Penger å vinne på Bjerke i kveld

Foto: hesteguiden.com

Nettavisens travekspert Håkon Einar Hansen satser som vanlig friskt i en superspennende omgang, og lanserer i dag en hest som sender åtte av ti kuponger ut av matchen.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Håkon klemmer til med banker på et foreløpig fjerdevalg i spillet, foreløpig kun markert på snaue 14 % av de innleverte kupongene. Vi snakker om nr 10 Frøen Balder i V65-1 . Pål Even-sønnen kom tilbake etter meget lang pause i ny regi på Jarlsberg 18. desember, og det var forberedt hest vi fikk se ved den anledningen.

En ulykksalig galopp ut i oppløpet under eget angrep fra de bakre regioner gjorde dog sitt til at det ble en disk i raden på en upassende kort distanse i stedet for en fremskutt plassering, og når vi tok en prat med kusken som kjørte da pr. tlf, ja så ble vi ikke i tvil om hva som er dagens beste spill!

Kristian Malmin kunne nemlig fortelle om en hest som varmet strålende for dagen, og han mente at dersom han hadde kjent hesten litt bedre kunne galoppen vært unngått. Det var når han kom langt ute i banen i den siste svingen (midt på overgangen i doseringen) i 26-fart at galoppen kom, og han var rimelig sikker på at det var en sprettlett triumf som gikk fløyten. 5-åringen kjentes ursterk ut, og han mente at Tandberg-traveren lett ville kunne gå ned mot 29.0 over dagens distanse!

Da sier det seg selv at de øvrige konkurrentene skal få litt å slite med, og når ringreven Thor Borg setter seg opp bak den kapable krabaten fra et perfekt springspor, ja så kan ikke forutsetningene bli bedre. Verdt å merke seg er at vår banker for dagen holdt strålende form på nøyaktig samme tiden i fjor , og hans varemerke den gangen var meget tunge avslutninger på løpene! I et løp hvor de antatt tøffeste i mot står veldig sjanseartet til kan vi da ikke la vær å spille, og vi høyner innsatsen en tanke på vårt største spilleforslag denne gangen (undertegnede har i hvert fall levert nå...).

Utfordrer storfavoritten?
Champion Eirik Høitomt mente han falt for eget grep, når han dempet for mye i tet med 1 Odin Rex i den siste starten, og det blir lagt opp til litt tøffere tempo underveis ved denne anledningen med Moe Odin-sønnen. Det kan i så fall gjøre sitt til at 10 Mørtvedt Jerkaran (setter åtte av ti kuponger ut av spill!) kan komme inn i matchen, og vi tror Ara Svarten-sønnen er den av de øvrige som kan ha nok guts til å utfordre den store favoritten til slutt. Kapasiteten er skyhøy på 7-åringen, og Haakenstad-traveren virker til å gå sine absolutt beste løp på nettopp dagens arena.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Øvrige vurderinger
V65-2: Vi mener fire hester hever seg litt over mengden her, og klart mest spennende på kryssene er 6 Veeren Dior, og i en feilfri utgave ser vi ikke bort i fra at Korean-sønnen leder rundt om. 5-åringen satt fast en rekke ganger før pausen, og når Tholfsen-traveren kun er krysset av på skarve 11 % av de innleverte kupongene ser det unektelig litt spennende ut.

Best på kapasitet er trolig 10 Beat The Wiz, men et kinkig spor fra 20 meter tillegg kan gjøre sitt til at det kan bli vel langt frem til de der fremme for Eggan-traveren. Favoritten er som kjent av den usikre sorten, og 5 Ysvink kan like gjerne henge i tårnet (disket), som å vinne løpet.

V65-4: I det som ligner et kraftig overpacet oppgjør, hvor det fort kan komme en smell setter vi alltid godt avsluttende 10 Digital Recorder først, og at vår utgang på det store systemet foreløpig kun er snakk om et sjettevalg i spillet er jo etter vårt skjønn bare helt latterlig. Etter en sprettlett triumf på Sørlandet i den nest siste starten satt Super Photo Kosmos-sønnen bom fast i et tøft V75-løp sist, og vi tror formen er noe nær på topp.

V65-5: En rekke gode kaldblodshester i grunnlaget setter hverandre her i stevne, og vinnerkandidatene er mange. Spillerne er ikke veldig glad i Robert S. Fossen, men bak 4 Skogbryn Svarten tror vi han sitter bak en hest med solide vinnersjanser. Alm Svarten-sønnen stred tappert i tet mot Greis Vinn i den nest siste starten etter litt pause, mens det ble startgalopp i den siste starten.

Med ikke alt for startkjappe konkurrenter på innsiden tror vi teten er innen rekkevidde, og da kan i så fall 10-prosenteren lede et slikt løp rundt om (slått klart bedre hester enn dette tidligere!)

V65-6: Jevnt blant flere her, og vi garderer bredt. Det blir som regel alltid åpning til slutt fra innerfila i denne typen løp, og at 9 Caesar Endurance foreløpig er snakk om et sjettevalg i spillet forstår vi lite av. General November-sønnen står i nydelige rygger fra start, og vi mener formen er sterkt stigende på Hamre-traveren. 14-prosenteren har gått strålende løp på upassende korte distanser etter litt pause nå på slutten, og med perfekte luker til slutt ser vi ikke bort i fra at den kapable 5-åringen her speeder inn til seier.

Ekspertforslag
Til en superspennende V65-omgang på Bjerke, hvor vi spiller en helfrekk banker har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 128, 400, 800 og 2460 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 (system over to bonger) kroner ligger ute her .

Det største V65-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 19.30-20.00 i kveld!