Sportspills øvrige søndagsmeny:
V64 Jägersro: Årets siste V64-galopp
V65 Klosterskogen: Internasjonal V65-omgang på Klosterskogen
Tippetips: Leicester er eneste trussel mot Liverpool
Oddstips: Fyldig oddsprogram søndag - sjekk våre analyser
Oddsstips cupfinale: Viking kroner verket
Oddstips håndball-VM: Kun seier som gjelder for Norge mot Danmark
Oddssingel PL: Newcastle gjør eksperttipsene til skamme
Oddssingel Skottland: Gerrard jakter sitt første trofe som manager
Julekalender
: Sjekk dagens luke

Lerum med NY herlig fulltreffer! Var du med på oppturen 5. desember?
Det ble som ventet ikke helt lettløst i lunsjomgangen til Bollnäs denne torsdagen, og spesielt ikke når 89-oddseren Kolar Ville supersjokket i finalen. Systemet til undertegnede (fire andeler a kr.500) satt imidlertid som spikret, og betalte ut meget solide 23 742 kr. Tok du rygg?

Lerum med solid fulltreffer til Eskilstuna 2. desember!
Undertegnede kom ikke i mål på de flate bongene, men på systemet (fire andeler a kr 750) ble det en herlig opptur! I finalen stod systemet igjen med storfavoritten 1 Vicy Grif samt outsideren 9 Global Thunder. Storfavoritten tauet løpet rundt om, og dermed måtte vi "nøye" oss med 46 364 kr i utbetaling. Mye av nøkkelen til denne solide fulltrefferen var Dark Roadstar (7,9% - odds 14,90). Den stod nemlig først på ranken, og var en SINGEL UTGANG på systemet.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Färjestad byr på en svært spennende V75-omgang søndag, og her er det altså en krone rekken som gjelder. Det betyr at vanskelighetsgraden stiger markant, og ingen skal bli overrasket om dette betaler meget solid. Når det gjelder dagens beste banker så kommer den ut i V75-4, og der står 1 Jokke Ålj alene. Har imponert veldig, den er MYE bedre enn grunnlaget sitt, og vi spekulerer ikke mot den. Ellers finnes det flere interessante objekter, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V75-1 : 4 Lins Tanic – Innledningsløpet er JEVNT, og her kan de fleste vinne. Vår ide blir garantert ikke mye spilt, men den er god nok å skrelle. Kom ut i nygammel regi sist, og den gikk et OK løp etter pause. Skal normalt være en god del forbedret til denne starten, og det at den får pisken med seg for første gang i karrieren liker vi skarpt. Det skal være et stort pluss på en hest som dette, og her må man altså være på vakt. Vår helfrekke ide plasseres foran 9 Gogo Hall.

V75-2 : 11 Valetta – Skal normalt jogge rundt en gjeng som dette i «blinde», men husk på at sesongen har vært lang, og det at den må gå med sko på alle fire er heller ikke et pluss. Er uansett en motivert favoritt. Vi skal dog ikke ryke på 3 Dropluggage Racing som vi likte skarpt i prøveløpet. Jogget der 13,6 s 800m, og gjorde det helt ukjørt. Har en HØY grunnkapasitet, og det er nå denne skal spilles. PLUKKES MED PÅ ALT!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-3 : 11 Into The Sun – Fungerer bedre enn på lenge, og her har Cato Antonsen gjort en sterk jobb. Fullførte bunnsolid sist, og tapte ikke med mye. Får med seg pisken for første gang i løp, og det er spennende. Blir det bare litt tempo så er Into The Sun mer enn god nok i et løp som dette, og den skal passes. 5 Marvellous Tooma – Blir enormt hardt betrodd, og er den som fjerdesist så er den helt klink. Har dog ikke imponert veldig på slutten, og var kun helt ordinær sist. Må gå med sko som også er et minus. Vi prøver å felle denne storfavoritten!

V75-4 : 1 Jokke Ålj – Er betydelig bedre enn grunnlaget sitt, og den må ha en STOR sjanse med såpass flotte betingelser som dette. Har vært klink overlegen de siste gangene, og nå sist la den inn en sisterunde i 26-fart på en subbete bane. Kan garantert 26,0 på distansen, og vi tror ikke den taper dette om den bare fungerer som den skal. Dette er søndagens beste banker.

V75-5 : 3 She Follow Me – Var strålende i nederlaget sist, og den falt med flagget til topps da. Her dukker den opp mot en overkommelig gjeng, og fra et fint spor iler vi til med tipsnikken. 6 Ninepoints Lucky – Kom til mål med litt krefter igjen nest sist, mens den fullførte klart godkjent sist. Oskar J. Andersson opp liker vi, og skulle denne kanskje komme seg foran, ja, da skal de andre få kjørt seg. OBS!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 4 Othella Marke – Har et nydelig løp foran seg nå, og her må vi bare prøve oss. Var syk nest sist, mens den sist etter pause ble passivt kjørt, og satt fast i kulissene med litt krefter igjen. Er lynrask fra start, den har stor fordel av en kjapp sprint, og dette dreier vel seg om tet og slutt? Har vunnet løp med sko på alle fire, og den balansen er ikke et problem.. SPILLES! Ellers er dette løpet svært jevnt, og her kan det være smart å gardere bredt om man først skal gå i mot vår tipsener.

V75-7 : 8 Leonas Sami – Er på vei mot storformen, og den fortjener en seier. Leverte en knallbra langspurt sist, og kom til mål med krefter igjen. Her er det ikke veldig hardt mot, den er vant å gå med sko på alle fire, og blir det bare ikke helt feil fra et dårlig spor så må den være HET i finalen. PS. 7 Grand Illusion – Var favorittspilt når vi la ut dette tipset, men her skal man være OBS på at denne aldri har vunnet løp med sko på alle fire. Har startet SYV ganger med sko på alle fire, og det har altså blitt null seire.