Pokerfjes i lunsjen

Foto: hesteguiden.com

Det gjelder å spille kortene sine riktig, og det tror vi at vi har gjort i lunsjen på Jarlsberg i dag.

Torsdagen er som vanlig en travel dag for de spillesugne, og det hele åpnes opp med spill til lunsjtravet på Jarlsberg her hjemme.

På kvelden kan spillerne seg frem i mot spill til V65-løpene på Boden i Sverige samt til en dobbel V5-omgang på Klosterskogen i Skien her på berget, og vi på Sportspill har som vanlig jobbet frem tips til alle baner.

Suksessen med Eksperten bare fortsetter for Sportspill, og på Bjerke i går rundet vi 3 millioner kroner innspilt på utlagte andelslag siden oppstarten 20. Mars. Syv andelslag gikk inn med seks rette i går, og med en drøss med femmere på de øvrige V65-andelslagene samt klaff i V5-spillet ble det totalt rundt 200 000 kroner innspilt på våre andelslag denne flotte onsdagen.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Er bare best?
Vi klemmer til med banker direkte i lunsjen på Jarlsberg, og da snakker vi om 11 Poker Face D.E. i et varmblodsløp i relativt lavt grunnlag. Vi synes 4-årshoppa stod for en strålende innsats til sølv på 18.1 full vei bak gode Bear Cub etter en veldig tøff innledning på løpet i debuten på norsk jord, og med løp i kroppen etter lang pause har Søvik-traveren normalt gått mye fremover på form.

Det er ingen av Bear Cub`s kaliber i dette løpet, og Titan Way-datteren var en hest vi likte svært godt. La mye mark under seg, og vi tror hun runder denne gjengen til slutt. Etter et fint ryggløp underveis kunne ikke 1 Cyrap ta seg forbi vår banker til slutt i den siste starten, og selv om 4-åringen til Gunnar Austevoll står i et finere spor denne gangen, tror vi ikke han matcher en forbedret Poker Face D.E. i dag.

Vår rangering V5-1: A: 11 B: 1-4-5 C: 12-9-7-3-10-8-2

Innleveringsfrister Jarlsberg
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-2, 2100 meter autostart
Det ligner en skreddersydd oppgave for 3 On Stride i dette varmblodsløp i V5-2, og normalt skal 4-åringen til Anders L. Wolden ha en topp sjanse til å kunne lede et slikt løp rundt om. Amigo Hall-sønnen imponerte ikke i den siste starten (fjerde på 17.1 full vei), men han er nok klart best i tet denne krabaten.

Det er optimal balanse som gjelder for første gang i år, og vi bankerspiller favoritten på lillebongen. Vi får dog ikke helt godfølelsen ved å sette hele budsjettet på en hest som går å vrir seg siste 100 stort sett hver gang, og en hest som 6 Prada Vang er nok langt tøffere siste biten, vel å merke i en feilfri utgave.

Sistnevnte var i ferd med å gå en helt svett siste 700 i fra sjakkplass underveis i den siste starten, før hun galopperte seg bort ut i oppløpet, og det er nok neppe noen fare med formen. Det ble sølv på 4 Viva Giddex sist (fikk maks der), og løp i kroppen etter litt pause har nok gjort veldig godt (han få en plass på storbongen).

Vår rangering V5-2: A: 3 B: 6-4 C: 8-12-5-10-1-2-7-9-11

V5-3, 1609 meter autostart
Et heftig sprintløp for varmblodshester i relativt høyt grunnlag venter oss i V5-3, og fire hester skiller seg ganske klart ut. En spennende start i regi Frode Hamre gjør 4 Fleetfoot Hanover, og i en feilfri utgave ser trolig konkurrentene kun bakskoene av den fartsfyllte frøkna som har sprintet råsterke 11.1 som best.

Det sier sitt, men vi vil gjerne se at 6-årshoppa oppfører seg (galoppfrekvensen har vært skyhøy), før vi kan stole på henne. En god vinner på fine 14.6 over aktuell distanse i Skien i årsdebuten var 6 Kendrick Jr., og med løp i kroppen etter lang pause er normalt ikke 7-åringen noe dårligere til dagens dyst.

Veldig forbedret i den siste starten var 9 Orion Hindø til tredje på 17.6 full vei etter galopp, og 7-åringen blir med respekt å melde kraftig kuskeforsterket med Lars A. Kolle i dag. Det ble galopp i fra start for 5 Vegas Yankee sist, men innsatsen til sølv på 15.3 etter den galoppen var god (han er normalt travsikker).

Vår rangering V5-3: A: 4 B: 6-9-5 C: 3-2-8-1-7

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

V5-4, 1609 meter autostart
Vi støter på et vidåpent sprintløp for kaldblodshester i relativt lavt grunnlag i den fjerde avdelingen, og for å våre på den sikre siden tyr vi likegodt til helgardering på samtlige spilleforslag. Det gikk gode rapporter på 1 Vitas Junior (nå strøket!) forut for årsdebuten, men i det løpet ble det galopp.

Trolig forbedret med løp i kroppen, og når Eirik Høitomt svinger seg opp i sulkyen bak 4-åringen i dag, er det spennende. Utvikler seg stadig gjør 5 Lykkje Snert (sølv på 33.0 full vei i den siste starten), og 4-åringen trekker trolig klar fordel av at det er snakk om en kjapp sprint i dag (går trolig en lav 30-tid denne).

Fart som rekker langt innehar 2 Sylv jerva, og 6-årshoppa står spennende til i dag. Spennende etter pause er 4 Kolnes Stjerna, mens 3 Gjøndin skal være av de bedre på en god dag (litt variabel). Bedre enn raden er 6 Nordbo Vinter, mens 9 Bjønnum Fakse (flink sist) og 10 Aarbakks Spidi (pausehest), også krysses tidlig.

Vår rangering V5-4: A: 5 B: 2-4-3-6-9-10 C: 11-7-8

V5-5, 2100 meter autostart
Et litt åpent varmblodsløp avslutter denne V5-rebusen, og vi tyr da til bred gardering på våre to største spilleforslag. Tre hester kan dog vise seg å være nok å krysse av for, og en naturlig favoritt må 5 Noble Rite være snakk om. Hun så lysende ut ved triumfen på 17.3 over en sprint sist, og hun er hesten å slå.

Det er dog opp en klasse i dag, og duoen 3 Financier og 8 Touched By Lindy kan bli tøffe utfordrere både ned startsiden og til slutt. Det er årsdebut som gjelder for førstnevnte, men treningsrapportene på den svært kapable 5-åringen er gode. Han var god i hele fjor høst, og vi tror på en topp vinnersjanse direkte.

Sistnevnte sliter Frode Hamre med å finne helt ut av, men kapasiteten på 4-åringen er udiskutabel. Han var nærmest lett joggende i den siste starten i tet (15.0 første tusen), før han slo på en umotivert galopp, og nå varsles det om utstyrsendringer som muligens kan ha gjort susen på Donato Hanvoer-sønnen.

Vår rangering V5-5: A: 5 B: 3-8 C: 2-12-1-4-9-11-10-6-7