Rau Jo en sikker lunsjvinner i dag

Selv med en soleklar banker tror vi det kan bli fine penger på dagens lunsj-V5 fra Bergen. Sjekk våre tips og spill her.

Klikk her for tips og vurderinger av dagens Lunsj-V5 fra Bergen

Rau Jo i den fjerde avdelingen blir soleklar favoritt til å ta sin tredje seier på de fire siste startene. Den røde seksåringen har kommet flott tilbake etter en skuffende femårssesong.

Hingsten var blant de bedre i årgangen og tjente nesten 300.000 som tre- og fireåring. Nå ser endelig Rigel Jo-sønnen ut til å være tilbake og mot veldig enkel motstand skal det mye til for at han taper i dag.

Selvom storfavoritten innfrir tror vi det kan bli fine penger på de som klarer fem rette. Nettavisen har funnet frem til etpar luringer som blir svært lite spilt. Dessuten ser V5-finalen svært åpen ut og kan fort by på en skrell. Det vil isåfall passe oss fint siden vi har heldekket dette løpet på vårt store forslag.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin