Persson har luringen

Jan-Olov Persson dukker opp med en stor luring i V4-spillet.
Jan-Olov Persson dukker opp med en stor luring i V4-spillet. Foto: hesteguiden.com

Jan-Olov Persson har full form på stallen, og på tirsdag dukker han opp med en ny potensiell godbit i spillet... Ta rygg mot lukene da vel!

Under V64-omgangen på Mantorp søndag så fikk vi ikke med oss sjokket Goldseeker (10. valg). Vi tok dog for oss i DD-spillet, og anbefalte et bankerspill der på 3 Fuzz (DD begynte på 31x med den!). Vi håper at noen av dere tok rygg på den deilige vinneren!

Under V64-jackpotomgangen på Romme fredag så serverte vi nye herlige vinnere fra Sverige. Ljusterös Kiss (Mot dagens tyngste favoritt), Tom Sisu (2. valg), og Jane Avril (Banker mot en mye spilt hest) ble alle lansert med tyngde. Kupongforslagene våre på Eksperten spilte inn vel 75 000.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Etter litt stang ut de siste to lørdagene i V75-spillet så er vi mer enn sulten på en saftig revansje i vårt store favorittspill på lørdag. Vi henger dog ikke med hodet da vi tidligere i år har spilt inn over 2,5 millioner i V75. Høydepunktene sålangt:

* På Bergen Travpark 21. februar spilte vi inn 800 000 i V75-spillet, og ALLE forslagene våre satt!

* På Leangen 24. januar spilte vi inn 1,2 millioner i V75-spillet, og Kurt Leirvåg serverte noen magiske tips fra sin favorittbane.

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" til Drammen som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi kan by på følgende lunsjobjekter:

V4-1 : 9 K.A. Priol – Kom ut etter pause sist, og den gjør et fantastisk løp direkte. Taper mye på startgalopp, men oppløpet som den leverer etter denne galoppen, ja, det var av det helt svette slaget. «Flyr» nedover oppløpet, og den hadde full spenst over mål. Har ikke noe straffespark her med 40m tillegg på en sprint, men forminntrykket sist var så solid at den må ha en topp sjanse i innledningen. Med få unntak så møter den nemlig her på en sliten gjeng.

V4-2 : 2 Salong – Her er det ÅPENT, og bred gardering er å anbefale. Ideen vår er fersk, men den utvikler seg fint, og den er spennende her. Var bunnsolid i nederlaget nå sist, og vi likte det vi fikk se da. Kommer nå ut med gode rapporter i ryggen, og kusk tror på seier. Blir trolig ikke noe mer enn et 3-4. valg i spillet, og det takker vi for. OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-3 : 5 Guldjärven – Jan-Olov Persson har full sving på stallen, og på Bollnäs i går viste han frem to fantastisk fine hester som vant direkte ut i 2015. Dukker nå opp med Guldjärven som rotet det til for seg i fjor som 3-åring, og den var ikke stabil. Var dog lysende fin i debuten som den gjorde, og det er liten tvil om at denne hesten har bra kapasitet. Stall Persson har tre av seks hester på strek her, og vi blir ikke akkurat sjokket om sjefen selv blir tidlig å finne i tet med vårt drag. Prøves direkte da det faktisk er OK odds i den.

V4-4 : 11 Super Lux – Spennende finale med flere bra hester i feltet. Ideen vår kommer ut etter pause, og er den i nærheten av der den var før pausen så er den helaktuell nå. Rasket med seg fire seire i fjor, og den gjorde en rekke fine løp. Er kjapp ut, og fra springspor så finner nok Rikard N. Skoglund en fin posisjon til sin springer. Prøves direkte, neste gang kan den være brukt opp som et godt objekt. 9 Leonas Santo – Ble matchet i tøffe omgivelser i fjor, og den har BRA kapasitet i forhold til det grunnlaget viser. Fikk ikke alltid aksjonen til å stemme i fjor, og vi er spent på den før årsdebuten. Regnes som en stor outsider!