*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Reden har jackpotbankeren

Daniel Reden kommer ut med en hest som er under en rivende utvikling i dag. Vi banker. Foto: hesteguiden.com

En banker som det virkelig slår gnistrer av! Flere toppobjekter som du kjøper uten å blunke! Nå skal vi hente jackpotcashen fra Sverige. Ta rygg da vel!

03.02.15 13:02

Jackpot i Norge, og Sverige! Ja, vi som elsker å spille på hester har en virkelig pangdag i vente. Fra Momarken så ligger det 503 961 ekstra i V65-potten. Fra Gävle så ligger det 1 492 132 ekstra i potten. Før vi skal kjempe om disse kjempe-pottene så skal Forus gjøre unna sin lunsj.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Når det gjelder jackpotomgangen som vi har i vente fra Gävle så var det litt av hvert å gripe tak i. Bankeren heter 3 Be Spontaneous (V64-3), og dette er et råskinn i grunnlaget som Daniel Reden kommer til å få mye moro med. Få ellers med deg godbitene i V64-2, V64-5, samt V64-6! Her skal vi forsyne oss grovt av "jackpotdeigen", og vil du ha et forsprang på den store sal, ja, da sjekker du ut våre objekter lenger ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Det er alltid kjekt å gå på en ny mnd med blanke ark, og nye muligheter. Høydepunktet fra mnd som gikk kom i V75-spillet på Leangen 24. januar hvor vi spilte inn formidable 1,2 millioner til våre kunder.

Det andre høydepunktet fra samme mnd kom dagen etter på Solvalla hvor vi igjen gjorde det skarpt i V75-spillet. Nå spilte vi inn 200 000 til våre kunder i vårt store favorittspill.

Fra Biri førstkommende lørdag så er det DOBBEL-JACKPOT i V75-spillet etter at omgangen på Bjerke ble uløselig. Fra Biri 7. februar så ligger det dermed svimlende 6.636.092 ekstra i syverpotten.

I spillboksen under kan du allerede i dag kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til millionær. Husk at kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Innleveringsfrister Gävle:

V64: 19.08

DD: 20.36

Løp ellers denne tirsdagen: V4 på Eskilstuna med start kl.12.20. V5 på Forus med start kl.13.37. V65 på Momarken med start kl.18.30. Det er jackpot fra Momarken denne tirsdagen med hele 503.961 ekstra i potten.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Våre objekter til jackpotomgangen fra Gävle er som følger:

V64-1 : 3 Rino Dox – Kom ut etter en liten pause sist, og du verden hvor bra den så ut for dagen, Ble dessverre GROVT sjenert til galopp ca 950m fra mål, og den tapte alt. Gjør en svett opphenting i kulissene, og på vår klokke så står det 20,3 s 500m med MYE krefter igjen. Vi tror den ikke den hadde tapt det løpet uten denne sjeneringen, og på tirsdag så skal vi til lukene! Nå tror nemlig vi på revansje! SPILLES!

V64-2 : 1 Woodbine – Har en interessant oppgave denne tirsdagen, og vi tester den ut som et mulig sjokk. Nest sist så går den HELPIGG i mål etter sene luker, og da viser den 13,9 s 800m med krefter igjen. Nå sist så feiler den på siste bortre, men den kommer strålende tilbake i kulissene. Nå håper vi at Mattias Djuse velger tet, og da skal den ikke bli lett å knekke ned. Blir etter vår smak for lite spilt, og vi roper et varsko!

V64-3 : 3 Be Spontaneous – Har fått seg to løp i kroppen etter en liten pause, og den har vel knapt nok sett bedre ut noen gang. Nest sist så taper den på foto etter en knallsterk avslutning i 12-fart. Nå sist så blir den hardt brukt innledningsvis før den kommer seg til tet. Det kostet 11,3 f 500m. Legger så inn 11,8 s 500m, og den var klin overlegen. Burde bli sluppet til tet her, og da er dette løpet kjørt. Har fakta en veldig bra sjanse selv om den skulle havne utvendig leder. Har taklet spor 2 i volten på en meget bra måte tidligere, og den skal normalt sett ikke ha problemer fra start. BANKER!

V64-4 : 2 Fashion Diva – Normalt sett så skal dette dreie seg om tet og slutt. Skuffet riktignok sist da den ble plukket ned på linjen etter å ha fått kjøre 17 f 1000m. Her er det om mulig enda billigere imot, og den vil normalt sett få det billig der foran. Motivert favoritt, og den kan prøves alene på de mindre bongene.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V64-5 : 10 Funny Tornado – Så helt fullstendig lysende ut sist. Gikk da helpigg i mål etter sene luker, og da var den altså ute i V75. Nå ser det straks mer overkommelig ut, og da vil nok Elin Gustavsson kjøre deretter. Blir normalt sett ikke fast nå, og med forminntrykket nå sist friskt i minne så må denne bare prøves som en mulig jackpotgodbit tirsdag. SE OPP!

V64-6 : 6 Lill Maria – Streken står SVÆRT gunstig inne i dette løpet, og vi går for et nytt frekt objekt! Når det gjelder Lill Maria så kom den ut sist etter pause, og det var gode rapporter på den. Feiler da som KLINK vinner i angrep mot oppløpet, og den så utrolig bra ut når den feilet. Det var kun delvis hesten sin feil for kusken skulle ikke ha angrepet i svingen, men på oppløpet. Nå blir det tet, rygg leder, og kommer lukene på oppløpet så er denne GIFTIG! Avgjør på speed!? OBS!


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag