Prinsen innfrir?

(Hesteguiden.com)

Strikkeprinsen og Dag S. Dalen står til for å kunne lede sitt løp rundt om i Drammen i kveld.

På kvelden denne mandagen kan det spilles til en V64-omgang til grensebanen Arvika, mens det er Drammen travbane her på berget, som er arrangør av kveldens V65-løp. Vi på Sportspill jobber på, og vi har tips til begge baner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Etter en litt stille periode på tipsene hvor det har vært mye stang ut, ble det litt klaff i helgen på Jarlsberg for oss på Sportspill. Det ble seks rette i V75-spillet på lørdag, og i V5-spillet prikket vi fem rette på våre to største spilleforslag til en utbetaling på fine 18 560 kroner.

Det ble enda bedre på søndag, når samtlige av Håkon Einar Hansens andelslag gikk inn med seks rette til en utbetaling på rundt 6 500 kroner pr. stk. i V64-spillet. I tillegg satt V5 klokkerent på våre to største spilleforslag til en utbetaling på 4 577 kroner samt samtlige V4-forslag til en utbetaling på 1 662 kroner, og da får vi håpe på at vi nå kan komme inn i en ny stim!

Innleveringsfrister Drammen
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tidlig tet og slutt?
I et kaldblodsløp i relativt lavt grunnlag i den fjerde avdelingen står 2 Strikkeprinsen helt perfekt til, og han får overta teten i fra 6 Findal Odin, som skal ha en rygg å gå i ut av den første svingen. Vel i tet skal det kunne dreie seg om en solid vinnersjanse for 5-åringen, og vi tror sterkt på seier.

Han blir bare bedre og bedre for hvert løp han går i regi svært dyktige Knut Haakenstad nå, og innsatsen til sølv på fine 30.2 full vei i den siste starten var veldig god. Der tapte han kun for Stolt Odin (i rivende utvikling denne) i det siste steget, og han støter ikke på konkurrenter av en slik sort denne gangen.

To hester gjør opp
I et heftig sprintløp for varmblodshester i høyt grunnlag i den sjette avdelingen er vi ganske sikre på at duoen 3 Superatrix og 5 Kendrick Jr. gjør opp om seieren, og førstnevnte er snakk om hesten å fange i fra tet til slutt. Superatrix er klart bedre enn raden, og i den siste starten satt hun bom fast til slutt.

Hun har perfekte forutsetninger i kveld, og hun skal være favoritt. Kendrick Jr. er dog herdet i veldig tøffe lag, og det er ikke helt utenkelig at han kan ta ned favoritten til slutt fra utvendig posisjon. Kusk Geir V. Gundersen vil nok også gjøre et forsøk på å nå teten med ham, og klarer han det, er trolig løpet kjørt.

Dagens underspill!
I et kaldblodsløp i høyt grunnlag i den første avdelingen dukker 5 Tuxi Titan opp, og den hesten er klart bedre enn raden. Han har gått mot eliten nå på slutten (gikk 25.5 full vei sist uten å få premie), og da er det ned to klasser i kveld. Han trives godt på dagens arena, og han har kun 10% av innsatsene på seg i kveld.

Det må være for lite etter vårt skjønn, og vi tror Spikeld-sønnen skal ha en topp vinnersjanse. Han holdt absolutt toppform på denne tiden i fjor (vant bl.a. Ole Uttisruds Minneløp på Momarken i juli på 23.7 full vei), og sist han gjestet dagens arena vant han et langløp på enkleste vis, og han må krysses på alle bonger!