Gå til sidens hovedinnhold

Pengene renner inn fra Sverige

Nettavisen har hatt voldsom suksess med sine travtips til Sverige den siste uken og søndag er vi på jakt igjen.

Sportspills meny søndag:
V64 Jägersro: Søndag spiller vi galopp
V65 Sørlandet: Jackpot i sør
Eksperten: Spill Nettavisens populære andelslag

Tippetips: Slaget i Drammen
Oddstips 1: Sandnes Ulf med tre strake på hjemmebane
Oddstips 2: Falkenberg fortsetter festen

Etter en heftig lørdag, er det bare å snu arket denne søndagen. Norsk Rikstoto byr på V4-spill til Vaggeryd, mens V64-spillet kommer fra Jägersro galoppbane i Malmø denne søndagen der det er storløpsdag med Svensk Derby som det store trekkplasteret. På Sørlandet er det en herlig jackpotomgang som venter søndag kveld, det er hele 615 539 kroner ekstra i sekserpotten ettersom det ble en svært favorittpreget V65-omgang på Jarlsberg fredag kveld og ingen utbetaling på fem rette.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi har kjempesuksess med våre tips til Sverige den siste uken og rasket med oss solide gevinster. Under V4-kjøringen i Gävle torsdag kunne de som fulgte vårt mellomste V4-forslag (innl.pris kr 300) hente ut solide 3 018 kroner i gevinst og fredag kunne de som fulgte Nettavisens minste V4-forslag (innl.pris kr 200) kvittere ut pene 1 819 kroner. I tillegg ble det herlige gevinster i V64-spillet fra Solvalla fredag, der de som fulgte vårt mellomste V64-forslag (innl.pris kr 540) hente ut storfine 10 354 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Vaggeryd
V4 kl. 12.45
DD kl. 13.05
V5 kl 14.11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Flotte penger kan det også bli i søndagens V64-spill fra Vaggeryd, selv om det noen store favoritter på farten. Aller best vinnersjanse av disse tror vi 6 Dansman Charlie og Stefan Søderkvist har i V4-3/DD-2. Dansman Charlie er meget bra for klassen og har vist kanonform på slutten. Nest sist spurtet han gnistrende bak meget gode Roobios og sist vant han overbevisende tross dødens i sisterunden. I dag står han til for å få overta teten tidlig og da skal dette være en meget solid vinnersjanse. Men han viste sist i Mantorp at han tåler å gå den tunge veien også og 6 Dansman Charlie og Stefan Søderkvist blir vår klare V4-banker på Vaggeryd søndag.

Kommentarer til denne saken