Gå til sidens hovedinnhold

Praktfull V75-omgang på Färjestad

V75-bankeren er det svært gode rapporter på! Hete objekter mot en av omgangens storfavoritter! Norsk seier i kaldblodsløpet? Våre oppdaterte V75-vurderinger er klare! Nye V75-gevinster i vente?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Lerum med ny V86-suksess på systemene
Vi kom dessverre ikke i mål på de flate bongene til V86-omgangen 31. mars. Dog suste samtlige systemer inn, og de betalte ut bra med penger for dem som tok rygg. Vår hovedbanker i omgangen, Viking Brodde (2-valg), ble banket på samtlige systemer, og den var enorm til en sikker seier etter startgalopp. Sjekk ut følgende:
Fire andeler a Kr.1 500 betalte ut Kr.45 457,-
Fire andeler a Kr.1 000 betalte ut Kr.20 464,-
Ti andeler a Kr.400 betalte ut Kr.20 464,-
Tjue andeler a Kr.200 betalte ut Kr.20 464,-
Tjue andeler a Kr.300 betalte ut Kr.45 457,-

Ps. Du har vel ikke glemt at samtlige V86-systemer også satt som et skudd 24. februar? Da betalte de samme systemene ut fra Kr.57 680 til Kr.60 174...

Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 15.00


Det ble totalt 15 FLATE BONGER fra undertegnede som fikk 7-riktige i går, og vi fikk en OK start på Påskebonanzaen. Disse bongene betalte ut fra Kr.9 587 til Kr.11 015, og kostet fra Kr.1 000 (fire andeler a Kr.250) til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750). Når det gjelder fredagens V75-omgang på Färjestad så er den knallfin, og vi jakter naturligvis nye gevinster. 5 Gerben (V75-5) er den beste bankeren i omgangen, og vi skal til lukene med følgende snadder:

V75-1 : 2 Queen Of Trixs – Var lovende som unghest, men virker fortsatt å være under utvikling, og det strålte virkelig av den sist. Jogget da 12,9/2140ma med litt krefter igjen, og den fikk to pluss i kanten av oss. Er brennkvikk fra start når den løser, og fra eventuelt tet på en kjapp bane kan den ikke bli enkel å ha med å gjøre. Vår soleklare ide. 4 Milady Grace – Hadde et stort fjorår, og dette er feltes beste hest. Rapportene på den etter pause er fine, og fra et bra spor bak bilen er den selvskreven på bongen.

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til dagens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V75-2 : 10 Worrywart – Dette er et småskummelt løp, og her skulle vi gjerne sett varming på noen av de aktuelle hestene i feltet. Vår ide er dog veldig klar, og nå må vel det være dags for Worrywart? Var egentlig veldig tapper sist, og falt virkelig med flagget til topps da. Greier kusken bare å få roet denne litt mer ned i rygger så kan den umulig bli enkel å stå i mot i sluttrunden. SPILLES! 6 Zagor Roc – Kommer ut i ny regi, og er altså kommet inn på stallen til svært dyktige David Persson. Har hatt store problemer med travet, men er fikset på ved flere anledninger, og nå er man fornøyd med den i jobbene. Skal naturligvis være med på alt direkte! Løpet ellers er VIDÅPENT, og en bred gardering kan vise seg å være riktig.

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til dagens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V75-3 : 7 Bandido Gar – Er en ordentlig kanon som imponerte VELDIG ved flere anledninger i fjor. Kommer nå ut etter at vintertreningen er gjort unna, og rapportene går i dur. Er fakta såpass god at den kan vinne dette fra dødens, og den skal stå først på ranken. 2 Launch’em – Var bra til seier sist, men hadde fakta litt aksjonsproblemer underveis. Vi er vel ikke helt solgt på denne enda, men hestene til Reden går som toget for tiden, og den må naturligvis med på gardering. Vi plukker også med 6 Maestro Zon som innledet svært lovende i fjor, den har ekstremt mye inne, og det skal bli spennende å følge den i år.

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til dagens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V75-4 : 6 Bjørn Bork – Må ha en STOR sjanse i et løp som dette, og vi tror mye på hesten til Stall Antonsen. Var meget god i nederlaget når den travet 23,9 tredje sist, og det var den uten å fungere som best. Gikk helt enormt mellom et par galopper nest sist, men heller ikke da fungerte den som ønsket. På Bjerke sist ble det galopp, og game over. Er BEST med pisk i Sverige, den er NYBEHANDLET før denne oppgaven, og vi liker dessuten skarpt at den får opp «kuske Cato» i «jollen». Er kjapp fra start, og den bør nesten vinne et løp som dette selv om den skulle få svar. Blir den sluppet tidlig til tet så er løpet kjørt. Når den var ute i Årjäng 7. august i fjor satt den i tet inn i den første svingen fra tillegg, fra det samme sporet, og med samme kusk… MÅ BARE PRØVES! 8 Mjølner Loke – Er under utvikling, og det skal bli spennende å se han på en kjapp sprint igjen. Har nemlig fin fart i kroppen sin. Dette er MOTBUDET!

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag til dagens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V75-5 : 5 Gerben – Hans Crebas er VELDIG opp på denne, og forteller rett ut at han tror dette er stallens beste hest. Avgjorde enkelt direkte etter pause sist, og på klokken stod det 11,5 s 800m med krefter igjen. Ventes MYE forbedret til denne starten, den skal lettes i balansen, og er dessuten hyggelig fra start. Vi blir fakta overrasket om noen tør å svare denne, og selv om noen skulle gjøre det så tror vi den vinner et løp som dette fra dødens. Har rett og slett veldig mye inne. Dette er vår beste banker i omgangen!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 9 Anna Mauds Lassie –
Oskar Kylin Blom kammet med seg en V75-seier på hjemmebanen sin i går, og viste da frem en strålende opplagt Hombre D. som vant fra dødens. Her kan han fort vise frem en ny vinner, for vi har en bra feeling for denne. Viste 12,5 s 900m i debuten for den dyktige travtreneren sist, og avgjorde enkelt mot en billig gjeng. Gikk fakta en såpass god tid som 13,8/2140ma direkte, og da skal man vite at den forventes bedre i dag… Er dessuten KJAPP fra start, og her kan det bli tidlig tet. SPILLES! 13 Royal Baby – Det ble delvis feil for denne i årsdebuten, men den trengte uansett en blåser i kroppen. Er en fantastisk hoppe, den er normalt mye forbedret, og duger her om det bare klaffer litt underveis. Kan skrelle! Med på bongen blir naturligvis også 10 Alhambra Mail. Disse tre bør holde!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-7 : 3 Don Fanucci Zet – Er en av favorittene til å vinne årets Elitloppet, og da bør den fakta ta seg av dette løpet, selv om det dreier seg om en årsdebut. Hadde et helt enormt fjorår, og den imponerte noe kolossalt i flere av løpene som den var ute i. Treningsrapportene fra Reden er oppløftende, og han tror på sin springer. Går optimalt balansert direkte (skoløs bak), og BIKEN er som vanlig festet på. Motivert. Vi skal dog ikke ryke på 6 Click Bait som dessuten har fått ett løp i kroppen etter pause, og som var bra direkte. Er ikke veldig mye dårligere enn storfavoritten, og gikk flere jevne løp mot Don Fanucci Zet i fjor. På Färjestad er det en fordel med spor 5-6 da man får litt ekstra fart fra spor litt lengre ute bak vingen, og det kan bli helt utslagsgivende her. Får Click Bait tet på en kjapp bane som Färjestad, ja, da blir ikke den enkel å ha med å gjøre. DOBBELTBANKER!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.