*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Redens nye stjerne innfrir

Daniel Reden dukker opp på Solvalla med en hest som vi liker svært godt. Foto: hesteguiden.com

Lunsjomgangene på Solvalla liker vi skarpt, og denne fredagen så byr vi på to bankere som vi tror hardt på! Vi er klar for lukene, er du det?

22.01.15 09:03

Sportspills meny fredag:
V65 Jarlsberg: To bankere på direkten
Oddstips 1: Klar fordel Elise Ringen
Oddstips 2: Gamlingen leverer for Preston

På Bergen Travpark torsdag 15. januar så ble det IGJEN servert meget sterke tips. Jerkeld Frøkna (2.valg) + Alsaker Torres (2.valg) innfridde som våre godbiter, og totalt sett så ble det igjen spilt inn over 100 000 på Bergen for andre gang i år (Vi gjorde også det på årets første kjøring 6. januar). Hadde du spilt forslaget vårt på Nettavisen med en innleveringspris på 960, ja, da kunne du ha hentet ut 4 285,-. Du tar vel rygg på oss fra "GULLGRUVEN" i Bergen neste gang (Neste kjøring er 22. januar)?

Har du ellers fått med deg følgende?:

Det trenger ikke å være dyrt å spille på hest, og tjene penger. Vi i Nettavisen har forslag i alle prisklasser på Eksperten, og gevinstene kommer også for dem som ikke satser mer enn feks en femtilapp. Sjekk ut følgende:

Bergen 6. januar : Utbetaling Kr.7 291 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.729,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 458,-.

Leangen 12. januar : Utbetaling Kr.6 626 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunnet hente ut Kr.662,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 325,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Mantorp 12. januar : Utbetaling Kr.3 630 (V64) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.363,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.726,-.

Momarken 13. januar : Utbetaling Kr.6 750 (V5) - Hadde du satset en femtilapp på vår bong her så hadde du kunne hente ut Kr.675,-. Hadde du derimot satset på et lag med fem andeler a 101 så kunne du ha hentet ut Kr.1 350,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Innleveringsfrister Solvalla:

V65: 12.45

V4: 13.25

DD: 13.45

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED

Løp ellers denne fredagen:V65 på Jarlsberg med start kl.18.30. V64 på Boden med start kl.19.08.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

Fra Solvalla denne fredagen så velger vi å gå for to bankere i jakten på SEKS RIKTIGE. 8 Antagonista banker vi i monteløpet (V65-2), og 10 Darius Boko banker vi i V65-5. Sjekk ellers ut følgende:

V65-1 : 2 Rally Cleo – Blir favoritten i spillet, og den så også meget sterk ut sist. Viser da 12 s 800m, og den er overlegen. Uten galopp så har den selvfølgelig en solid mulighet. 9 Ida Avant – Feilet tidlig i en noe trang situasjon sist, og den havnet sist. Kommer strålende tilbake i kulissene, og den avslutter sterkt ute i banen. Står her spennende til for å smyge med, og den er verdt litt oppmerksomhet.

V65-2 : 8 Antagonista – Dette er en KANON i grunnlaget når det gjelder monte. Nå sist så var den KLIN overlegen, og på vår klokke så står det 12,8 s 500m med mye krefter igjen. Distansen denne fredagen skal normalt sett være et pluss, og er den i nærheten av det som den viste sist så er det snakk om en klink vinner. Denne liker vi, og den kan ikke garderes på fredag. BANKER!

V65-3 : 5 Cab Hornline – Dette er ingen dum traver, og den skal passes nå. Nå sist så kommer den via tredjespor ca 1150m fra mål, lander i dødens 950m fra mål, og den fullfører bra. Tredje sist så er den helt strålende etter galopp, og den viser da 13,5/1900m. Har nå fått seg et løp i kroppen etter pause, og den kan ventes forbedret. Er litt over middels fra start, og den må regnes tidlig mot en overkommelig motstand. OBS!

V65-4 : 12 Alvena Snau Di – Kom ut etter en lengre pause nå sist, og den gjør et godkjent løp. Dette er en hoppe med BRA fart i kroppen sin, og den viste fin kapasitet ved flere anledninger i fjor. Trenger selvfølgelig tempo på forestillingen for at den skal rekke frem, men får den fart, ja, da kan bomben smelle.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED

V65-5 : 10 Darius Boko – Dette er en helt enorm hest, og den taper ikke dette løpet om alt går riktig for seg. Nå sist så stod den i et trangt spor i volten, og den feilet direkte. Taper ca 60m, men likevel så bare skyller den rundt feltet i snøværet, og den var helt enormt god. Kan helt sikkert 14,0 på distansen, og den taper ikke dette i en feilfri utgave. Stor sjanse, og her venter større oppgaver!

V65-6 : 4 Unique Julia – Er et interessant spill i finalen. Nå sist så ble den tatt helt bort, men den avslutter meget fint i kulissene når den fikk sjansen. Røpet full form, og vi gav den et pluss i kanten. Er kjapp i fra start, og den vil lede dette løpet svært lenge. Prøves som en frekkis i et løp hvor Stall Reden ligger lavt med favoritten Rascal Zet etter at den er blitt operert i halsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.