Gå til sidens hovedinnhold

Patrik og Robert

Det er ingen sensasjon at Patrik Fernlund tror på Robert Bergh når det er hjemmebanen Bergsåker som er vertskap for torsdagens V4-omgang.

Denne artikkelen er tillrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund.

Det er strålende form på Nettavisens travredaksjon om dagen. Under tirsdagens lunsjtrav på Forus satte Nettavisens nye glimrende travmedarbeider Frode Gjesdal V5'en på Forus på sitt største spilleforslag her på Nettavisen. Utbetalingen ble meget pene 13 006 kroner. Tre av våre svært trofaste lesere hadde levert det forslaget. I tillegg ble det fullklaff for tre av hans andelslag på Eksperten og samlet ble det da herlige 79 036 kroner innspilt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Sist lørdag hadde Leirvåg strålende tips til V75-løpene på Bergen travpark og hentet inn nesten 500 000 kroner i gevinster. Søndag hadde galoppgutta Birger Christensen og Morten Olsen ny V4-fest på Täby og hentet hjem nesten 170 000 kroner på Täby.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Onsdag var den godeste Leirvåg på farten igjen på Bjerke under V65-kjøringen der og fanget seks rette på fem andelslag på Eksperten (andelspriser 100, 200, 300 og 500) og fikk tilbake ca 38 000 kroner på hvert av dem. Det skulle bety at Nettavisen/Sportspill har hentet hjem over 900 000 kroner i gevinster siden lørdag og det uten at det har vært fullklaff i Sverige, men Patrik har til de grader bidratt til suksessene de to siste månedene.

Innleveringsfrister Bergsåker
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Torsdag er det atter full fart i travsporten. Som vanlig er det Sverige som starter opp med V4 og denne torsdagen er det Bergsåker som er vertskap. Deretter følger Bjerke opp med sitt lunsjtrav. Til kvelden lover Frode Gjesdal nye herlige objekter på Bergen travpark, mens Patrik tar seg av V64-tipsene på Åby.

Den samme Patrik mener torsdagens V4-omgang fra Bergsåker ser svært så overkommelig ut og velger derfor å spille samlebonger.

Vurderinger av Patrik Fernlund:

Spiken:
10 Udo's Oiler (V4-2/DD-1 var grymt bra på Solvalla senast och har tänt till av lite tuffare träning. Möter nu inget att vara rädd för och han står med tre ben i mål. Spik och då han blir stor favorit spelar vi flerkuponger.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Luringen:
2 Gate Probio (V4-3/DD-2) var bra senast på tung bana och håller fin form. Nu är det risk att favoriten Sky Rocket blir fast så jag tror segerchansen är god för min idé.

HTML EMBED