Gå til sidens hovedinnhold

Persson har bankeren

Det er ingen nyhet at Jan-Olov Persson styrer kaldblodsløpene i Sverige og mandag er ikke noe unntak.

Sportspills meny mandag:
Dobbel V5 Drammen: Ikke like frekke nå
Oddstips mandag: Betis eller Valladolid?
Oddsregnskap: Ny flott uke
Champions League: Tirsdag starer moroa igjen

Mandagen travmeny fra Norsk Rikstoto starter med V4 fra Åby travbane i Göteborg. Til kvelden er det V54 fra Romme og ikke minst dobbel V5 fra Drammen.

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Innleveringsfrister Romme
V65 kl 19.08
DD kl 20.36

Vi byr på to bankere under mandagens V65-løp på Romme der to av seks V65-løp til en forandring er kaldblodsløp. Og det er nettopp i et av disse vi finner vår ene V65-banker mandag, mens den andre V65-bankeren vår endelig har perfekte forutsetninger.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Persson styrer
Det er som nevnt ikke noe nytt at Jan-Olov Persson er sentral når det kjøres kaldblodsløp i Sverige. 9 Juni Kongen kommer nå ut etter to måneders pause og rapportene fra Jan-Olov Persson er positive, men han sier samtidig at Lome Kongen–sønnen neppe er i toppform. Det trenger han heller ikke være for å vinne mandagens løp. Juni Kongen møter ikke noe tøft selskap første gangen ut, og normalt skal han vinne dette løpet uansett om han måtte trenge løp i kroppen.

I sitt siste løp før pausen så stod han likt med 1 Pyrodi som han nå skal hente 20 meter på da hoppene har fordel i dette løpet. Normalt skal ikke det by på noen store problemer for Persson–traveren som bør kunne ta seg av dette løpet på 75% av toppform. Vi garderer ikke og Jun Kongen blir vår første banker mandag i V65-2.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V75-hest med perfekte forutsetninger
4 Calvados Crane er i mye bedre form enn raden. Glem resultatene i de to siste startene for da har Turbo Sund–sønnen havnet dårlig til underveis og ikke fått med utfallet å gjøre. Det første løpet var et V75-løp der han hadde trukket det håpløse tolvtesporet så det var over på direkten, men han så fin ut i kulissene. Nå sist møtte han gode Digital Darling og da ble det for tøft med tredjespor i sisterunden. I kveld er det helt annen motstand og normalt bomber han til tet her og de som eventuelt kan ta i mot (2 Aces Majesty og 3 Quantum Winner) ønsker neppe å sitte foran.

Peter Eriksson kan melde om en hest som virker meget spenstig hjemme i jobbene og han er optimist med tanke på seier. De verste konkurrentene til Calvados Crane har begge trukket bakspor ( 9 B.W.L Champion og 12 Turbos Cherie) 4 Calvados Crane skal ha en topp sjanse til å spore dette løpet hele veien og vi nøler ikke med bankerspillet i V65-5/DD-1.

Luring allerede i V65-1
7 Caddie Girl er etter vårt syn hesten i V65-1 med størst kapasitet, men hun har ikke imponert på en stund nå. Nå skal det sies at det har ikke klaffet med posisjonene for Love You–datteren heller. Står litt tøft inne i dette løpet hvis man ser på grunnlaget, men konkurrentene med favoritten 2 Global Nearly (vant en poengjakt nest sist) i spissen gjør at dette V65-løpet ikke holder den høyeste klassen.

Torbjørn Jansson som trener og kusker er meget optimist foran dette løpet med Caddie Girl som han alltid har holdt høyt, og her kommer Jansson til å klinke til på startsiden med tanke på at han sitter bak en hest som er meget startrask. 22% på markeringene er for lavt på hesten vi mener er den beste i V65-1.

Kommentarer til denne saken