Regnskapsoversikt uke 51

Selvom bankerne satt som perler på en snor ble det lite å hente i lukene.

Grunnet sykdom ble uke 51 litt amputert, men vi spilte likevel 12 spill denne uken fordelt på seks Dagens Dobbel-oppsett og 6 V-spill (fire V5 samt V65 og V75).

Om uken før helt klart måtte betegnes som "stang ut" var ikke denne særlig bedre. Denne uken satt alle bankerne i 5 av 6 V-omganger, men likevel sto vi igjen uten gevinst når dagen var omme. Nå er det selvfølgelig mange som setter pris på godt begrunnende tips og bankere som innfrir, men det er nå likevel bunnlinjen som tilslutt teller....og der ble det altså minus igjen.

Mandag var Åsajerven vår Leangenbanker, og den innfridde fra dødens. Vi sto på tre hester i siste avdeling og der røyk vi på fjerdevalget Royal Guy.

Tirsdag vant K.L.M. Kilroy helenket fra tet, og også vår reservebanker Atlantica innfridde. Våre samlebonger gikk uansett i søpla da tredjevalget Uncle Baggi ble for drøy kost på to hester.

Onsdagens V65 var forsmedelige saker. Vi bankertippet Dante Topspin som imponerte ved å vinne tross startgalopp. Her hadde vi fått 6 rette selv på det minste forslaget dersom Spikeldi hadde vunnet den fjerde avdelingen - og de som så løpet skjønner jo at Gundersen-hoppa hadde allverdens utur på siste bortre. Tapte dyrbare metre, men var bare knepent slått til andre. Her røyk våre trofaste kunder mange tusenlapper.

Det betød 4 av 4 bankere inn. Under torsdagens vriene lunsjtrav valgte vi å satse på to sjansebankere som begge var dårlige for dagen.

Til Biris V75 satset vi på to hovedbankere i Global Icon og Enjoy The Dance. Begge storfavorittene innfridde og det gjorde også vår reservebanker på de to minste forslagene, Sinsen Lykke. Det betød tre V75-bankere inn for andre uke på rad. Endelig ble det fullklaff og 7 rette og fantastiske 179 kroner. De som fulgte med kunne dog registrere at vi var nære store penger selv på det minste forslaget. Vi hadde nemlig streket 11.valget Gardens Girl på tre hester, men 3-prosenteren kom akkurat for sent til å ta igjen favoritten Key To Heart som var god fra dødens. Om ikke det var nok var vår store luring for dagen, 9-prosenteren Frigg Elden med på to hester på alle våre forslag. Den ble sjenert av favoritten Norborg, men forsatte likevel ufortrødent videre i tredjespor, men galopperte ulykksalig da den var iferd med å overta runden fra mål. Vi er rimelig sikre på at Teigen-traveren hadde holdt unna for en sliten gjeng.

På søndag singelstreket vi andrevalget Jeppes Odin som vant helenkelt på Bjerke. Våre samlebonger så ut til å være i trygt i havn, men jaggu kom sistevalget og vant i V5-finalen - da var liksom uken fullbyrdet.

Dermed vant altså åtte av åtte bankere fordelt på fem V-spill, men med et ekstremt labert utbytte!

Dagens dobbel-spillene viste som kjent et flott overskudd på 3.800 kroner etter de første seks ukene, men denne gang måtte vi bokføre et tap også her. Kun onsdag og torsdag ble det overskudd i denne spilleformen.

Våre seks V-spill ga tilsammen 9.009 i minus fordelt på (-211, -1.912 og -6.886) mens våre seks DD-spill ga 893 i minus (-269, -624).

Totalt for alle tolv spill ble det dermed minus 9.902 kroner denne uken - mens Trav og galopp hadde minus 13.097 på de samme spillene. De kunder som evt. hadde kjøpt alle våre 12 små forslag ville dermed gått med 480 kroner i minus, mens tilsvarende tall for de mellomste og store forslagene var -1.912 og -7.510.

Akkumullert
etter syv uker (45-51) har vi nå et underskudd på 36.176 kroner på våre 101 spilleforslag. Vi har slått TGN i alle uker unntatt sist, men da fikk de til gjengjeld inn nesten 50.000 og ligger dermed foran oss sammenlagt med sine minus 17.338.

57 V-spill -39.074 (-3.049, -10.560, -25.465)

44 DD-spill +2.898 (-865, +3.763)

101 totalt -36.176 (-3.914, -10.560, -21.702)

Det er få spill igjen til å snu dette til pluss for 2007, men som dere vet gjør vi vårt ytterste for å få det til.

Vi får mange positive tilbakemeldinger på våre tips og travmagasinet generelt, men håper selvsagt at også de som kun kjøper våre ekspertforslag skal få uttelling i klingende mynt.