Gå til sidens hovedinnhold

Petersen må berge gevinsten

I en ekstremt vrien V4-omgang fra Gøteborg galopp er norsktrente Silver Ocean det store halmstrået på en svært innholdsrik søndag.

Sportspills meny søndag:
V64 Jarlsberg: En makaløs søndag
V5 Jarlsberg: Et innbringende vorspiel

VM-tips: I kveld spiller vi Argentina
Dagens langskudd: Begge lag nekter å tape
Tippetips: VM-finalen på tippekupongen!
Dagens oddsdobbel:
Häcken ubeseiret på hjemmebane

Det er bare å spenne fast sikkerhetsbeltene for de trav- og galoppinteresserte søndag. På Jarlsberg er det årets nest største travdag når Ulf Thoresens minneløp er det store trekkplasteret på en fantastisk travdag som byr på både internasjonal V64, V5, V4 og DD. I tillegg er det galopp med både V4 og V5 fra Gøteborg galoppbane og til kvelden er det Harstad som overtar med V65.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Nettavisens fremragende galoppeksperter har stort sett alltid rett i sine vurderinger av vanskelighetsgraden på de ulike galoppomgangene og søndag melder gutta at V4-omgangen i Gøteborg ser spesielt vrien ut.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Må stole på Niels og Silver
Niels Petersen trener 7 Silver Ocean (v4-1), som på sitt beste er en av Skandinavias beste hester. det er en stund siden hesten var helt på topp, men rapportene fra Niels er positive, så vi tror det holder til seier.

I fjor var Silver Ocean i Dubai og fikk problemer etterpå. Da var han knallgod på høsten, og det kan fort bli samme utvikling i år. To svake løp etter hjemkomsten fra ørkenlandet, men stortrener Niels Petersen beretter om gryende storform. Danske Flyer ser ut til å være verst i mot, men på sitt beste er Silver Ocean den klart beste i feltet.

V4-4 er vrien, noe av det vanskeligste vi har sett. Det skiller uhyre lite, og vi spiller heldekk.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


De øvrige løpene i V4 er åpne, med V4-4 som den vanskeligste avdelingen. Det ligger an til store pengern, selv om Silver Ocean skulle innfri.

Også i V5 tror vi en del på en norsktrent hest. Annike Bye Hansen drar 30 mil med 5 Golittlebadgirl, og det skal stå mellom henne og 3 Gobertier i V5-4 og vi spiller dobbeltbanker i denne avdelingen. .

Kommentarer til denne saken