Patrik i seiersrus

Foto: Privat/Mediehuset Nettavisen

Mandag kusket Patrik Fernlund sin egen Fred Cobra inn til seier i V64-5 på Bollnäs og sikret våre lesere solid DD-odds. Tirsdag jakter han jackpotkroner på Jägersro.

Denne artikkelen er tillrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund.

Tre av Frode Gjesdals sju andelslag på Forus i formiddag gikk inn med fem rette og 13 006 i utbetaling. I tillegg kan de som leverte det store spilleforslaget på Nettavisen planlegge hvordan de vil bruke 13 tusenlapper.

Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund er ikke bare flink til å vurdere, analysere og tippe travløp. Patrik er også hesteeier og kusk. Velkjente Navigator Sib eier han sammen med sin far, mens han eier Fred Cobra sammen med sin kjæreste jasmine Ising. Den sjuårige vallaken Fred Cobra som gjorde et toppløp under mandagens V64 på Bollnäs og tok ned favoritten Liberty Face på streken etter å ha vandret utvendig for lederen de siste 1200 metrene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

- En fantastisk følelse, sa Patrik til Nettavisen etter løpet. Det er første gangen jeg har tatt et slikt initiativ i et løp, og kjørt fram i dødens underveis. Og da er det selvfølgelig helt underbart å vinne løpet. Patrik kusket forøvrig i 22 løp i fjor og vant 3 løp. Gårsdagens triumf med familiehesten var hans første årsseier i 2014, men samtidig kun hans andre kuskeopptreden.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Fred Cobra var et fjerdevalg i spillet mandag, men Patrik hadde så god tro på sin hest at han lanserte den både som en luring og som et DD-drag. De som fulgte hans minste DD-spill (innl.pris kr 200) fikk flotte 18 i odds og over 900 kroner tilbake. De som hevet innsatsen ytterligere og spilte hans største DD-forslag (innl.pris kr 400) kunne kvittere ut meget pene 1806 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Innleveringsfrister Jägersro tirsdag
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Det ble ellers en forholdsvis enkel omgang på Bollnäs mandag og ingen utbetaling for fire rette. Ergo ligger det 1 218 046 kroner ekstra i sekserpotten til kveldens V64-omgang på Jägersro.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Nedenunder finner du Patriks vurderinger til kveldens jackpotomgang :
Spiken
7 Rajah Press (V64-5/DD-1) har varit väldigt bra i två raka segrar på Solvalla. Är snabb ut och har toppchans att leda runt om.

Drag
12 Longtimenoseen (V64-3) gjorde ett jättebra lopp senast som tvåa och är helt bortglömd här, kan skrälla!

3 Pommeau Simoni (V64-4) satt fast med mycket krafter senast han startade på den aktuella distansen och med lite mer tur med löpningen nu kan han vara vinnaren.

PS. På andelslagene på Eksperten som heter "Nettavisens millionjakt" vil vi/Patrik bankerspille 2 Innovate Pellini i V64-4