*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Peter mot 20 millioner

Peter Untersteiner er også fast kusk bak gjennombruddshesten B.B.S. Sugarlight.

Peter Untersteiner har hatt en fantastisk sesong og nå nærmer stallen seg 20 mill SEK innkjørt. Mandag kusker han Nettavisens V4-banker på Åby.

04.11.14 08:37

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Mats Persson.

Velkommen til en ny trav- og galoppuke. Som blant annet kan friste med 524 847 kroner i bonus til alenebong til V76-løpene på Bjerke onsdag og hele 13 millioner kroner til en alenebong i V75-spillet fra Biri lørdag.

Mandag er det Åby i Gøteborg som er først ut, og der fristes det med både V4 og V5-spill. Til kvelden byr Drammen på V65 her hjemme, mens det er Mantorp som er vertskap for den svenske V64-omgangen mandag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Til tross for at Peter Untersteiner og hans flotte fireårshoppe Neona Princess ble tatt ned i siste steget fra tet i Breeders Crown-finalen for fireårige hopper i V75-1 på Eskilstuna søndag, og hans fireårige Derbyvinner Je T'Aime Express ikke helt klarte å fullføre i den åpne Breeders Crown-finalen for fireåringer og måtte nøye seg med tredjeplass, ble det bare i disse to løpene 600 000 SEK innkjørt til stallen og per søndag har stallen til Peter Untersteiner kjørt inn 19 387 689 SEK.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Det er allerede snaue to måneder før året er omme, ny knusende rekord for stallen og i god tid før nyttårsaften kommer stallen til å passere 20 mill. Mandag har Peter Untersteiner kun en stallhest til start i V4-løpene, men det er til gjengjeld Nettavisens V4-banker.

Spiken
3 Da Vinci Boko (V4-2/DD-1) verkar vara på väg att infria det han länge lovat. Höll bra utvändigt ledaren sista varvet på Solvalla näst senast och avgjorde via en vass spurt senast. Öppet spår bakom bilen kan vara lurigt, men felfri räknar vi med att han grejar det här.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Luringen
12 Stardust Lady (V4-3/DD-2) var med i ett 1 140-meters lopp senast och kunde inte ta något i en snabb avslutning. Nu är det bättre distans åt henne och blir det bara lite tempo tar hon många till slut.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag