Rex’en er tilbake for fullt

Philip Rex er tilbake for fullt, og dette blir vår banker i V65-spillet på søndag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Philip Rex er tilbake for fullt, og dette blir vår banker i V65-spillet på søndag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

En solid banker, et par deilige sjokkideer, og vips så kan dette ende med en gedigen opptur på Sørlandet. Du blir vel med oss i kampen om tusenlappene?

Sportspills meny søndag
V65 Leangen (merk spillstopp kl 13.40):
Vi byr på en herlig V65-banker
V75 Kalmar (merk spillstopp kl 14.30):Kalmar byr opp til dans
VM-tips 1:Ronaldo må prestere i kveld
VM-tips 2:Russerne demmer opp for Belgia
Tippekupongen:Favorittene sjangler
Oddstips:Siste 1. divisjonsrunde før ferien

En mildt sagtinnholdsrik søndag er i vente, og her kommer høydepunktene tett. Det hele sparkes igang med V65 fra Leangen som starter opp kl 13.40. Her fortsetter NM for travkusker, og det er også duket for en durabelig finale av trøndelagspokalen. Kurt Leirvåg serverer som vanlig deg topptips til banen i Trøndelag! Fra Sverige så er det V75 fra Kalmar denne søndagen, og moroa der starter kl.14.30.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Så over til Sørlandet, og deres V65-omgang. Folkebanker i omgangen blir Urban Barsk i V65-innledningen, men der byr vi på et hett sjokkobjekt imot! Få med deg det! Vår banker, Philip Rex, er tilbake for fullt etter problemer, og den ser for tiden helt lysende ut! Vi spekulerer ikke, og tror hardt på hjemmeseier! Bankeren vår kommer ut i V65-3. Ellers finnes det en rekke interessante objekter i menyen, og her er det bare å ta rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Sørlandet :

V65 : kl.18.00

V5 : kl.19.00

DD : kl.19.20

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten.

Dagens objekter fra Sørlandet :

V65-1 : 1 Conchnito – Urban Barsk vinner normalt sett innledningsløpet uten noe tull på veien, og den er det motiverte førstevalget i løpet. Har dog ved noen anledninger feilet, og skulle den rote det til for seg nå, ja, da er Conchnito et meget interessant objekt. Var klart positiv i nederlaget tredje sist, og selv om den fikk maks i monteløpet nå sist så viste den også i den stilarten fremgang. Har stått helt feil til lenge, men på søndag har man endelig vært heldig i sporlottoen. Sjokkvant på Forus i Oktober i fjor på samme distanse, og da var det bang til tet og lett seier på en 13 tid. Vi håper at Vidar her klinker til direkte, og kjører så lenge det er lys i lampen. Denne hesten er nemlig en god del bedre enn hva den blir spilt til, og fra slike betingelser så kan den helt klart detonere et sjokk. OBS!

V65-2 : 2 Rexilla – Følger bilen i fra start, og vil garantert bli laddet mot tet. Royal Fighter er også kjapp, men der er det over 50% galopprisiko på de første meterne, og vi håper derfor at draget vårt skal komme seg foran. Rexilla skuffet oss etter pause nest sist, men sist så var den skikkelig positiv i kulissene. Vi har faktisk 14,2 s 1000m, og det var den ikke tom på. Kommer til å sprinte fort denne søndagen, og fra tet så kan ikke Marius finne på å slippe til den andre stallhesten som vi mener er veldig ordinær (Granturismo). Rexilla er interessant her, og da må vi også varsle skarpt!

V65-3 : 3 Phillip Rex – Blir altså trent på Øystein Tjomsland sitt sandspor i Søgne, og det har gjort underverker for denne kapasitethesten. Var et lysende skue i debuten nå sist, og etter ned mot 26 s 1500m så er den klin overlegen. Vi vet at den om mulig har sett enda finere ut i jobb etter dette løpet, og tidsmessig så kan fort Phillip Rex senke seg med minst et sekund til. Er slik vi ser det en bedre hest enn Storm Jahr, og da kan ikke vi gjøre annet enn å tro hardt på Rex’en!

V65-4 : 1 Staro Hard Rock – Fikk en blytung innledning sist før den trykket seg til tet. Vant da løpet etter en tett oppløpsfight med Hilmi Star V. Vi liker innstillingen til Staro Hard Rock, og dette er en traver som virkelig vet hvor mål er. Er kjapp ut, og prikker Malmin starten så burde den lede dette løpet svært lenge. Tidsmessig så skal det være litt å gå på, og den burde ikke bli lett å ha med å gjøre nå.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V65-5 : 8 Lome Mix – Har tidligere stått likt med for eksempel Vestpol Faxen, og nå står den 20m billigere ute samt at den har fått et perfekt andre omvendt i volten. Kommer ut i NY regi, og Geir Flåten var ordentlig fornøyd med sin springer i prøveløpet. Blir spennende å følge etter det lange avbrekket, og med såpass gunstige betingelser så velger vi å heise den helt til topps.

V65-6 : 13 Branddon – Vi prøver oss med et fullstendig uspilt sjokk i finalen. Branddon går nemlig inn i sin beste tid på året nå, og den fant en veldig bra form på akkurat samme tid i fjor hvor den altså kammet med seg to seire. Hvordan er så formen nå? Jo, den er slett ikke verst. Den kom bra tilbake etter galopp nest sist, og den feilet i stengt posisjon på oppløpet nå sist med alle kreftene igjen. Får den bare litt flyt på veien i fra tillegget så kan MEGA BOMBEN smelle i en jevn finale. OBS!