Gå til sidens hovedinnhold

Pliktløp for våre bankere

Elitehesten Cromwell og styrkefenomenet Yarrah Boko har normalt ingen konkurranse på Bjerke i kveld.

Klikk her for å se våre V75-forslag.

Det kan vel utstedes tetgaranti (mulig 4 Vitesse overflyr, men Kolle slipper jo direkte) på 2 Cromwell i V75-6 i kveld, og fra spiss taper ikke Midtfjeld-traveren dette løpet. Det er ingen i dette feltet som kan holde tempoet oppe utvendig, og da mener vi bestemt at det blir lett match for Credit Winner-sønnen.

8-åringen varmet veldig bra forut for starten på Momarken sist (så lysende ut i en prøvestart), men slo på en galopp ned startsiden (i en trang situasjon i følge kusken). Favoritten så veldig fin ut etter den insidenten, og løp i kroppen etter lang pause har normalt gjort godt. Vår første banker for dagen vinner jo denne typen løp ni av ti ganger, og vi vil bli svært overasket dersom favoritten går på et nederlag her.

Topphest vinner direkte
På tross av det dreier seg om årsdebut etter lang pause har vi ingen betenkeligheter med å banke 10 Yarrah Boko i finalen, og dersom Coktail Jet-sønnen er noe i nærheten av løpsform, ja så spiser han jo dagens konkurrenter til frokost. Vi snakker her trolig om Norges beste hest over lengre løp enn 1600 meter, og på dagens stayerdistanse har ikke den ursterke 5-åringen noen som helst konkurranse her til lands.

Anderssen-traveren blåste igjennom grunnlagene som 4-åring, og på slutten av sesongen ble han jo matchet mot Europas beste for klassen. Etter de rapportene vi har fått har favoritten sett flott ut på 15.0 over 1600 meter i trening (leverer ikke et slikt treningspass uten å være noenlunde i orden!), men treneren ligger litt lavt i forkant av dagens dyst.

Det må han vel strengt tatt gjøre etter at Megaman Neo (ga seg for lett første gangen ut) og Classic Tile (ble toer på Sørlandet på lørdag, men fungerte jo ikke aksjonen) ikke fungerte som best i sine årsdebuter, men inntil vi ser at en av fjorårets deltagere i Svensk Derby taper over dagens distanse i Norge garderer vi ikke.

Kommentarer til V75-3 kan du lese ved å klikke her!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Opp til bevis
Ja, det mener vi 10 Federer skal i innledningen. Muscles Yankee-sønnen har tatt tre triumfer i regi svært dyktige Jan K. Waaler, men selskapet i kveld er litt skarpere enn det har vært i de foregående startene. En naturlig utgang på vårt store system er 5-åringen snakk om, men en hest som 7 Sporre (17-prosenter) kan vise seg å bli vond å slå.

Sistnevnte har blitt strøket inn et spor, og da mistenker vi at det blir litt mer offensive takter fra vanligvis defensive Hans P. Tholfsen. Super Arnie-sønnen innehar skyhøy kapasitet, og 6-åringen har jo da også så langt i sin korte karriere kun tapt et løp.

Danskene Jeppe Juel og Bo Westergaard driver en helt annen idrett enn sine norske kollegaer, og førstnevnte sender i dette løpet ut svært kapable 12 More Than Enough. Coktail Jet-sønnen ser ut til å vinne de løpene han går feilfritt, og 5-åringen er således snakk om en tidlig gardering sammen med 5 Edenhof (har imponert i enkle omgivelser, men det skal være mer å gå på).

Kommentarer til V75-4 kan du lese ved å klikke her!

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Tre hester gjør opp
Vi holder 9 Stiv Kuling for å være en av årgangens beste, og der er slett ikke utenkelig at Moe Odin-sønnen tar seg av V75-2. Det er aldri enkelt å runde til seier fra lange tillegg, men vi syntes 4-åringen til Eivind Gravdal holder en helt annen klasse enn dagens konkurrenter. Nå har hestene på strek blitt strøket, og det vil gjøre sitt til at Gravdal-traveren kommer litt enklere inn i matchen.

Vi ser først og fremst 3 Høiby Sindre og 11 Arnblessen i mot, og stopper på disse tre på samtlige spilleforslag. Førstnevnte ser det for alvor ut til å løsne for etter at Høiby Kongen-sønnen gikk litt med håndbrekket på som 3-åring. Triumfen på fine 29.3 over en sprint i den siste starten var av den imponerende sorten, og andrevalget i spillet sitter jo i føringen direkte her, når både 1 og 2 fra strek har blitt strøket.

Sistnevnte ble vi mektig imponert av i den siste starten, og vinnertiden på 32.9 må ses i lys av at banen var søkktung (minst fem sekunder), og til sammenligning vant jo en hest som Kremix på 36.6 den dagen. Lome Elden-sønnen utstyres med champion Eirik Høitomt for anledningen, og det er spennende nok på 15-prosenteren i spillet!

Kommentarer til V75-5 kan du lese ved å klikke her!

Ekspertforslag
Til V75-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spileforslag på hhv 144, 432, 864 og 2286 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Det største V75-forslaget er et abc-system, som vi har fylt ut på fire kuponger her .

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 21.30-21.55 i kveld!

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Kommentarer til denne saken