Rett oppgave

Foto: hesteguiden.com

Norgeskjenningen Art on Line har en passende oppgave på Jägersro i kveld.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Frode Gjesdal. Tips og spilleforslag er ved vår svenske travekspert Patrik Fernlund.

Innleveringsfrister Jägersro
V64 kl. 19.08
DD: 20.36

Mer trav fra sportspill.no:
Favorittfall på Forus?

Det ble en fin dag for de som kjøpte andeler i Patriks Halmstadsystem i går. Vår svenske tipsekspert advarte for 8 Yvory Queen i V64-6 og hesten slo til med seier som et fjerdevalg. Inkludert femmere og fire ble det 16 015 kroner til fordeling. DD-forslaget her på Nettavisen gikk inn til 16.27 i odds noe som betød 1627 kroner tilbake for de som leverte vårt DD-system på 400 kroner. Etter en uke fordypet i løpsvideoer kom Håkon E Hansen ut i full løpsform til kveldskjøringen Drammen i går. Resultatet var at de som spleiset på Hansens mandagsbonge (15 andeler a 200 kroner) kunne gå plystrende til utbetalingsluken der de delte 32 016 kroner.

Art on Line fikk en fjerdeplass i V75 da han gjestet Drammen travbane i august i fjor. Det løpet ble vunnet av gode Remee La Marc. Nå har kretsen rundt hesten funnet en fin oppgave i V64-1.

Patriks vurderinger:

Spikar
7 Art on Line (V64-1) är riktigt bra och här har man hittat en passande uppgift, mot ledningen och sedan väldigt svårslagen.
9 Oristano (V64-2) är obesegrad efter fyra starter och hästen har imponerat, kan vara något stort på gång här och blir inte lätt att besegra.

Drag
11 Jupiter Rodney (V64-4) har bra form och han ska duga riktigt fint här, streckas tidigt.
2 Hamilton As (V64-5) är en riktigt fin travare och från ett bra startspår ska han ha bra chans här.
4 Natascha Crown (V64-6) är klart bättre än raden och snart sitter en seger där, kanske i kväll!