Gå til sidens hovedinnhold

Pausehestenes kveld i Drammen?

Det er to meget interessante V5-spill i Drammen i kveld. Sjekk våre travtips.

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Det er selvsagt litt sjanseartet all den tid vi ikke har stålkontroll på formen til våre to bankere for dagen, men det er langt mellom de sikre holdepunktene i kveld og vi mistenker at begge våre to utvalgte stiller vel forbredt til start.

Vi har veldig sansen for 5 Lykke Berit, og i V5A-1 står den flotte Spikeld-datteren nydelig til i sitt løp. Hesten gjorde det skarpt mot klart bedre konkurrenter enn dagens før hvilen, og vi tror på tet fra start til mål for 6-årshoppa. I den nest siste starten galopperte hun i seiersdiskusjonen ut i oppløpet på dagens arena, og det var en lav 31-tid som gikk fløyten ved den anledningen.

Vår første banker for dagen har en stamme som tilsier at hun bare skal bli bedre og bedre jo eldre hun blir, og vi satser på at kusk Thor Borg sender Grønhovd-traveren inn til årets første triumf mot ikke alt for skarp motstand i kveld.

Vår rangering: A: 5 B: 3-8-10-7-12-6 C: 2-11 D: 1-4-9

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

En vinner i ny regi?
Ja, selv om ikke trener Eirik Høitomt er lyrisk i uttalelsene angående vinnersjansene til 6 Asafa i V5B-4 mistenker vi at rogalendingen har skumle hensikter med Victory Abroad-sønnen direkte. Dette er snakk om en hest som til tider viste veldig fin kapasitet i regi Steinar Hamersborg, og når favoritten 1 A.T.M. Champion er blitt strøket i løpet er det mildt sagt veldig behagelig motstand 5-åringen støter på.

Det sier vel bare bang og så sitter vår andre banker for dagen i tet, og da tror vi så fall at dagens konkurrenter skal få slite med å ta ned ned Høitomt-traveren fra spiss. Hesten har slitt med aksjonen, men det er ingen i landet som er bedre enn championen på å balansere og rigge de til (og da spiller vi med god tro).

Vår rangering: A: 6 B: 2-3-4-8 C: 11-12 D: 7-5-9-10

Klikk her for å se våre V5B-forslag.

V5B-2, 1700 meter voltestart
Det er kun ti deltakere med i dette sprintløpet for varmblodshester, og vi syntes ikke det ser helt lettløst ut. 5 Precious Woman vant sist hun gjestet dagens arena, og selv om selskapet ikke var av den skarpeste sorten ved den anledningen var det fin stil på Lindy Lane-datteren.

Veldig fin kapasitet er det på 3 High Chanel, og dersom formen etter litt pause er inntakt skal Master Thoj-datteren tilmåles solide vinnersjanser med feilfri avgang. Positiv til tredje i et V75-løp i den siste starten var 1 Galaxe, mens duoen 2 Just Do It og 6 Natali Borgø også er snakk om hester som bør vurderes tidlig.

Vår rangering: A: 5 B: 3-1-2-6 C: 7-8-9 D: 4-10

Annonse: Øivind Grøstadi tipsform, i kveld lanserer han en 20-oddser i V5-4B/DD-1på Drammen.

V5A-3, 2100 meter voltestart
Det er urutinerte varmblodshester i lavt grunnlag på farten i den tredje avdelingen, og bred gardering er å anbefale. Lekker til i sitt springspor står 7 Minikat Rivner, og uten at vi har stålkontroll på svensken ligner det en fin vinnersjanse sammen med Gunnar Austevoll som stødig sjåfør.

Best på kapasitet er trolig 6 S.J.`s Wildman, men dagens arena tror vi ikke er noen fordel for den usikre 5-åringen. Det ble seier på enkle 21.1 full vei etter en kjapp avslutning på løpet i sitt første feilfrie løp i den siste starten, og med lignende innsats i kveld er Brenne-traveren hyperaktuell på ny.

Vi syntes faktisk 1 Red`s Chipchip var veldig positiv til femte etter lang pause i den siste starten, og hester som 3 Mr. Maranjo (storvokst krabat som trolig er kraftig forbedret med løp i kroppen) og 4 Lady Yankee (skummel pausehest) krysses tidlig.

Vår rangering: A: 7 B: 6-1-3-4 C: 10-9-8-5-2

V5A-4/V5B-1, 2500 meter voltestart
Det er liten tvil om at 4 Yankee Peto er best på kapasitet i dette løpet, og dersom 5-åringen takler et litt kinkig fjerdespor i volten bør det dreie seg om en solid vinnersjanse. Formen er dog litt uviss etter litt pause, og da tyr vi til noen garderinger på våre to største spilleforslag i begge rebusene.

Uforandret fin form holder 3 Super Tomin (satt litt fast sist), og dagens arena tror vi kan passe Super News-sønnen bra. Vi forventer at 8 Evaporate (herdet i tøffe omgivelser) er forbedret med løp i kroppen, mens formsterke 6 Extreme Valley og speedkula 9 Bully også bør vurderes tidlig ved garderinger.

Vår rangering: A: 4 B: 3-8-6-9 C: 7 D: 2-1-5

V5A-5, V5B-2, 2100 meter voltestart
Flere av deltakerne i dette løpet synes vi holder V75-klasse, og glitrende inne i løpet mener vi 6 Storm Eld står. Etter å ha vunnet sprettlett fra tet i den nest siste starten var det ikke det rette trykket i Skaug-traveren sist, men nå varsles det om draskylapper på Storm Jo-sønnen for å gjøre ham litt mer skjerpet.

Det er opp en liten klasse for 11 Bravo Turbo ved denne anledningen, men kapasiteten på Järvsöfaks-sønnen er jo skyhøy. Det blir spennende å se hva Gunnar Austevoll kan utrette bak 9 Ildfaksen, mens 7 Max Reodor også krysses tidlig på sin fine form.

Vår rangering: A: 6 B: 11-9-7 C: 4-1-2 D: 5-8-3-10

V5B-3, 2100 meter voltestart
Vi har et monteløp å bryne oss på i dette løpet, og en relativt klar favoritt for oss blir 8 King Of My Heart. Super Arnie-sønnen har vist flott form foran sulky nå på slutten, og det er jo i monte denne hesten normalt er best i. 1 Adrenalin er ingen kløpper fra start, og mot klart skjerpet motstand på en arena som trolig ikke er noen fordel syntes vi Holtung-traveren er blitt vel tung favoritt med sine 78 %

Oppløftende takter i denne grenen har 9 Lopez vist, og vi skjønner da lite av at Super Arnie-sønnen kun skal være krysset av på snaue 7 % To outsidere finner vi i form av 7 Handy Face og 10 Kastor Håbegård, og da bør vel vinneren av dette løpet være nevnt.

Vår rangering: A: 8 B: 1-9 C: 7-10 D: 6-4-5-3-2

V5B-5, 1700 meter autostart
Vi støter etter vårt skjønn på dagens mest åpne løp i avslutningen på denne rebusen, og på vårt store system stryker vi ingen. Dundrer til tet gjør 5 Hornmo Vilja, og dersom stridsmoralen etter litt pause er på topp ser vi ikke helt bort i fra at 3-prosentern i spillet leder rundt om på en arena som trolig passer Eggen-traveren som hånd i hanske.

Positiv etter litt pause var 9 Drivknekten til sølv på 31.9 full vei bak gode Bravo Turbo i den siste starten, og fra en flott utgangsposisjon på en distanse som passer den speedige Spikeld-sønnen langt bedre skal det dreie seg om en solid vinnersjanse ved klaff på løpet.

Vår rangering: A: 5-9 B: 3-2-7-10-8 C: 1-11-12-4-6

Spilleforslag
Til V5A-rebusen på Drammen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 100, 400 og 1150 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre tre forslag til B-spillet på hhv 84, 420 og 1260 kroner (abc-system over fire bonger) ligger ute her .

Innleveringsfrister Drammen
V5A kl. 18.35 (løp 2-6)
V5B kl. 19.35 (løp 5-9)
DD kl. 20.35 (løp 8-9)

Kjøp en bong og se løpene fra Drammen gratis på www.rikstoto.no i kveld!

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken