Rask betaling i kveld?

Robert Bergh setter seg opp bak Nettavisens V64-banker i Skellefteå i kveld.
Robert Bergh setter seg opp bak Nettavisens V64-banker i Skellefteå i kveld. Foto: hesteguiden.com

Fast Pay er i hvert fall det klingende navnet på vår banker i V64-spillet i Skellefteå i kveld, og det er snakk om en nestfavoritt.

Tipsene til V64-løpene på Skellefteå i Sverige i kveld er utarbeidet av Nettavisens travredaksjon.

Les også:Vi er klar for ny Forus opptur

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Til kvelden denne tirsdagen kan spillerne hos Norsk Rikstoto sette sine innsatser til en V64-omgang til Skellefteå på den andre siden av kjølen samt til en V65-omgang på Forus i Stavanger, og i Sverige bankerspiller vi en nestfavoritt i spillet.

Vi tror den hesten er klart bedre enn favoritten i løpet, og da lar vi det stå til. Rolf Lerum prikket V65 på et andelslag på Eksperten (4 andeler a. kr.1000.-) til en utbetaling på 163 845 kroner sist det var kjøring på Forus, og Rolf skal forsøke å gjenta den suksessen i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Skellefteå
V64 kl. 19.08
DD kl. 20.36

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Nettavisens vurderinger til Skellefteå:

Vår friske banker i V64-spillet i Skellefteå i kveld blir 9 Fast Pay i V64-5, og da snakker vi om en nestfavoritt. I våre øyne skal han være favoritt, all den tid Bergh-traveren har møtt mye tøffere motstand nå på slutten, enn det han gjør i kveld. Sist gikk han et meget sterkt løp til tredje i et V75 løp (dro opp i tredjespor siste 800 der), som gode Västerbo Paymyday vant.

I den nest siste starten gikk han et toppløp til sølv på 13.2 på en sprint, og i løpene før det galopperte han fra seg plasser helt i toppen. Favoritten 4 Stepping Gigolo tror vi ikke holder samme klassen som vår banker, og med litt flyt på veien i fra bakspor, tror vi Fast Pay tar en fortjent seier i kveld.