Restless Cash fikser cashen

Restless Cash og Thor Borg.
Restless Cash og Thor Borg.

Sist onsdag ble det millionutbetaling i V76-spillet fra Bjerke. Onsdag spiller vi Thor Borg og Restless Cash i jakten på sju rette.

Etter at V76 ble lansert 22. oktober, har det hittil vært avviklet ti onsdager med V76.
24/9: Utbetaling sju rette kr 344.041
1/10: Utbetaling sju rette: kr 20.314
8/10: Utbetaling sju rette: kr 1.132
15/10: Utbetaling sju rette: kr 494.044
22/10: Utbetaling sju rette: kr 949
29/10: Utbetaling sju rette:974
5/11: Utbetaling sju rette: kr 168.885
12/11: Utbetaling sju rette: jackpot
19/11: Utbetaling sju rette:14.077
26/11: Utbetaling sju rette: 1.033.740

Halvparten av omgangene har altså betalt ut langt over 100.000 og en av disse har gått til jackpot. Tre omganger har vært "menneskelige" og de to øvrige har vært svært så hyggelige. V76 er blitt et kanonprodukt, og det skal så lite til for at det blir sving over utbetalingene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sist onsdag var et av Rolf Lerums andelslag (seks andeler a kr 429) med til siste avdeling og hadde med fire hester i V76-7. I det løpet kom det enda en smell (8.valget Nadine U.N.) og dermed måtte det kupongforslaget "nøye" seg med fire seksere. Med tanke på at hver sekser betalte ut meget velvoksne 10.032 kroner, ble det en giga trøstegevinst på kr 40.128 kroner.

Det var ikke lett å finne V76-banker til Bjerke denne onsdagen. Riktignok er det et par løp der to hester skiller seg noe ut fra mengden, men to hester blir det jo ingen banker av. Og da tar vi frem en suksessresept i form av 8 Restless Cash og Thor Borg.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Fireårsvallaken til Trond Thorseth fra Vikersund kom ikke til start før 21. september i år galopperte seg bort i debuten. De tre påfølgende startene har endt med seier og Nettavisen bankerspilte da også hesten i den siste starten på Jarlsberg 7/11. I det løpet galopperte hesten like etter start og havnet sist. En uvanlig offensiv Thor Borg angrep direkte og satt seg til ro utenfor lederhesten drøye runden fra mål og kunne finkjøre resten av løpet.

Vinner fra dødens om nødvendig?
Onsdag har hesten startspor åtte bak startbilen og normalt ikke det en utgangsposisjon som argumenterer for et bankerspill, snarere tvertimot. Men slik vi leser motstanderne i V76-2, skal hesten slå denne gjengen fra dødens om nødvendig. En viss galoppfare er det selvsagt (hesten har tross alt vært innom galoppene i to av fire løp allerede). Men den er forholdsvis liten og da er det ikke flere argumenter igjen. 8 Restless Cash og Thor Borg i V76-2 blir Nettavisens V76-banker på Bjerke onsdag.
Rangering V76-2: A: 8 B: 2-11-1-9 C: 3-6-7-5-12-10-4

To hester gjør opp
V76-1 er er voltestartløp for varmblodshester i lavt grunnlag, der de tom store forgrunnsfigurene begge er belastet med 20 meter tillegg. Det er alltid skummelt å utelate strekhester i slike løp, men vi tror likevel vår utvalgte duo gjør opp.

10 Spicy Joy er ikke store hesten, men springe kan Westergaard-hesten. Treårshoppa har kun gjort fire starter i karrieren og hadde vunnet tre strake før hun gikk ut i et tøft V75-løp for treåringer i sin siste start. Etter et innvendig løp, avsluttet hoppa storveis til andre, og hadde kun meget gode Thai Navigator foran seg i mål. Bo Westergaard har hatt voldsom sving på seiershjulet på onsdagens i høst og har favoritten.

Jevngamle 12 Good's Of Norway gjorde et helsvett seiersløp på Bjerke for fjorten dager siden. Til tross for at hesten ble dratt helt sist inn mot den siste svingen, hadde likevel Kolnes-hesten avgjort til sin fordel i god tid før mål. Ble veldig tøft brukt gangen før, men hadde åpenbart ikke tatt skade av det løpet. Onsdag er det Eirik Høitomt opp som kusk, det er aldri noe minus. Vi står på disse to i V76-1, og normalt skal det rekke.
Rangering V76-1: A: 10 B: 12-1-7-9 C: 6-5-2-11-8-4-3

Frode og Bo gjør opp
Også i V76-6/DD-1 står vi på to hester og vi setter norgesdebuterende 9 Mister Postman og Frode Hamre fremst. Fireåringen kommer fra Roger Walmanns stall og vant noen løp tidlig på året. Har ikke startet på tre måneder nå, men Frode er optimist og melder om bra treningsjobb. Vi bankerspiller i DD-spillet. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi garderer kun med Bo Westergaard og 3 She's My Dream. Hoppa gjorde et bra løp til andre 22/11 etter en pause på seks måneder, og det løpet har garantert gjort godt. All den tid vi kun spiller med en banker denne onsdagen, må vi gå tynt i noen løp.

Vi er dog ikke sikre på at to hester er nok her som i V76-1, og hester som 12 Juanita Love S.K. (helt under båten som vår banker nest sist, klart forbedret igjen som fastslåst sist), 7 Sweet Vacation (ursvak nest sist, klart forbedret igjen sist), 5 Winnie H. (står endelig fint til) kan alle vinne. Det er det flere andre som kan også all den tid det er sprint, i et løp der vi skjærer gjennom og står på to hester.
Rangering V76-6/DD-1: A: 9 B: 3-12-7-5 C: 4-1-8-11-6-10-2

V76-3 - Kaldblodshester. 2640 meter voltestart.
Langløp over tre distanser i V76-3 og langtfra lettløst. 1 Huldre Oskar har vunnet tilsvarende løp fra helt tilsvarende utgangsposisjon og blir vår favoritt. Har surre litt med galopp igjen i sine to siste løp, men her blir det trolig tet (kun to hester fra strek) og da kan hesten bli lei å hente inn.

Fra 40 meter tillegg jager 11 Lesja Kongen og Øystein Tjomsland. Fireåringen hadde lurt i vannskorpen en liten stund og fikk sin velfortjente V75-seier i sitt siste løp. 40 meter tillegg er dog aldri enkelt. Fra 40 meter tillegg starter også pausehesten 8 Solberg Rasken som var veldig bra i flere løp i sommer. Vi krysser direkte.

På videre gardering tar vi også med 20-meters hestene 3 Fjeld Blesen og 4 Lome Gant. Førstnevnte holder solid form, mens sistnevnte har flott kapasitet. Fra dypet betaler vi også for 9 Engtun Blesen som har varslet fremgang på slutten og trives på distansen.
Rangering V76-3: A: 1 B: 11-8-3-4-9 C: 7-6-5-10-2

V76-4 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Svært skummelt sprintløp for vamblodshester i lavt grunnlag i V76-4, selv om favoritten 5 Theresa D. skiller seg litt ut. Men fireårshoppa til Bo Westergaard burde vunnet sist og det gjør oss betenkt. I mangel av bedre alternativer setter vi hoppa først.

9 Eddie imponerte i flere seiersløp i vår og sommer, men ble så skadet. På kapasitet tror vi Horpestad-hesten er best, men bakspor og sprint er alt annet enn perfekte forutsetninger. 1 Global Open står perfekt til spormessig og drar selvsagt fordel av det. Herfra blir det økonomisk løp. Kan vinne. I tillegg nå vi betaler for hypervariable 7 Orlando Piner. Strålende tredje sist, helt natta nest sist, og helt grei sist. Motstanden er aldeles ikke av den tøffeste her.

6 Soffi Reerstrup og 3 Kosmos Dream er begge hester i form, men vi har ikke en utømmelig lommebok og må stoppe på fire hester.
Rangering V76-4: A: 5 B: 9-1-7-6-3 C: 12-11-2-4-8-10

V76-5/V5-1 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart.
Mandag var Vidar Hop i storslag under V65-løpene på Klosterskogen og vant tre løp. Også onsdag har Hop gode vinnersjanser, og den beste på forhånd er uten tvil 2 Lillegutt Trollet i V76-5. Treåringen som trenes av Arthur Bø har fire andreplasser og en seier på sine siste fem starter og har sett stabil ut. Vi bankerspiller på det minste V76-forslaget.

Vi garderer kun med kapasitetshesten 6 Lustra Loke og 8 Knøse Faks på de større forslagene. Førstnevnte kan snyte Lillegutt Trollet på teten (merk at det er voltestart) og gjør han det, kan løpet være kjørt. Sistnevnte holder kanonform, og tross bakspor er hesten en klar seierskandidat. 9 Nornes Jenta er et uromoment. Har vært strøket flere ganger etter et fint rutineløp, men må stå på venteliste hoss oss.
Rangering V76-5/V5-1: A: 2 B: 6-8-9 C: 4-11-7-3-12-10-5-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V76-7 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Ti hester får plass på vårt største V76-forslag i V76-7. Det er blitt et herlig løp både sportslig og spillemessig. 1 Sagi Allvinn blir trolig favoritt og er en meget sannsynlig tethest her. Har gjennom store deler av året, vært noe variabel, men trives utmerket i tet.

5 Junifaks er ikke vår favoritthest, men har en fin oppgave her. Junifaks må ha det litt på sin måte, men formen er slett ikke verst, og speeden er bra. 2 H.G. Imar er noe variabel med voltestart, men utvikler seg stadig og står jo uansett fint til. 9 Torpa J. dukker opp i regi Kjetil Helgestad, og har velkjent kapasitet. Tross gode strekhester kan han vinne. 4 Frakast hadde sine på og av-dager på Leangen. I lys av det gir vi hesten en sjanse til, tross svak innsats i debuten for Anders Lundstrøm Wolden 23/11. 6 Lex Lodney holdt på å detonere en real bombe i V75 sist, men er fryktelig vanskelig å lese fra det ene løpet til det andre.

Sjanseløse er heller ikke hester som 3 Rognfaks (litt på gang, men mangler den gamle gnisten), 8 Alsaker Piril (rygg Sagi Allvin fra start, kan få ryggen på denne), 11 Briskeby Rauen (holder neppe toppform, men har slått disse hestene før) og 12 Jotun (Bjerkespesialist som vi varslet for sist, men ikke hadde sin beste dag da. Tre løp i kroppen etter pause nå).
Rangering V76-7: A: 1 B: 5-2-9-4-3-8 -11-12 C: 13-7-10