*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Petersen på pletten

Fremgangsrike Niels Petersen reiser til Jägersro i Sverige med et par spennende hester onsdag.

Niels Petersen reiser til lunsjløpene på Jägersro onsdag med to flotte treåringer, og det kan fort ende med to seire.

07.05.14 11:36

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Denne onsdagen åpnes opp med spill hos Norsk Rikstoto til lunsjløpene på Jägersro galopp i Sverige, før det kan spilles til en V5-omgang på Billund i Danmark på ettermiddagen. Det hele avsluttes så med V65-spill til landets hovedbane Bjerke, men denne artikkelen omhandler løpene på Jägersro i lunsjen.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Jägersrogalopp
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.42
V5 kl. 13.52

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

HTML EMBED


Birger Christensen og Morten Olsens vurderinger til Jägersro:

Det skal være en klink vinner fra Niels Petersen. Som Niels selv sa om 12 Walk of Pride i V4-4: - Klart det er bra å ha den beste hesten. Det blir selvsagt ekstra flaut å tape, men det skal bare ikke skje. Vi tar med en hest til på det største forslaget, siden vi hadde råd til det, men støtter ellers Niels fullt ut.

I V5-spillet likte vi seiersløpet til 4 Lady Like Lady i V5-4 sist. Noenlunde samme motstand nå, ser ut som en fornuftig banker.

Niels Petersen om sine vinnersjanser:

Niels Petersen har som sagt to flotte treåringer til start i lunsjen på Jägersro, og først ute er 5 Eye in the Sky i V4-1. -Han er i Malmø for å bli kjent med banen foran store løp senere i sommer. Har tatt turen til Dubai fint sier Niels Petersen, og tross tøff motstand har jeg tro på seier. Er blant annet meldt i Tysk Derby i juli.

-12 Walk of Pride i V4-4 var med i striden i de to største toårsløpene på Øvrevoll i fjor. De hestene som har formtall får ikke starte om tallet er over 61. Løpene til Walk of Pride er verdt formtall i overkant av 80, så da skal det jo ikke være tvil. Alle løp skal ris, men taper vi her, blir jeg kraftig skuffet, avslutter Niels.

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.