Revansje i lunsjen

Supreme Sugar og Eirik Høitomt kommer til start i V5-4 i lunsjen på Bjerke i dag.
Supreme Sugar og Eirik Høitomt kommer til start i V5-4 i lunsjen på Bjerke i dag. Foto: Hesteguiden.com

Det gikk skeis med Supreme Sugar i debuten her til lands, men vi tror han revansjerer seg i lunsjen på Bjerke i dag.

Torsdagen er det som vanlig nok å ta tak for de spillesugne hos Norsk Rikstoto, og først kan det spilles til lunsjløpene på hhv Örebro i Sverige og på Bjerke her hjemme.

Les også: Spennende duell i V4-2

Til kvelden er det V64-spill til Åby på den andre siden av kjølen samt V65-spill til Bergen travpark spillerne kan sette sine innsatser til, og vi på Sportspill har jobbet frem tips og spilleforslag til alle arenaer.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Innleveringfrister Bjerke

V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Hører ikke hjemme i lunsjløp
Vi prøvde oss på et bankerspill på 9 Sugar Supreme som kommer ut i V5-4 i lunsjen på Bjerke i dag i debuten her til lands, men det gikk skeis. Han så dog ut til å gå mot en seier, før en galopp felte ham i den siste svingen i det løpet, og han kom sterkt tilbake til tredje på 18.0 full vei etter den utskeielsen.

Vi tror dette er en klassehest, og da skal han normalt ta seg av et billig lunsjløp i dag. Han ble matchet mot de beste i årgangen i Danmark i fjor, og han gjorde sine saker bra (tredje i Derby-prøven i den fjerde siste starten), og trener og kusk Eirik Høitomt har fått brukt litt mer tid på ham nå.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Vi går tynt

I et kaldblodsløp i V5-2 finner vi ikke mange vinnerkandidatene, og vi tror det skal rekke langt med duoen 2 Løset Elden og 5 Sølvbergs Knekten. Begge er herdet i tøffe lag, og de støter de på formløse hester i dag. Førstnevnte har galopperte i de to siste startene på voltestart, men på autostart skal det kunne gå bra.

Han tapte kun for Nordby Ask i den tredje siste starten (sølv på 29,4 full vei), og selv fra "dødens", kan han vinne i dag. Sistnevnte fikk fjerde på 31.0 full vei bak Brødsjø Odin&Co sist, og han kan sitte tidlig i tet i dag. En liten outsider er 1 Hasse snakk om, og han krysses på storbongen.