Gå til sidens hovedinnhold

Rikard tar revansj med kveldens beste V64-banker

Bergsåker står for kveldens V64-omgang, og det er en flott omgang som venter! Vår beste V64-banker ble bortkjørt sist, men i kveld tror vi på revansje! Du tar vel rygg på våre oppdaterte V64-vurderinger?

Lerum med V86-fest på Solvalla 16. juni
Undertegnede kom dessverre ikke i mål på systemene denne kvelden, men de flate bongene under tråden "LerumV86GullObjekter" satt som de skulle. Samtlige flate bonger under denne tråden suste inn, og betalte ut følgende:
* 6 bonger til Kr.500 (10 andeler a Kr.50 / 4 andeler a Kr.125) betalte ut Kr.21 665/Kr.22 111,-.
*
4 bonger til Kr.1000 (10 andeler a Kr.100 / 4 andeler a Kr.250) betalte ut Kr.22 725,-.
* 3 bonger til Kr.2 000 (6 andeler a Kr.330 / 10 andeler a Kr.200 / 4 andeler a Kr.500) betalte ut Kr.24 423,-.
* 1 bong til Kr.3 000 (4 andeler a Kr.750) betalte ut Kr.25 109,-.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Bergsåker står for kveldens V64-omgang, og det er en ordentlig flott omgang som venter. Kvaliteten på løpene er bra, og kaldblodsløpet er blitt en perle av et løp om man tenker på utfordringer i spillet. Den beste bankeren i omgangen kommer ut i V64-2, og der tror vi MYE på tet og slutt for 1 Global Tailwind. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 3 Caprioso – Dette er en GRUNNKAPABEL hest etter Love You som gjør en svært spennende start etter at vintertreningen er gjort unna. Har fått god tid på seg, og vi forventer en bra prestasjon direkte. Er nok moden for en solid rekordforbedring, den er kjapp fra start, og det er første gang ut en slik må spilles. Nå er det nemlig litt odds i den. Plasseres foran kruttønnen 5 Shejk.

V64-2 : 1 Global Tailwind – Var ekstremt tapper i nederlaget sist, og hadde bare Rikard Skoglund roet seg litt ned når han først havnet utvendig leder, ja, da hadde han vunnet det løpet fra dødens. Nå ble han speedet ned av 6 S.G. Charpentier, men det var altså ikke hesten sin feil. Nå har Global Tailwind fått en blåser i kroppen etter pause, den er veldig kjapp ut med volte, og vi må bare tro hardt på tet og slutt!

V64-3 : 7 Arch Lane – Er BEST, og den var solid til seier sist (14 s 700m). Blir veldig hardt betrodd i kveld, og det at man også skal rykke skoene gjør at spillerne bare får enda mer tro på den. Vær dog litt OBS på at dette er en hest har hatt sine problemer i karrieren, og det er vel en hest som vi aldri har stolt 100% på. Vi nøyer oss derfor med å sette den først, og avstår fra et bankerspill.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-4 : 11 Järvsö Tord – Her er det VIDÅPENT, og vi går for en bred gardering. Hesten som skal stå først var faktisk kun et 3-valg når vi la ut våre tips, og det mener vi er feil. Har en svært fin grunnkapasitet, og den fortjener å stå først direkte etter oppholdet. Her vrimler det dog med lite spilte hester som er bedre enn raden, og vi plukker altså med oss en hel del hester på bongene.

V64-5 : 2 Corona – Var LEKKER i debuten for Oskar Kylin Blom sist, og bare forsvant i fra til en overlegen seier. Kom fulltanket til mål, og vi likte virkelig det vi fikk se. Avslørte også stor kapasitet når den stod i Norge, og vår klare feeling er at den er bedre enn det grunnlaget som den har på konto. En oppjaget sprint er intet pluss selv om det var nettopp det den vant på sist. Motivert favoritt. Skrellen i løpet kan være 3 Totti Garline som var tapper fra dødens sist, og som har fått to løp i kroppen etter pause. Er dessuten lynrask fra start, og nå kan det bli tet. PASSES!

V64-6 : 6 Bodybuilder – Debuterer for sin nye trener i kveld, og hingster som skifter trener er alltid svært spennende. De kan nemlig løfte seg MYE. Bodybuilder er den soleklart mest kapable hesten i feltet, og den har vært matchet mot en helt annen verden av motstand kontra det den møter nå. Rikard Skoglund opp i jollen er dessuten interessant, og det er nå denne bare må prøves. Neste gang kan den være «oppbrukt»…

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.