Rekker frem denne gang?

rekker akkurat ikke frem til Vero Medo på Drammen 12.01.09
rekker akkurat ikke frem til Vero Medo på Drammen 12.01.09 Foto: hesteguiden.com

Thai Tabler har fantomspurtet til to knepne tap, men i kveld håper vi på en godt betalt Dagens Dobbel-triumf.

Klikk her for vårt DD-forslag

I sine to siste løp i januar har 1 Thai Tabler spurtet enormt fra køen, men akkurat ikke rukket frem til seier. I kveld møter han gode hester i et meget kvalitetsfylt felt på Jarlsberg. 6-åringen blir derfor bare gjort til et femtevalg, og det synes vi er meget interessant. Det lukter knallhardt tempo hele veien av kveldens oppgjør, og da vil Miss Lindas Crown-sønnen dra enda større nytte av sin herlige sluttspeed.

Etpar av forgrunnsfigurene har dessuten neppe fordel av de harde baneforholdene som presenteres når vi opplever tosifrede minusgrader på Østlandet for tiden. Hester som sliter med helsen har sjelden fordel av pigger og harde baneunderlag, og galopper er derfor nærliggende for flere av konkurrentene. Thai Tabler derimot trives utmerket med feste i skoene, og finner Kristian Malmin de rette luker tror vi han blir meget vond å stå i mot. Denne gang er også baneprofil og oppløpets lengde mer til hans fordel kontra Drammen og Biri. Det lukter hardt tempo på forestillingen, og i et felt hvor få av de ti deltakerne er sjanseløse velger vi å satse på superspurteren til Gro Anita Nordby.

Skøilinn fortsetter der hun slapp?
I den andre dobbelavdelingen skal 14 kaldblodshopper sette hverandre i stevne, og klar favoritt blir 13 Skøilinn som kommer ut etter pause. 7-åringen avsluttet fjoråret med to V75-seire, og 110.000 innkjørt. Møter derfor litt bedre hester i kveld, og vi tør ikke stole på den hyperkjappe Skøiar-datteren denne gang. Hun er riktignok meget kjapp i vei, men står også 20 meter dårligere til enn vanlig.

V75 på Jarlsberg 8.11.08, Eier Knut Hansen og trener Anette Hansen

På strek kan 7 Modena fort lede hele veien for dyktige Hans Chr. Holm. Den startkjappe Moe Odin-datteren satt fast i meget hardt V75-selskap sist, og blir hun ikke for hissig kan det holde helt hjem.
6 Solør May vant direkte etter pause i årsdebuten for 14 dager siden, og står fint til i springspor for formkusk Gunnar Austevoll. Har Bokli Balder-avkommet kontakt med teten på den siste halvrunden kan hun vinne igjen.

Dobbel til Malmin?
Dersom Thai Tabler innfrir våre forventninger kan Kristian Malmin gjøre rent bord i DD-spillet. 10 Odin Stjerna holder nemlig absolutt toppform, men har vært uheldig og slått på galoppen i de fire siste startene. Klarer den unge stallmannen å kjøre feilfritt med den fintstammede Moe Odin-datteren (søster til Ty Ina og Krøsus) kan det bli halleluja-stemning for de som følger våre anbefalinger. Malmins to femtevalg betaler nemlig over 100 i dobbel-odds.

Kusken hadde selv god tro på begge sine oppsitt, og kunne fortelle at hans egen stjernetraver S.J.`s Gold er i rute og årsdebuterer på Sørlandet søndag 8. mars.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to 4-rekkers forslag til hhv 100 og 400 kroner.

I går gikk vår 4-rekker inn, men med to favoritter ble det magre 5.50 i odds. Sitter dobbelen i kveld er vi garantert adskillig større fortjeneste da laveste odds for tiden er drøye 16 ganger.

Kjøp en bong og se løpene på nett-tv i kveld