Rått bankerdrag mot jackpotkronene

Rigel Scott er vår frekke banker mot V65-kronene. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Rigel Scott er vår frekke banker mot V65-kronene. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi har en herlig jackpotomgang i vente fra Jarlsberg, og 477 759 ekstra kroner ligger det altså i potten. Vi spiller frekt i jakten på store kroner.

Suksess!

Vi må innlede med noen ord om torsdagen, da Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen påny gjorde vei i vellinga. Sist torsdag på Øvrevoll sa det som kjent virkelig pang. Et av systemspillene som ble levert på Eksperten den dagen (fire andeler á kr 1000), gikk inn med en samlet premie på 212.374 kroner.

På torsdag var gutta ekstremt godtgående i V5-spillet og når vi talte opp etter at kruttrøyken hadde lagt seg etter V5-5, hadde fire andelslag på Eksperten kommet seg helskinnet gjennom med fem rette. Med meget solide 27 738 kroner i utbetaling for fem rette pluss at et andelslag i V4-spillet også traff ( 7 734 kroner i utbetaling her) ble det ca 130 000 kroner innspilt på Øvrevoll denne torsdagen og bare i løpet av to Øvrevoll-torsdager har våre galoppeksperter fanget gevinster for over 350 000 kroner.

Vi vil også nevne at fra Forus 20.Mai så spilte vi inn over 170 000 i V65 spillet på Forus, og det er liten tvil om at tipsformen er meget bra.

Etter at Bergen Travpark er ferdig med sin V75 omgang så knaller Jarlsberg til med et høyinteressant V65 spill om kvelden. Ekstra kroner i potten sier vi aldri nei takk til! Bankeren har sett lysende fin ut på slutten, og spesielt nå sist så sprudlet det av Rigel Scott. Det beste av det hele er at vår frekke banker neppe blir noen favoritt. Det finnes for øvrig en rekke godbiter i de andre løpene, og vi anbefaler deg varmt å ta rygg på følgende :

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Innleveringsfrister Jarlsberg :

V65 : kl. 18.15

V5 : kl. 19.15

DD : kl. 19.35

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

V65.1 : 2 Lex Lodney – Viste stor fart mellom galoppene nest sist, og den varslet form da. Nå sist så gikk den PIGG i mål etter sene luker, og på vår klokke så stod det faktisk 20,3 s 500m med krefter igjen. Pleier å ha korte formtopper, og den må spilles når nå formen virker å være tilnærmet på topp. Her er det ikke mange som vil så mye, og fra et ypperlig spor så er den bortimot garantert et fint opplegg. SPILLES.

V65.2 : 6 Brattås Jageline – Var ikke på topp i sitt siste løp i Sverige, men den var knallgod etter galopp nest sist på Momarken. Da støtte den på hester som Relight My Fire/Rafolo, og hester som er mange klasser bedre enn det som er i vente her. Kusken er en av dem som har vunnet flest løp gjennom de siste årene blant disse, og han kjenner også hesten. Kan fakta vinne dette på 80%, og den er spillbar her.

2 Prince Moonlight Fun – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og den er på riktig vei. Nå sist så feilet den med alle kreftene i behold i en noe trang situasjon mot oppløpet. Glem ikke at dette er en hest som i fjor på Drammen (22.06.2013) ledet et V75 løp i det aller lengste. Ble den dagen plukket ned helt oppunder mål av hester som Pebbe Simoni/Victor Palema. Har et ypperlig løp foran seg nå, og den er verdt oppmerksomhet. 8 High Cartier – Har en kusk som sliter med å vinne løp, og med en OK kusk her, ja, da hadde vi plassert den enda litt opp. Viste nemlig 12,7/1000m etter feltet sist, og selv om den var disket så gikk den altså solid i kulissene.

V65.3 : 12 Deep Fandango – Denne må være spennende på lørdag. Den gikk helt enormt i kulissene etter en grov galopp vel runden igjen nest sist. Nå sist så har den 60m frem til sistehesten etter tidlig galopp, og den gjør en ny mektig opphenting. Distansen takler han bedre enn de aller fleste i feltet, og kommer den seg bare rundt banen uten noe tull så burde den dukke opp på foto. MÅ PASSES!

1 Prince va Bene – Hadde vi tro på sist, men da møtte den ikke noe. Det vi ikke likte var aksjonen på den. Fungerte nemlig ikke noe bra, og Marius bar den rundt banen. Her blir den dessuten utfordret fra start, og det vil gå fort inn på den første svingen. Er ikke av de tøffeste i grunnlaget, og denne storfavoritten velger vi altså å gardere. 9 Casting Occagnes – Ble det feil for sist. Kom da via sporene når tempoet ble skrudd opp i front, men den fullfører uansett veldig bra. Vi har 13,5 s 500m på klokken. Nest sist så er den solid etter tidlig galopp. Duger feilfritt, og distansen er kun et stort pluss.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V65.4 : 1 Will Lita – Er under utvikling, og den feilet i fra seg en plass langt der foran nest sist. Møtte da på flere OK hester i grunnlaget. Nå sist så stod den 20m bak Solhøy Gunn, og det ble ikke bedre da den havnet opp i alle mulige slags dårlige rygger. Fikk rett og slett veldig langt frem. Avslutter dog solid via drøye spor i den siste svingen, og den har full fart over mål i kulissene. Er kjapp i fra start, og med slike betingelser så er vi veldig inne på at Rudolf vil prøve å svare Solhøy Gunn så lenge det er bensin på tanken.

5 Solhøy Gunn – Fikk trippe unna der foran sist, og den vant lett. Har tidligere avslørt kapasitet, men den har også avslørt at den ikke er til å stole på. Kan vinne, men en såpass urutinert hoppe kan vi aldri anbefale noe bankerspill på. 6 Tun Faksa – Blir veldig lite spilt, men denne kan skrelle med flyt. Har fått fire løp i kroppen etter pause, og den gikk enormt nå sist i kulissene etter at den ble helt tatt bort. Vi har faktisk 26,4 s 500m på klokken med krefter igjen. Med bedre flyt her så kan bomben være et faktum.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V65.6 : 1 Think Abigail – Har et veldig fint løp foran seg her, og den er betydelig billigere ute nå kontra sist. I det nevnte løpet sist så får den melkesyre tilslutt, men da møter den altså på kanonen Paleo Pride. Møter ikke noen som når en slik hest til knærne engang her. Gangen før så dro hun luftig unna der foran, men vant likevel lett på en god tid. Er kjapp i fra start, møter svært billig motstand, og sjansene for at den leder rundt om skal være store.

V65.6 : 12 Rigel Scott – Er i en absolutt toppform, og sporet betyr ikke noe for denne. Den var solid etter galopp i Sverige tredje sist. Den fullførte enormt bra etter et tøft opplegg nest sist. Nå sist så viser den 25,4/2000m etter tidlig galopp, og den gjør et kanonløp uten at belønningen ble så veldig bra. Er her 20m billigere ute kontra Gjøndin som den møtte sist, og den har et riktig løp foran seg. Burde ha en flott mulighet til å runde denne gjengen, og i en ellers vidåpen V65 omgang så anbefaler vi et smellfrekt bankerspill i jakten på jackpotkronene!