*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Revansj for Eldpeppi

Eldpeppi og Øystein Tjomsland er vår bankerekvipasje på Sørlandet i kveld. Foto: hesteguiden.com

Forrige lørdag kjørte Eldpeppi seg fast i årsdebuten. Med fritt fram ville hun vunnet lett. Det arbeidsuhellet gjentar seg ikke.

Søndag er såvisst ingen hviledag for de hesteinteresserte. Boden åpner ballet med V4-kjøring fra kl 12.45, før Eskilstunas V64-løp sendes avgåde kl 15.10. Charlottenlunds V5-start er kl 16.05, mens spillestopp for Sørlandets V65 er kl 18.00.


7 Eldpeppi (V65-3) blir vår banker på Sørlandet. Tjomsland-hoppa kom ut etter pause forrige lørdag og så direkte lekker ut der hun ble sittende fast for lenge. Nok en gang er det snakk om 40 meter tillegg, men i et åttehestersfelt er tilleggene enklere å utligne, og vi kan ikke i vår villeste fantasi tror at arbeidsuhellet fra sist gjentar seg.


3 Ara Faks har en meget forlokkende oppgave i V65-1. Hesten har vært ute i harde V75-løp i det siste (i Nes Odins seiersløp sist) og gjort det ålreit. Vi tror Thor Borg er tidlig på offensiven. På det største forslaget garderer vi med årsdebuterende 4 Eikdølen og 7 Trollgutt som gikk et greit løp på Bjerke onsdag, og som kan få greit kontakt med hestene foran.


I skrivende stund ser 8 Casanostra (V65-4) ut til å bli dagens største favoritt. Dette er en hest som stort sett ikke har gjort annet enn å skuffe. Fullførte ålreit fra annet utvendig etter pause sist, men heller ikke mer. Vi må gardere. Glem ikke at Hamre-hoppa også kan garderes i V4!

På grunn av svært tynne felter bruker vi noe høyere rekkepris (samlebonger) på samtlige forslag.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.