Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det er naturligvis Bjerke travbane og V75-omgangen på landets hovedbane som er det store sportslige og spillemessige høydepunktet lørdag. Men får Bjerke er i gang med sin V75-omgang, venter det også en spennende galopplunsj på Klampenborg. Lørdag kveld er det jackpot i V65 på Romme med 154 087 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal vi heretter konsentrere oss om Klampenborg, der det både er V4 og V5 på menyen. V4 er først ute med spillestopp kl 12.45, mens V5-spillet som innledes i V4-4 har spillestopp kl 14.00. Det var også galopp på Bro Park onsdag og der ble det knallfin systemgevinst i V4-spillet.

42 017 i utbetaling på vårt systemspill på Bro Park onsdag 29. september
Onsdagens V4-lunsj på Bro Park åpnet med ett åttendevalg og ble avsluttet med ett ellevtevalg. Til tross for at vårt bankerbud og førstevalget 3 Yalla Yalla vant i V4-2, ble V4-utbetalingen femsifret. Vårt galoppsystem med fire andeler a kr 750 stod med alle hestene i siste og kunne kvittere ut storfine 42 017 kr i utbetaling.

Fine unghester til start på Klampenborg lørdag.
Lørdagens største løp på Klampenborg er V4-4/ V5-1 som er Dansk Galopps Auksjonsløp med 300 000 danske kroner i førstepremie. Trener Niels Petersen tar turen med to flotte toåringer som sikkert vil være med i fremste rekke.
Både 3 Chianti og 1 Hear The Drums har vunnet i debuten. Det er alltid litt usikkert med lang reise og ny bane for disse urutinerte toåringene, så vi tør ikke la de stå alene på kupongene og garderer godt i løpet.

Jacob har V4-bankeren

Vår V4 banker kommer ut i V4-3. 5 Cochise har imponert oss med to veldig enkle seire nå i september, og står fortsatt veldig fint til i løpet. Vi tror jockey Jacob Johansen finner veien til vinnersirkelen etter dagens tredje løp.

I V5-spillet kommer kanskje Danmarks beste hest ut i form av 4 King David i V5-3. Tapte bare for fantomet Square de Luynes og meget gode Kick On i Marit Sveaas minneløp på den Norske Derbydagen. Møter 3 Master Bloom nå, som også har vært veldig god i år. Vi tror 1800 meter er en fordel for 4 King David på de to minste V5-forslagene, men tar med 3 Master Bloom på de to største V5-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ellers har vi god tro på at et tohesters lås i V5-4 holder. 4 Philiango og 5 November Rain er hestene med form i løpet. Begge trives godt på Klampenborg, og vi tror det blir et oppgjør mellom disse.