*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Potter nekter å tape

Biri08052020. Ari Potter og kusk Vidar Hop vant 2.løp på 1.29.0v/2120m.

3-årige Ari Potter har vunnet sine to første løp i karrieren og blir stor favoritt i V65-1 på Bjerke i kveld sammen med sin faste makker Vidar Hop. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Stortalentet Ari Potter jakter karrierens tredje strake seier i kveld og blir vår banker i Bjerkes internasjonale V65-omgang.

27.05.20 16:15

Vi er vel i gang med en fantastisk travuke står foran oss med Elitloppshelgen på Solvalla som det soleklare høydepunktet. Solvalla byr på V75 både lørdag og søndag og selve Elitloppsfinalen går først søndag kveld. I tillegg er det GULLJACKPOT i V75 på Bjerke lørdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi kommer dit skal vi blant annet gjennom en innholdsrik onsdag. Den innledes som vanlig med galopp og denne onsdagen er det Jägersro som er vertskap, men det er kun V4-omgang denne gang. Onsdag ettermiddag er det så igjen klart for internasjonal V65 fra Bjerke med spillestopp kl 16.20, og internasjonal V4 med spillestopp kl 17.10. Onsdag kveld blir det så V65 Xpress fra Sverige med tre løp fra Åby og tre løp fra Ørebro.

Flott systemklaff i V65 på Forus tirsdag 26. mai
Mange spilte samlebonger i tirsdagens V65-omgang på Forus og storfavorittene Grisle Tore G.L (V65-1), Troll Sterk Solan (V65-2) og Jeanet Newport (V65-4) vant da også sine løp. Men dagens nest største favoritt Axe Brogård falt blytungt i V65-6 og 4. valget Come Vacation fløy inn til seier som en femprosenter. Dermed ble det fine 7 275 kr i utbetaling for seks rette. Mitt V65-system på Eksperten (fire andeler a kr 750) satt klokkerent og betalte tilbake pene 12 875 kr.

Nå retter vi blikket mot Bjerke og onsdagens internasjonale V65-omgang. Her er det spillestopp kl 16.20, mens V4-spillet som innledes i V64-3 har spillestopp kl 17.10. Jeg går på bankeren direkte i V65-1.

Potter leder hele veien
For fjerde norske V65-dag på rad så er det en storfavoritt i V65-1. Søndag innfridde Lille Frøken Støen på Sørlandet, mandag galopperte Vill Jerven i seierskampen og tirsdag innfridde treårige Grisle Tore G.L. enkelt på Forus. I dag er det treårige 1 Ari Potter som får spillernes tillit i V65-1. Bork Odin-sønnen har levert som storfavoritt i sine to første løp. Det ble veldig enkelt i debuten på Biri for en måned siden. I det andre løpet måtte han vise seg ordentlig frem for å ta ned ledende Brenne Røn. Viste styrke da og landet på kruttsterke 29.0/2120 meter i sitt livs andre start. I dag står hesten på strek sammen med 2 Finnskog H.B. Vidar Hop er veldig flink til å innfri med store favoritter og 1 Ari Potter blir min klare V65-banker på Bjerke denne onsdagen.

Favoritt i fare
Det er ellers en herlig V65-omgang på Bjerke i dag med flere svært gode spilleløp. V65-2 er et løp i DNT's unghestserie der 6 Only Be Kind To Me blir favoritt. Det er i mine øyne en favoritt i fare. Mitt klare førstevalg i løpet heter 9 Jolene B.R. Hoppa imponerte i sitt debutløp og tok lett ned storfavoritten 7 Broadway Sun. Fikk slikke ryggen på denne hele veien og det blir naturligvis et annet løp i kveld. Men denne hoppa er bra.

Hamre mot Malmin
To hester skiller seg litt ut i V65-3/V4-1 og det er klart at en feilfri 8 Oracle Tile blir lei å hanskes med. Trond Anderssen/Kristian Malmin har ambisjoner om svensk Derby med denne fireåringen og det forteller litt om hvor høye tanker de har om hesten. Var strålende i seiersløpet sist og jakter sin fjerde strake. Jeg tar likevel med meg treårige 3 Embakasi Sun. Hamre-hoppa var meget sterk vinner på Solvalla i debuten, mens hun skuffet litt sist i Hans Petter Tholfsens minneløp. Kommer til å få et fint løp her og jeg spiller dobbeltbanker i V64-3/V4-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Overlegen på fart
Årsdebuterende 2 Briskeby Anna ligger an til å bli stor favoritt i V65-4/V4-2 og det er klart fireårshoppa kan vinne. Tilbake etter lang pause kommer 5 Makita. På fart er denne overlegen i dette grunnlaget og selv om trener og eier Nina Dahl ligger lavt på forhånd. obser jeg på hoppa allerede i dag. På sitt beste så blåser hun denne gjengen og hun blir forholdsvis lite spilt.

Åpent i V65-5/V4-3
Omgangens mest åpne løp kommer i V65-5/V4-3. Pausehesten 2 Unblemished Record blir spillefavoritt og det er vel greit nok. Trener og kusk Hans Christan Holm er sånn måtelig fornøyd med det hoppa har vist i trening. Det er et løp uten de store profilene dette og jeg plukker med meg åtte hester på det største V65-forslaget.

Mange flotte sjanser for Frode Hamre
Frode Hamre har som vanlig mange gode vinnersjanser når han gjester Bjerke. Han kan vinne med 8 Bork Viking i V65-1, han kan vinne med 9 Jolene B.R. i V65-2, han kan vinne med 3 Embakasi Sun i V65-3, han kan vinne med 6 Bronzini i V65-5 og han kan vinne med 2 Amazing Case i V65-6. Med andre ord kan han vinne i alle de fem løpene han kjører i kveld.

Når det gjelder 2 Amazing Case i V65-6/DD-2, så varslet Frode at han vil sitte foran med henne i kveld. Sportslig er det V75-klasse på V65-finalen i kveld, men Amazing Case holder toppform og trives veldig godt på Bjerke. Sju av hennes ti seire er tatt på landets hovedbane og tre av de fire siste seirene er kommet på Bjerke. I en spennende DD-omgang velger jeg å bankerspille 2 Amazing Case i DD-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag