*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Redén-show på Hagmyren!

Foto: Hesteguiden.com

Daniel Redén har hatt en helt enorm suksess med stallhestene i år. Vi tror suksessen fortsetter under mandagens V4-trav fra Hagmyren.

Nettavisen holder koken på tipsfronten og selv om det ikke ble mer enn fem rette på våre V75-forslag lørdag, ble det svært solid utbetaling for de som fulgte våre V5-forslag. Vårt mellomste V5-forslag (innl.pris kr 480) ble spilt som samlebong 20 ganger og de som fulgte det forslaget kunne hente hjem meget solide 11 280 kroner (564 i V5-utbetaling).

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Søndag ble det en flott dag påny for våre andelslag på Eksperten da Nettavisens svenske travekspert traff med det meste under jackpotomgangen på Dannero og hele 16 av hans andelslag gikk inn med seks rette og totalt ble det over 100 000 kroner innspilt der. På Jarlsberg under V65-omgangen senere på søndagen ble det ikke seks rette på noen av våre andelslag, men 11 andelslag inneholdt en eller flere femmere og totalt ble det ca 50 000 kroner tilbake der.

Seks svært lykkelige andelskjøpere av Kurt Leirvågs systemspill til Bjerke på Eksperten onsdag 14. august (andelspris kr 800) kunne smile hele veien til banken. Seks rette ga en utbetaling på hele 343 117 kroner og fem rette ga hele 2 408 kroner i utbetaling. Hver av de seks andelseierne kunne dermed kvittere ut drøye 65 000 kroner hver. I tillegg ble det fem femmere og over 12 000 kroner tilbake på sju øvrige andelslag. Over 470 000 kroner ble innspilt på Bjerke onsdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Tirsdag 13. august var det jackpotomgang i V64-spillet fra Gävle og hele ni av Nettavisens andelslag på Eksperten gikk inn med seks rette og ca 16 000 kroner tilbake på hvert av disse. I tillegg ble det en bråte med femmere og firere på de øvrige andelslagene og totalt spilte Nettavisen/Sportspills andelslag til Gävle inn rundt 170 000 kroner tirsdag kveld.

I tillegg ble det solid treff på Øvrevoll under V65-løpene der sist torsdag og en rekke andre spill har også gitt solid gevinst, og siden sist tirsdag har Nettavisen spilt inn over en million kroner på sine forslag her på Nettavisen/Eksperten.

Mandag er det spill til hele fire baner og det starter med V4 fra Hagmyren, før Biri overtar stafettpinnen med lunsjtrav. Mantorp er arrangør av kveldens V64-omgang fra Sverige, mens spillerne enda en gang blir satt på prøve når vår favorittbane Leangen arrangerer V65 her hjemme.

Hagmyren er altså vertskap for V4 mandag og det ser favorittpreget ut på forhånd. Både på Nettavisen og på Eksperten vil vi derfor sette opp både flat bong og spille samlebonger.

Innleveringsfrister Hagmyren
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong! (Flat bong)

HTML EMBED

Går ned to klasser!
9 Quangaroo Zet er en herlig traver, som stort sett bare gjør gode løp. Han vinner ikke så ofte, men han møter som regel knallhard motstand. I dag er det snakk om lunsjtrav, og han møter samtidig mye enklere motstand enn det han er vant til å møte. Sist var han ute mot gode hester på Eskilstuna, og han måtte samtidig gjøre grovjobben selv på utsiden av favoritten Octopus. Pine Chip sønnen holdt farten anstendig til mål som klar annenhest. Han var langt foran gode hester som Mugger M.M. og Balticas Yahoo i mål. I dag er motstanden helt riktig og her kommer Daniel Redén til å kjøre fram tidlig. Vi tror Quangaroo Zet er tidlig å finne i tet til tross for bakspor, og fra den posisjonen skal han ha en solid vinnersjanse i V4-2/DD-1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong! (Samlebong)

HTML EMBED

Redén også i V4-4?
11 Rascal Zet kommer tilbake etter en liten pause i V4-4. Dette er snakk om en veldig talentfull 4-åring, som kommer til å klatre igjennom grunnlagene. Coktail Jet-sønnen står perfekt til i springspor på tillegg, og han har tidligere vist at han kan løse veldig fint fra nettopp springsporet i volten. Daniel Redén pleier å ha hestene sine i fin forfatning når de kommer til start, og vi regner med at Rascal Zet er godt forberedt når den kommer til start igjen. Vi tror han kommer til å kjøre offensivt direkte fra dette sporet, og vi blir slettes ikke overrasket om 4-åringen sitter tidlig i tet. Fra den posisjonen skal det en veldig god hest til for å slå han. Også Rascal Zet blir favoritt, men det er nok bra sjanse for at Reden også vinner med denne.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.