Gå til sidens hovedinnhold

Paytime i kveld

Kapasitetstraveren Pay Me S.H. har en flott oppgave på Forus i kveld og vi bankerspiller i begge V5-veddemålene.

Sportspills meny tirsdag:
V65 Eskilstuna: I kveld er Per sjef

Lunsjtrav Bjerke: Vi byr på en uslepen diamant

Oddstips: Nå snur det for Sheffield United

Tirsdagens travmeny er innholdsrik og moroa starter med V4-løp fra Åby. Det fortsetter med lunsjtrav fra Bjerke, mens Eskilstuna overtar stafettpinnen med V65-løp tirsdag kveld. Her hjemme er det Forus som er arrangør av en meget spennende dobbel V5-omgang.

Annonse: Grøstad/Lerum med 2.valg på Noble Rite (30,61) og 1. valg på En Vie La Rose i Drammen mandag og 24 844 kroner innspilt

Etter noen dager med strålende tips, ble det en liten nedtur mandag. Riktignok vant begge våre bankere i Drammen og i Mantorp kom vårt glitrende DD-drag Miss Marke to centimeter for sent til å vinne DD-2 og gitt oss over 24 ganger pengene på vårt minste DD-forslag. En svak Bazire Brodde kastet enkelt inn håndkleet under V65-løpene i Halmstad slik at vi måtte nøye oss med en femmer der (89 kroner tilbake på det minste forslaget). Slik er travsporten, man må ha marginene med seg. Uansett har det blitt over 50 000 kroner innspilt siden torsdag og tirsdag skal vi tilbake i vinnermodus.

Innleveringsfrister Forus
V5A kl. 18.30
V5B kl. 19.40
DD kl. 20.40

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

På Forus er det som nevnt i ingressen en flott meny denne tirsdagen og det kan ligge riktig fine penger i luften. Men etter å ha analysert løpene frem og tilbake, synes vi oppgaven til 3 Pay Me S.H. ser tilnærmet perfekt ut. At det er feltets beste hest, er vi ikke i tvil om. Tvilen er mest basert på hestens prestasjon i det siste løpet, men det var altså i et V75-løp som ble vunnet av Nonstop Sas foran Ramos Boy. Også nest sist var Pay Me S.H. ute i V75 og gjorde et fint løp til sjette da. I kveld er det tre hakk ned på mostanden og Pay Me S.H. har vunnet sportrekningen kontra konkurrentene. Fra spor tre er vi rimelig sikre på at Geir Mikkelsen sitter tidlig i tet og 2600 meter er ikke noe minus. Formsterke 8 Dickie Dick Dickens som vi varslet for sist, går opp to klasser i kveld og havner sist fra åttendespor. Fungerer Pay Me S.H. sånn noenlunde, så taper han ikke V5-5A/V5-2B i kveld og vi bankerspiller i begge V5-veddemålene.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Overlegen på kapasitet
Ingen tvil om at 10 It's All In The Game er den beste hesten i V5-4B/DD-1. Fjerde sist gjorde femåringen en glitrende opphenting etter galopp og blåste feltet etterpå. Skuffet så endel på Biri tredje sist og var tilbake som en solid vinner på Sørlandet nest sist. Sist ble det igjen startgalopp og en bra opphenting. I kveld får vi tro at Åsbjørn Tengsareid tar det med ro fra start og tygger ned konkurrentene i sluttrunden. Men det er fortsatt galopprisiko og vi garderer litt, men i DD-spillet blir det bankeren.

5 Aqua Impression hadde en formsterk periode i høst og tok to strake seire i slutten av oktober. Ivrige eiere sendte derfor hesten ut i et par V75-løp, men der var ikke hesten god nok. Har nå fått ladet batteriene et par måneder og skal normalt duge svært godt her. Solid fremgang viste 6 Lord Aristo sist. Vi var etter denne de første gangene ut i regi Tom Erga, men ga etterhvert opp og fikk nesten smake det sist. 2550 meter er ikke noe minus for denne og med fortsatt fremgang kan han vinne.

2 Viva Vici er ikke lett å få feilfritt rundt, men er uten tvil en av de beste på kapasitet. Like bra kapasitet har nok ikke 8 Express Salt, men denne er til gjengjeld lettplassert og travsikker og holder fin form. 9 Nighttrain Shadow og 4 Bartali er begge på vei opp i form og kan være garderingskryss i et åpent løp bak storfavoritten.
Rangering V5-4B/DD-1: A: 10 B: 5-6-2-8 C. 9-4-1-3-7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1A - Kaldblodshester. 2040 meter voltestart.
Det kan være så enkelt at 3 Alm Inger er en klink vinner når hoppa debuterer i regi Øystein Tjomsland i kveld. Fartsmessig er det lite å utsette på denne dama, men vi husker henne godt fra Leangen der hun stadig opptrådte ujevnt og ikke alltid hadde stridsmoralen på topp nedover oppløpet. Favoritt skal hun være, men første gang ut må vi nesten gardere.

4 Kolbergs Lillefot var trolig ikke slått når han galopperte i føringen inn i den siste svingen sist. Har opptrådt svært ustabilt på slutten, men skulle han finne tilbake til godtaktene er han er klar vinnerkandidat her. 7 Viljar Kongen har funnet en voldsom formtopp og hadde nok vunnet sist hvis han ikke hadde vært ute av taktene midt på oppløpet. Møter ikke noe avskrekkende motstand her og kan vinne. 8 Alm Tarita måtte dele seieren med Rapptina på Bergen travpark torsdag (og sikret en flott V5 for oss). Avsluttet veldig bra da og Erga-hoppa er ordentlig på gang nå.

10 Skaffer Elden holder V75-klasse på sitt beste og var slett ikke verst i Bergen sist. Det var første gang ut etter fire måneders pause og det løpet har garantert gjort godt. En av mange vinnerkandidater i et åpent løp. 9 Madla Tor har ikke sprudlet på slutten, men viser jevnt bra form. Det gjør også 5 Sergodtut som får Tengsareid i sulkyen i kveld. 6 Karmøy Eld var sjanseløs mot gode Vikar sist, men er ellers i utmerket form og kan også vinne.
Rangering V5-1A: A: 3 B: 4-7-8-10 C: 9-5-8-2-11-1

Annonse: Rolf Lerum starter med panserinfo i V5-1A og setter varsellampene på full styrke

V5-2A - Kaldblodshester. 2040 meter voltestart.
Kjetil Djøseland er ikke vår favorittkusk, men han har fine stallhester. Nå sviktet riktignok 1 Viktorsolen med galopp i debuten på Sørlandet for halvannen uke siden, men får Djøseland denne avgårde fra start i kveld er det trolig en topp vinnersjanse.

8 Nebbenes Faks var med i det samme løpet og fra dødens holdt Tjomsland-traveren flott til andre, selv om han ikke kunne utfordre tetløpende Brødsjø Odin. Har garantert gått fremover med det løpet og virket stabil og fin underveis. Ned to klasser i kveld er det for 10 Vestpol Draupner som har vist litt fremgang den siste tiden. Skal duge fint her. 5 Røssler er en debutant fra Tom Erga som er vanskelig å sette inn i dette løpet, men startsporet er bra.

Kapasitet er det også i stallkompisen 11 Rond som har vært hardt betrodd hver gang. 4 Torivinna har kun gjort ett løp (4. september i fjor). Da galopperte hoppa fra seg en 34-tid ut mot oppløpet. Virket ellers ganske travsikker og løste bra fra start den dagen. En gardering for de som jakter en dyping.
Rangering V5-2A: A: 1 B: 8-10-5 C: 11-4-6-14-13-9-3-2-7 D: 12-15

V5-3A - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
En radikalt forbedret 2 Going Southwind får tipset i dette eliteløpet som kun teller seks hester. Nå fikk riktignok Going Southwind alt sydd opp i andre par utvendig sist (kunne sitte til ut mot oppløpet), men uansett var det spenst i steget nedover oppløpet og seieren ble ganske så sikker. Tengsareid er fortsatt usikker på hesten, men i mangel av formhester får han tipset.

3 Artistic Ås har ikke lykkes i Tjomsland-regi og den doble millionæren sliter med å finne tilbake til gamle takter. I kveld er motstanden så billig at det kan bli seier. 4 Gliding Myth har ikke startet siden 31. august 2011. Men i et seiersløp 27. april 2011, vant han et eliteløp og toeren i det løpet het Mysterious og da skjønner vi at denne kan flytte beina. Pål Buer ligger lavt første gang ut, men det er ingen tvil om at denne er god nok.

Vi må også betale for en kraftig forbedret 5 John Paul's Legacy som holdt flott følge med storfavoritten Priority Photo på Bergen travpark torsdag og det fra dødens. Fire hester er garantert heldekk her.
Rangering V5-3A: A: 2 B: 3-4-5 D: 1-6

V5-4A/V5-1B - Varmblodshester. 2040 meter autostart.
Livsfarlig løp i V5-4A/V5-1B og langt mellom formhestene (sjekk V5-4A/V5-1B i Drammen mandag hvor skumle løp med få formhester her). Vi tar sats en gang til på 3 Nikita som vi satte først på vår rangering nest sist. Da ble alt feil og det ble det også sist (bom fast innvendig). Fra spor tre bak startbilen blir vi ikke overrasket om Svein Ove får tet her og derfra (evt lederrygg) skal denne dama ha oppmerksomhet tirsdag. Formen er mye bedre enn raden.

1 Lovers Lane innledet meget lovende som treåring høsten 2011, men har ikke fulgt opp. Fjorårssesongen ble knapt middels, men det var forbedring å spore på Forus nest sist. Ble derfor hardt betrodd sist, men forsvant da i galopp direkte. Det er altså mye galopper for Lovers Lane for tiden og favoritten blir kun ett andrevalg for oss. Variable 7 Strong Alone dukker opp igjen etter nesten fem måneders pause. Mye opp og ned i fjor, men var svært bra når hun fungerte. Outsider i årsdebuten.

2 Lucky Double T. vant som et gedigent stallskrik tredje sist, fullførte sterkt fra dødens nest sist og satt bom fast sist. Toppform på denne altså og flott startspor i kveld. 4 Petra K. fikk vinne nest sist, når minst halve feltet satt fast innvendig, men ble ikke godt disponert av Geir Mikkelsen i et V75-løp sist. Mye enklere imot i kveld og kan nok vinne dette. Vi skal ha fanget vinneren på disse fem, men helt sikre er vi ikke.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 3 B: 1-7-2-4 C: 10-6-8 D: 9-5

V5-3B - Kaldblodshester. 2040 meter voltestart.
En drømmeoppgave for formsterke og gjenoppståtte 1 Komnes Judo som har varslet storform på slutten. Ble sittende litt stengt i Ulsruds Teas seiersløp i V75 nest sist og fulgte opp med en flott prestasjon i V75 på Klosterskogen sist helg. I kveld er det førstespor og strek, og meget mulig at det endelig blir seier.

Øystein Tjomsland får ikke pluss i margen for disponeringen av 7 Vestpol Faxen på Klosterskogen lørdag. Galopperte da tidlig i løpet og øste på via tredjespor i sisterunden og Vestpol Faxen ble naturligvis sliten til slutt da. Mye bedre oppgave i kveld, men det høres tøft ut med 40 meter tillegg på Komnes Judo. 3 Bjørkeodin er jokeren i løpet. Geir Gudmestad har form på stallhestene for tiden og får garantert tet her. Men det er uvisst om Gudmestad vil sitte foran på full vei. Vist så der form på slutten, men vi betaler.

5 Moe Granar så helt formløs ut i sine to siste løp før pausen, men har en fin oppgave her. Nei, vi liker ikke dette løpet og velger helgardering på vårt største forslag.
Rangering V5-3B: A: 1 B: 7-3-5-6 C: 4-2

V5-4B/DD-1 - Varmblodshester. 2550 meter autostart.
Ingen tvil om at 10 It's All In The Game er den beste hesten i dette løpet. Fjerde sist gjorde femåringen en glitrende opphenting etter galopp og blåste feltet etterpå. Skuffet så endel på Biri tredje sist og var tilbake som en solid vinner på Sørlandet nest sist. Sist ble det igjen startgalopp og en bra opphenting. I kveld får vi tro at Åsbjørn Tengsareid tar det med ro fra start og tygger ned konkurrentene i sluttrunden. Men det er fortsatt galopprisiko og vi garderer litt.

5 Aqua Impression hadde en formsterk periode i høst og tok to strake seire i slutten av oktober. Ivrige eiere sendte derfor hesten ut i et par V75-løp, men der var ikke hesten god nok. Har nå fått ladet batterien et par måneder og skal normalt duge svært godt her. Solid fremgang viste 6 Lord Aristo sist. Vi var etter denne de første gangene ut i regi Tom Erga, men ga etterhvert opp og fikk nesten smake det sist. 2550 meter er ikke noe minus for denne og med fortsatt fremgang kan han vinne.

2 Viva Vici er ikke lett å få feilfritt rundt, men er uten tvil en av de beste på kapasitet. Like bra kapasitet har nok ikke 8 Express Salt, men denne er til gjengjeld lettplassert og travsikker og holder fin form. 9 Nighttrain Shadow og 4 Bartali er begge på vei opp i form og kan være garderingskryss i et åpent løp bak storfavoritten.
Rangering V5-4B/DD-1: A: 10 B: 5-6-2-8 C. 9-4-1-3-7

V5-5B/DD-2 - Kaldblodshester. 2040 meter voltestart.
Vi synes Erga-duoen 8 Åspe Viktor og 11 Pimax skiller seg endel ut i V5-5B, og må nesten sette 8 Åspe Viktor først etter dennes knallsterke avslutning til tredje i V75 sist. Åspe Viktor varslet også storform nest sist, men kom for sent løs fra lederryggen til å utfordre vinneren Bidden.

11 Pimax har trukket et flott springspor på 20 meter tillegg og løser normalt veldig bra på volte. Det er ikke utenkelig at Pimax og Tom Erga kan sitte tidlig i tet her og da blir ikke hesten lett å slå. 7 Torpana er på gang i regi Geir Gudmestad og har et fint løp i kveld. Det har også de variable hoppene 5 Evina og 10 Flyti dersom det stemmer på veien og damene har lyst til å løpe. Normalt skal vinne være fanget på disse fem.
Rangering V5-5B/DD-2: A: 8 B: 11-7-5-10 C: 4-1-2-3-13-12-6 D: 9

Kommentarer til denne saken