Persson tar styringen direkte

En smilende Jan-Olov Persson
En smilende Jan-Olov Persson Foto: hesteguiden.com

Jan-Olov Persson er på plass til kveldens V64-kjøring på Romme og får bankertillit i V64-1 i en ellers strålende flott sportslig V64-omgang.

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
Oddstips 1: Meget viktig kamp i bunnstriden
Dagens dobbel: Gjør et unntak for Brann
V65/V64 Solvalla: Her blir det Melander-show
V65 Jarlsberg: Robert vil bli historisk

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Nettavisen/Sportspill ønsker velkommen til en svært begivenhetsrik helg som har sitt naturlige høydepunkt til V75-løpene på Forus lørdag. I tillegg skal det kjøres V65 i Drammen lørdag kveld der NM for damekusker er trekkplasteret og søndag er det blant annet V64 fra Årjäng der en rekke norske ekvipasjer er på plass og der verdensstjernen Noras Bean gjør comeback.

Til tross for en litt mager torsdag, har det vært en strålende uke for Nettavisens trav- og galopptips og siden sist lørdag har vi spilt inn over 1,1 million kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Fredagen byr på ettermiddagstrav fra Solvalle der det skal være både V65 og V4. Til kvelden er det jackpotomgang ( 233 019 kroner ligger ekstra i sekserpotten) på Jarlsberg, mens det er V64 fra Romme.

Nettavisens svenske travekspert Mats Persson byr på to V64-bankere på Romme fredag kveld og det er en omgang som kan bli litt favorittpreget, men sportslig er det veldig bra klasse på løpene og svært kjekt er det også å se at Daniel Reden stallhester endelig er i ferd med å prestere igjen etter måneder med sykdom. 

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Spikarna
12 Kvickers Kaxe (V64-1) har vunnit hela tio segrar hittills under säsongen men det känns trots det som att han har hög kapacitet gentemot pengarna han tjänat, Han är snabb ut i voltstart och vi tror hårt på honom igen.

12 Prince di Poggio (V64-4) imponerar i varje start och att han inte hann fram på V75 senast är inte mycket att säga om. Han är både speedig och stark och måste ha bra chans oavsett hur loppet körs.


Luringen
1 Molle C.D. (V64-1) gör comeback efter några månaders tävlingspaus, men ser man till hur stallkamraterna hos Daniel Reden tävlat den senaste veckan behöver man knappast vara orolig för formen. Läget är dessutom bästa tänkbara.