Gå til sidens hovedinnhold

Persson reiser langt

Fredrik Persson reiser 50 mil tur retur og det forteller om klare ambisjoner i V4-omgangen fra Mantorp torsdag.

Denne artikkelen er tillrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund.

Riktig godt nyttår fra oss i Sportspillredaksjonen og i særdeleshet fra Håkon Einar Hansen og Kurt Rune Leirvåg som har båret lasset i travredaksjonen i et fantastisk år for Nettavisen/Sportspill.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Med lanseringen av Eksperten har Nettavisen satt en gedigen rekord for salg av hestespill i 2013 og fra og med 2. januar øker vi satsingen ytterligere. Fra den dagen ankommer Frode Gjesdal Nettavisens travredaksjon og Gjesdal har solid erfaring. Han kommer fra stillingen som tipsansvarlig i Norges ledende fagblad for trav og galoppsport (Trav og Galoppnytt) og de senere årene har Gjesdal vært tipsansvarlig i TGN. Gjesdal har en utsøkt penn og samtidig solid erfaring.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

I Sverige har vi som kjent hentet inn Patrik Fernlund som vår travekspert på alt som gjelder svenske løp og i Danmark har Nettavisen skrevet kontrakt med meget dyktige Carsten Rabjerg for hele 2014. Og så må vi selvsagt ikke glemme våre eminente galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen som har levert kanontips gjennom hele 2013 og avsluttet med å spille inn ca 300 000 kroner på de to siste V4-omgangene på Täby galoppbane. Vi tør påstå at ingen tipsleverandører i Norge er i nærheten av denne lagoppstillingen og vi kan love alle våre trofaste lesere at vi skal stå på hver eneste dag i 2014 for å servere best mulig service og tips.

Torsdag 2. januar er det full fart på travfronten og hele fire travbaner er i sving. Det starter med en sedvanlig utfordrende V4-omgang fra Mantorp, før Bjerke overtar med en svært vrien lunsj-V5. Til kvelden er det Bergen travpark som gjelder her hjemme med V65, mens det er gedigne 1 731 606 SEK ekstra i sekserpotten når Åby innleder 2014 med V64.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Innleveringsfrister Mantorp
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

På Mantorp spiller Patrik bankerfritt på de større kupongforslagene, da det er nesten kjemisk fritt for gode bankeralternativer.

Spiken:
6 Skogans Avec (V4-2/DD-1) är en häst med riktigt hög kapacitet och han har visat klar uppåtform på slutet. Han ska ses med en bra chans här og spikas på de to minste V4-forslagene, samt i DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Luringen:
8 Gathania (V4-1) var klart positiv senast i ny regi och med det loppet i kroppen ska hon inte räknas bort här trots sitt dåliga utgångsläge.

Kommentarer til denne saken