Revansjerer seg direkte?

Etter to strake triumfer i monte gikk Rydell på et nederlag i den siste starten, men på Leangen i kveld tror vi den sterke krabaten reiser kjerringa.

Klikk her for å se våre V5A-forslag.

Vi fant ingen ting vi kunne "henge knaggen på" i B-spillet i kveld, og da fokuserer vi på en småvrien A-rebus som fort kan gi fine penger. Det ble et rent speedoppgjør i den siste starten for 8 Rydell etter langsomme 33.0 første tusen, og det tror vi passet dårlig for den sterke Mentor Mollyn-sønnen. 11-åringen kunne ikke hente inn Huldre Gutten som har mye fart i beina til slutt i en kjapp avslutning ved den anledningen, men montedronningen Liv Pedersen er veldig klar på at det må bli et langt mer offensivt opplegg i kveld for å ikke by hestene fra lengste tillegg inn i matchen. Vi tror således på at Andersgaard-traveren ikke lar seg fange til slutt i den andre avdelingen, og da bokfører i så fall den seiersvante krabaten livets femtende triumf.

Vår rangering: A: 8 B: 9-10 C: 4-5-7 D: 1-2-3-6

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

V5A-1
Vi støter på en storfavoritt i en småskummel innledning på denne rebusen, og på full form skal det godt gjøres å slå 4 Riverside Royal. Forutsetningene med sprint og fint spor er helt optimale for 4-åringen i kveld, men vi synes ikke Buvetier D`aunou-sønnen har vist fryktinngydende form i sine to siste løp etter litt pause. Blekkan-traveren var stum i steget til slutt i et langløp ved fjerdeplassen i den siste starten (vi synes 75-prosenteren i spillet til tider hang litt på en tom ved den anledningen, og vi har sett hesten langt spenstigere tidligere), og når vi tror 6 Be My Hero bomber til tet i dette sprintløpet blir storfavoritten kun en utgang for oss på vårt store system.

Sistnevnte galopperte fra start i et tøft V75-løp i den siste starten, men Victory Abroad-sønnen var uansett dårlig for dagen etter det. Tilbake i slag skal dog Garberg-traveren være hyperaktuell i et løp som dette, og når 4-åringen kun er krysset av på skarve 10 % av de innleverte kupongen syntes vi han er veldig spennende denne gangen.

Løp i kroppen har høykapable 11 George Kemp fått, og når Andre H. Stensen på ny setter seg opp bak Wired Pine-sønnen krysser vi tidlig. Dersom det skulle klaffe litt med fine rygger underveis har 8 Yvanna R. en giftig speed å by på ved full form, og vi mener Kolnes-traveren som er herdet i litt tøffere omgivelser enn dette på Østlandet bør vies litt oppmerksomhet her. Interessant til står både 1 Friendly Fire og 2 Harmony Colour, og fra hhv rygg leder og tredje innvendig ser vi ikke helt bort i fra at disse kan blande seg inn i striden til slutt.

Vår rangering: A: 4 B: 1-2-6-8-11 C: 3-7-11-12 D: 5-10

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5A-3
Et flott sprintløp for varmblodshester venter oss i den tredje avdelingen, og vinnerkandidatene er etter vårt skjønn mange. Etter å ha tjent mer enn 600.000 kroner i regi Øystein Tjomsland er 4 Alpha Romeo R.R. tilbake hos sine eiere i Trøndelag, og med relativt gode treningsrapporter i ryggen skal den startkjappe Alf Palema-sønnen tilmåles solide vinnersjanser direkte (åpnet i 10-fart ved den siste sprinttriumfen på 13.7).

Dronningen 3 Creek`s Tamina ser ut til å være på vei mot full form igjen, og da skal Christiansen-traveren regnes tidlig sammen med en formtoppet 7 Star Star V. Sistnevnte har gått veldig fine løp i regi Sigbjørn Kolnes nå på slutten, og selv om sporet er litt langt ute i kveld krysser vi tidlig. Det optimale løpet i fra et flott smygspor kan 9 Hydrargyrum få, mens en forbedret 5 Rajas Gold også må vurderes tidlig.

Vår rangering: A: 4 B: 3-5-7-9 C: 1-6-10 D: 2-8-11

Nettavisens spilleforslag til V5A-rebusen på Leangen kan du få kjøpt her!

V5A-4
En seiersmaskin var 5 Bonatti snakk om i fjor med hele seks triumfer på knappe ni starter, og med løp i kroppen etter lang pause tror vi Pine Chip-sønnen bllir vanskelig å rå på i den fjerde avdelingen. 6-åringen hoppet seg vekk fra start i den siste starten (litt for hissig på grøten etter hvilen), men i en feilfri utgave i kveld tror vi på tet fra start til mål. Carlsson-traveren var helt utilnærmelig i grunnlaget sitt på Leangen i fjor, og selskapet ved dennne anledningen er ikke verre enn at andrevalget i spillet kan starte en ny seiersrekke her.

Absolutt toppform holder 3 Kitty Cat, og sporet i kveld kan ikke kusk Jarle M. Sørmo klage på. Giant Cat-datteren vant sprettlett på fine 17.3 full vei på Biri i den siste starten, og sprint tror vi ikke er noen ulempe for 6-årshoppa. Ille til i dette løpet står 12 Camilla Rags, men kapasiteten er veldig fin på Soir Des Tibur-datteren som kommer tilbake etter lang pause. Den siste vi krysser av for i dette løpet er 4 Alfalfa (glimter til med noen gode løp), og da er vi rimelig trygge på at vi har nevnt vinneren i dette løpet.

Vår rangering: A: 5 B: 3-4-12 C: 2-7-11 D: 1-6-9-10

Annonse: Grøstad/Lerum`s V5-tips til løpene på Leangen kan du finne her.

V5A-5
Det forventes at det vil bli kjørt offensivt på flere hender i dette sprintløpet som avslutter denne rebusen, og på våre spilleforslag åpner vi opp for at det kan komme en smell. Lekkert til står 2 Rajas Victory, men vi er ikke helt sikre på at Tamin Sandy-sønnen overflyr 1 Giant Will (kan lede rundt om på sitt beste), men dersom Jomar Blekkan skulle nå føringen med 7-åringen uten å bruke alt for mye krutt innledningsvis syntes vi det skal dreie seg om en solid vinnersjanse.

Stadig gode løp på Leangen går 4 Agobra Bisquite, og fra et flott spor er Trade Balance-sønnen snakk om en tidlig gardering. Det ser ut til at 8 Gazz Away viser en litt nedadgående formkurve, og fra dette sporet er 4-åringen ikke hyperaktuell etter vårt skjønn (dog klart god nok på sittt beste). 11 Hey Ho Let`s Go har vondt for å vinne løp (hele åtte andreplasser i fjor), men med litt tempo på løpet stiger sjansene for den alltid godt avsluttende Rubintor Pri-sønnen.

Vår rangering: A: 2 B: 1-4-8-11 C: 3-6-7-9-12 D: 5-10

Spilleforslag
Til V5A-rebusen på Leangen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 150, 450 og 1252 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Innleveringsfrister Leangen
V5A kl. 18.45 (løp 2-6)
V5B kl. 19.45 (løp 4-9)
DD kl. 20.45 (løp 8-9)

Kjøp en bong og se løpene fra Leangen gratis på www.rikstoto.no i kveld!