*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Pengegalopp på Øvrevoll

Sir Silk og Anna Pilroth er en av Nettavisens to V65-bankere på Øvrevoll torsdag kveld.

Det har svingt skikkelig for Nettavisens galopptips til Øvrevoll de siste ukene. I kveld er det jackpot i V65-spillet.

17.06.14 20:18

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

En liten påminnelse om hva Nettavisens galoppeksperter har levert på Øvrevoll to av de tre siste torsdagene. Torsdag 22 mai. sa det virkelig pang i V65-spillet på Øvrevoll. Et av systemspillene som ble levert på Eksperten den dagen (fire andeler á kr 1000), gikk inn med en samlet premie på 212.374 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Torsdag 29. mai var gutta ekstremt godtgående i V5-spillet på Øvrevoll og når vi talte opp etter at kruttrøyken hadde lagt seg etter V5-5, hadde fire andelslag på Eksperten kommet seg helskinnet gjennom med fem rette. Med meget solide 27 738 kroner i utbetaling for fem rette pluss at et andelslag i V4-spillet også traff ( 7 734 kroner i utbetaling her) ble det ca 130 000 kroner innspilt på Øvrevoll denne torsdagen og bare i løpet av to Øvrevoll-torsdager har altså våre galoppeksperter fanget gevinster for over 350 000 kroner.

Torsdag 5. juni ble det derimot helt uløselig og ingen spillere klarte seks rette, og nå fem rette ga meget velvoksne 39 462 kroner i utbetaling skjønner man vanskelighetsgraden. Men aldri så galt at det "ikke er godt for noe". Det innebærer jackpot i V65-spillet i kveld og 331.439 kroner ekstra i sekserpotten.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Birger og Mortens vurderinger:

Norsk 2000 Guineas (V65-4) er det første av fem klassiske løp på Øvrevoll i år. 6 Wilshire Boulevard er kommet i dansk trening med et formtall på 95, det høyeste i årgangen i Skandinavia. Ble klart slått sist i Tyskland, men det var mot desiderte topphester. Fungerer han på Øvrevoll, blir det nok seier. 3 Hoku har et formtall på 89 og også en fin sjanse, og også svensktrente 8 Shepherd Gate vil hjemmehåpene nok å tenke på.

Både 6 Wilshire Boulevard og 3 Hoku er nå blitt strøket.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Vi setter også vår lit til 8 Sir Silk i V65-6/DD-2. Gikk 900 meter gress til seier i siste start og slo en så god hest som Chainsaw. Sir Silk var bare ett sekund fra banerekorden sist, og han er temmelig sikkert helt i toppen også nå.

Ellers er det flere hester til start, som er bedre på gress. Det gjelder blant annet 3 Vamp (blir stor favoritt) i V65-2 og 14 Artie Bucco i V65-5/DD-1. Også 11-årige 2 Royal Power i V65-5/DD-1 er flere lengder bedre på gresset, og nå kan han ha fått de løpene "gamlingen" trenger.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag