Per er på gang

Bjerke14052006, Order By Fax og kusk Per Lennartsson. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Bjerke14052006, Order By Fax og kusk Per Lennartsson. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Per Lennartsson har hatt en svak sesong, spesielt på stallhestene. Men ting er i bedring og mandag bankerspiller vi Lennartsson i V64-1 på Mantorp.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Velkommen til en ny trav- og galoppuke. Som blant annet kan friste med 524 847 kroner i bonus til alenebong til V76-løpene på Bjerke onsdag og hele 13 millioner kroner til en alenebong i V75-spillet fra Biri lørdag.

Mandag er det Åby i Gøteborg som er først ut, og der fristes det med både V4 og V5-spill. Til kvelden byr Drammen på V65 her hjemme, mens det er Mantorp som er vertskap for den svenske V64-omgangen mandag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Både i 2011 og 2012 kjørte Per Lennartssons stallhester inn ca 14,5 mill SEK. I fjor ble det en nedtur og kun 7,3 mill ble innkjørt. Den nedturen har fortsatt ytterligere i år og snaue to måneder før året er omme, har Lennartssons stallhester kun vunnet 54 løp og i pengevei er det ikke blitt mer enn 3,3 mill innkjørt. Lennartssons stall har vært mye rammet av sykdom de siste årene og han er derfor på flyttefot til Eskilstuna for å flytte hele stallen.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Søndag ble det uansett en kraftig opptur for Lennartsson da han vant Breeders Crown-finalen for treårige hopper med amatørtrente Olympia Tilly. En seier som var verd gedigne 800 000 SEK. I tillegg tok egentrente Xenia G.T. en sterk fjerdeplass i fireårsfinalen for hoppene. Mandag bankerspiller vi en hest fra Lennartsson som vi har hatt suksess med tidligere i år.

Spiken
4 Harvey Tornado (V64-1) har gjort två starter efter en paus. I första starten galopperade han från start, senast orkade han inte utmana Bar Plombier från utsidan sista 1 450 meterna. Nu har han spetsläge och från den positionen biter han ifrån sig bra.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Luringen:
12 Key Adams (V64-3) har gjort en start efter muskelproblem och är svårbedömd. Det är i alla fall en mycket bättre häst än resultatraden antyder och Ulf Ohlsson upp den här gången känns spännande.