Petersen vinner med alt

Niels Petersen har all grunn til å smile for tiden.
Niels Petersen har all grunn til å smile for tiden.

Galopptrener Niels Petersen tok rent bord på Øvrevoll søndag. Torsdag er det V65 på Täby, og Petersen er på plass.

Sportspills meny torsdag:
V5 Bjerke: Alle gode ting er tre
V64 Boden: Kjempejackpot i kveld
Oddstips 1: Berg får plaster på såret
Oddstips 2: Tøff Bortekamp for Henning Hauger

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Børje Andersson.

OBS. Torsdagens V65-løp fra Täby vil ikke bli vist på Rikstoto Direkte, men vises på ATG Play. Klikker du på lenken under, har du tilgang til å se løpene.

Klikk her for å se V65 Täby galopp på www.atg.play.se

Vi har en mildt sagt hektisk torsdag foran oss på trav- og galoppfronten. Hele fem stevner skal avvikles og Nettavisen har naturligvis tips til samtlige. Moroa starter i Åmål som byr på lunsjtrav og V4. Deretter fortsetter det med lunsjtrav fra Bjerke. Til kvelden er det storstilt jackpot i Boden der drøye 1,8 mill SEK ligger ekstra i sekserpotten. Bergen travpark byr på V65, mens også Täby galoppbane er i sving med V65 fra Stockholm.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Galopptrener Niels Petersen har hatt vanvittig suksess i 2014 og det hele toppet seg på Øvrevolls store Derbysøndag. I de tre største løpene den dagen tok hester trent av Niels Petersens dobbelseire og da har den godeste Petersen rasket med seg både Dansk Derby, Svensk Derby og Norsk derby denne sesongen.

I kveld er den godeste Petersen på plass på Täby galoppbane i Stockholm, der hovedoppslaget er Breeders Trophy Classic  med over 650 000 svenske kroner i førstepremie, og da er det bare å se etter konstellasjonen Niels Petersen, rytter Rafael Schistl og eier Nils Petter Gill som var gjengen som vant Norsk Derby søndag med hesten Eye In The Sky.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Siden flere av løpene er åpne, satser vi på 11 Beentheredonethat i V6-5. Sist denne hesten var på Täby ble det 350 000 svenske kroner i potten, og troikaen Petersen, Schistl og Gill de vinner det aller meste.  

OBS. Torsdagens V65-løp fra Täby vil ikke bli vist på Rikstoto Direkte, men vises på ATG Play. Klikker du på lenken under, har du tilgang til å se løpene.

Klikk her for å se V65 Täby galopp på www.atg.play.se

Ellers er Wido Neuroths kjempe 2 Simian (V65-4) i SM for sprintere, et løp han har vunnet to ganger før. Flat sandbane er noe Simian trives med.