Peppe duger til lunsj

Foto: Kanal75.se

Med fem seire på sju starter i bagasjen har vi latt oss imponere av Peppe Lavec og torsdag blir hesten vår V4-banker på Umeå.

Det er bare å konstatere at Eksperten ble en voldsom vitamininnspøytning for Norsk Rikstoto. Skal vi basere oss på salget på åpningsdagen onsdag, blir dette en voldsom suksess for Rikstoto og de kommisjonærene som har blitt invitert med fra starten av.

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag.

Les også:Flax i lunsjen?

Torsdag er det full rulle igjen. Vi starter med lunsjtrav langt nord i Sverige fra Umeå og fortsetter med lunsjtrav fra Drammen. Til kvelden overtar Bergen travpark med dobbel V5, mens Ørebro byr på en heidundrende jackpotomgang i V65-spillet der over 1,4 millioner kroner ekstra ligger i sekserpotten.

Innleveringsfrister Umeå
V4 kl 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tidlig til tet
Det er altså Umeå som er vertskap for V4-løpene torsdag og etter nitidig granskning i løpsarkivet, var vi aldri i tvil om bankeren som dukker opp i V4-4. Vi har latt oss imponere av vinnervillige 4 Peppe Lavec som har vist seg både god fra start og distansesterk. i årsdebuten på Umeå for en måned siden, gjorde kanskje vallaken sitt beste løp i karrieren. Til tross for dødens underveis forsvant Nygren-hesten ifra til overlegen seier og imponerte stort. Vi tror startraske Peppe Lavec er tidlig på offensiven her og selv om han møter flinke 3 Cash'Em, tror vi Nygren sitter tidlig i tet her. Da skal det en svært god hest til for å seksåringen. Vi tror Peppe Lavec legger på til sin sjette seier på sine åtte siste starter og bankerspiller i V-4-4.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Klart forbedret nå
I V4-3/DD-2 er det åpent og raden til 11 Too Cool For You skremmer ikke mange. Men her lyver programraden og sist satt hoppa bom fast nedover oppløpet. Med to løp i kroppen og moderat motstand synes vi hoppa skal tilmåles visse seierssjanser torsdag. Kusk Krister Søderholm er blant de bedre i nord og er optimist. Vi synes hoppa skal krysses tidlig i dette løpet.