en speed. STOR OBS hest, og vårt førstevalg. 10 Spik Rasken – Kom flott tilbake etter en dårlig start sist, og den varslet form. Har gått veldig bra for Åsbjørn Tengsareid de tre siste gangene han har kjørt den, og det er tydelig at de to kommer godt overens. Klar outsider som skal passes i dønn riktige omgivelser!