*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Rebellen vinner direkte i ny regi

Foto: Hesteguiden.com

Hyperkapable Laddie's Rebellion dukker opp i regi stall Wassberg under lunsjløpene på Bergen travpark torsdag og utfordrer storfavoritten i V5-1.

Torsdag er det full action både her hjemme og i Sverige. Først ut er V4 fra Romme, før bergen travpark byr på en herlig lunsjomgang. Til kvelden er det Klosterskogen og V65 som gjelder heer hjemmee, mens Boden er vertskap for V64-spillet fra Sverige.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bergen travpark torsdag
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Bergen travpark byr på lunsj-V5 denne torsdagen og etter en grundig vurdering torsdag morgen velger vi å gå for en bankerfri løsning. Det nærmeste vi kom et bankerforslag var 5 Stjerne Jerkla som har ypperlige forutsetninger i dag. Voltestart og spor fem med kun seks hester fra strek, borger for svært gode muligheter for tetkjenning direkte. Da blir ikke hoppa lett å slå, men på vår objektblokk stod også nytente 6 Ådnes Faksa som holder kanonform for dagen. Ådnes Faksa blir ikke høyere spilt enn fjerdevalg i ettermiddag og derfor så velger vi å gardere forrmsterke Stjerne Jerkla som fortsatt beheftes med en klar galopprisiko. I DD-spillet velger vi dog å bankerspille Stjerne Jerkla.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

I V5-1 har vi svært vondt for å se at vinneren ikke er blant 3 M.T. Helicona eller 4 Laddie's Rebellion. Førstnevnte har levert en strålende høst og ser ut ikke ut til å ha problemer med å bære sitt raskt voksende grunnlag og har imponert i sine to siste seiersløp. Men meget kapable 4 Laddie's Rebellion er garantert klar til å by opp til kamp, dersom Wassberg-stallen har fått skikk på hesten. To hester blir vårt lås i V5-1.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.