Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken.

En travhelg spekket med jackpotomganger og doble V75-omganger står foran oss. Lørdag er det premiere for nykonseptet V75 SuperSaturday der vi både spiller til den svenske V75-omgangen på Färjestad, mens Leangen byr på Gulljackpot i sin V75-omgang med spillestopp kl 20.00. Også søndagen byr på jackpotomganger. I søndagens V75-omgang på Halmstad venter det 3 203 686 SEK som skal fordeles i premiepotten. Søndag kveld er det stor internasjonal V65-omgang på Momarken med jackpot og hele 845 455 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før den tid skal vi gjennom en innholdsrik fredag som innledes med V65-lunsj på Axevalla. Fredag kveld er det Jarlsberg travbane som er vertskap for den norske V65-omgangen, mens Ørebro er vertskap for de svenske V64-løpene. På Ørebro er det i tillegg jackpot og hele 1 263 270 SEK ekstra i sekserpotten.

I denne artikkelen skal det heretter handle om fredagens V65-lunsj på Axevalla. Spillestopp er som vanlig kl 12.45. Rolf Lerum har en velfortjent frihelg og det er Nettavisens svenske samarbeidspartner Snoken som er tipsansvarlig for de svenske travløpene denne helgen. Snoken spiller med en banker i fredagens V65-lunsj og den kommer ut i V65-5.

Storfavoritten innfrir
6 Jogga In blir stor favoritt i V65-5/V4-3 på Axevalla denne fredagen og Johan Untersteiners flotte fireårshoppa har en veldig passene oppgave foran seg i dagens lunsj. Hun avsluttet treårssesongen med to seire og en tredjeplass og møter svært billig motstand herr. Stefan Persson er kusk og han kjenner også hoppa fra tidligere. Vi går all-inn på 6 Jogga In som både blir vår V65-banker, vår V4-banker og vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Forkerud reiser med ambisjoner
Tom Forkerud tar turen til Axevalla i dag med 1 Martinique Decoy. Stefan Persson er kusk også på denne. Blir ganske stor favoritt i V65-1, men var ikke som best sist Ørebro og galopperte under angrep sist. Førstesporet er dessuten sjanseartet og vi velger å gardere litt i V65-1.

Storfavoritten garderes
6 Rally Gunnar blir stor favoritt i V65-2 og var bra i seiersløpet sist på Axevalla. Men det skjerpet motstand i dag og det luktet dødens underveis. Det er kun seks hester med i V65-2 og vi tar med de aller fleste på det største V65-forslaget.

Vidåpent i V65-3/V4-1
Det er ingen videre sportslig kvalitet på V65-3/V4-1 og trolig blir 3 Titan Tilly spillefavoritt når vi nærmer oss spillestopp. Har nok best kapasitet i feltet, men løp seg trøtt i comebacket sist og vi anbefaler bred gardering i V65-3/V4-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.