Gå til sidens hovedinnhold

Revansjerer seg direkte?

Heger`n måtte se seg slått av gode hester etter galopp forrige mandag. I kveld bør det bli ny seier, og Nettavisen spiller på lag med kusken denne gang.

Vårt V5B-forslag finner du her

Våre vurderinger forrige løpsdag var av det imponerende slaget (damenes aften i Drammen ), men Kai Johansen forhindret oss fra å få V5 på alle forslag. Den svært dyktige cathcdriveren seiret nemlig med perfekt smygkjørte Even Bajaz som kunne ta seg forbi tapre Krem Eva - og hele 26 V5`er og ca 25.000 kroner forsvant i intet.

I kveld er vi rimelig trygge på at Kai gjør det godt igjen ved å lose vår soleklare banker for dagen inn til ny seier. 5 Heger`n har nemlig en svært billig oppgave på papiret i V5B-3, og skal normalt ta seg av et slik løp alle dager i uken. Etter å ha tatt tre imponerende triumfer ble det galopp og kun en tredjeplass forrige mandag. Da møtte dog den sterke Lome Elden-sønnen meget gode hester, og kun Vinnelykka og Moe Granar var foran i mål. I kveld går 6-åringen til trener Arthur Bø ned etpar klasser, og i et lite syvhesters felt har vi vondt for å se noen som kan nekte Heger`n hans sjette årsseier.

Åpne oppgjør borger for fin utbetaling
Selvom Heger`n blir redningsplanken for de aller fleste denne mandagskvelden tror vi det blir fine penger for de som løser B-rebusen. Det er svært vrient å finne sikre holdepunkter i de øvrige avdelingene, og det er flust av vinnerkandidater i de fire løpene. Vi tyr klokelig til systemspill på det største forslaget der vi spiller et såkalt ringsystem som dekker tre løp. I tillegg til banker på Heger`n velger vi å spille fire hester fast i den andre avdelingen.

I dette hoppeløpet dropper vi to hardt betrodde hester i fine startspor - vi tror rett og slett ikke 1 Pine Elegance eller 2 Nangilima er tøffe nok til å vinne. Det blir garantert startrush, og vi har klart mer tro på kvartetten 4 Handy Face (styggrask fra start og perfekt inne i grunnlaget), 6 Blitzie Sign (flott form og herdet i harde lag), 9 Cheela Bi (høykapabel hoppe ut etter pause) samt 10 Lady Siem (riktig selskap og kan få mye servert for Høitomt).

I de tre siste avdelingene spiller vi 8, 8 og 10 hester hvor vi velger oss hhv èn, to og tre utgangshester.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære flate bonger på hhv 100 og 400 kroner.

Ringsystemet ville kostet 2560 å levert uredusert, men ved å kreve at minst en av våre seks utgangshester innfrir reduserer vi innleveringsprisen til langt mer spiselige 1384 kroner. Vi har også satt opp et DD-forslag til 120 kroner.

Kommentarer til denne saken