Ritmo og Jorma

Jorma Kontio er vår bankerkusk fra Mantorp.
Jorma Kontio er vår bankerkusk fra Mantorp. Foto: hesteguiden.com

Herlige objekter samt en banker som normalt sett ikke taper er det vi kan by på fra Mantorp denne mandagen. Ta rygg, og bli med på moroa da vel!

Fra Mantorp denne mandagen så fant vi en SOLID BANKER i omgangen, og den kommer ut i V64-3. 8 Ritmo Di Poggio fikk riktignok en smultring i raden sist, men den går et strålende løp i kulissene, og det er ingen fare med formen. På mandag er det billig i mot, og vi går ALL IN! Meget spennende objekter er pågang i V64-1, V64-2, og V64-5. Mer om dette finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Norsk Rikstoto byr på noen virkelige gaver til vi som ELSKER Å SPILLE V75. De neste lørdagene så slår nemlig spillselskapet på stortrommen! Sjekk ut følgende:

17. januar : Dobbel syverpott fra Klosterskogen

24. januar : Dobbel syverpott fra Leangen

31. januar : Jackpot fra Bjerke med 2.758.617 ekstra.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Mantorp:

V64: 19.08

DD: 20.36

Løp ellers denne mandagen:V4 på Färjestad med start kl.12.20. V65 på Leangen med start kl.18.30. 

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-1 : 9 Gimeheaven Sisu – Kom ut etter pause nå sist, og den ble sittende bom fast som helpigg. Gangen før så var den ute i Breeders-finalen, men da fungerte den ikke som best. I Breeders-semifinalen tredje sist så avslutter den bra, og viser 12,2 s 700m med litt krefter igjen. Møter her på en sliten gjeng, får Bjørn Goop opp, og fra et YPPERLIG spor så burde den ha en meget bra sjanse! VI TROR HARDT!

V64-2 : 5 Quantum Sailor – Har fått seg to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den er skikkelig pågang. Nå sist så avgjorde den sikkert oppunder mål, og vi har 10,7 s 500m på klokken. Er brennkvikk fra start, og på mandag så er vi klart inne på at man vil teste den foran. Kan lede lenge, og den er spillbar! 9 Hamras Pirat – Så fin ut etter en liten pause sist. Ble da sittende bom fast med vinnerkrefter, og vi gav den et pluss i kanten. Kan skrelle fra et perfekt smygspor!

V64-3 : 8 Ritmo Di Poggio – Denne er veldig bra for klassen, og den rasket altså med seg syv seire i fjor. Fikk en smultring nå sist på Solvalla, men fakta er at den går veldig bra i kulissene, og vi har 12,0 s 1000m på klokken uten at den var tom på det. På mandag så er vi klart inne på at Jorma Kontio søker seg tidlig fremover, og da vil han høyst sannsynlig bli sluppet tidlig til tet. Må ha en kanon mulighet i helt riktige omgivelser, og for oss er dette dagens banker.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-4 : 1 Bula Bula AM – Er en meget talentfull 4-års gammel hoppe, og nest sist så vant den med en «mil» på ny svensk rekord for 3-års gamle hopper. Kom ut etter pause nå sist, og den kommer da bra tilbake etter galopp. Blir mandag igjen kraftig kuskeplusset med Johan Untersteiner, og er den bare i nærheten av det som den viste nest sist, ja, da er den klin overlegen her. Topp mulighet!

V64-5 : 1 R.K. Princess – Var ute i en BEINTØFF bronsedivisjonsfinale nå sist, og der strakk den ikke helt til, men da møtte den på hester som : Frozen, Coldtown, og Lover Face! Gangen før så blir det feil innledningsvis, og den havner på vingel. Gikk første 1000m i tredjespor, og den ble åpnet etter 12! Bakket så sist, og den passerer mål med krefter igjen i kulissene. Gjør rett og slett et kanon løp! På mandag har man trukket vinnerloddet i sporlottoen, den kan åpne kjapt når den blir laddet med, og dette er rett og slett en SVÆRT RIKTIG oppgave for vårt herlige drag! SPILLES!

V64-6 : 10 Prince Tagg – Vi prøver oss med den hesten som var et eventyr for Ralf Karlstedt. Var helt enorm for han i 2011, og den var blant annet med i Elitloppet. Samme året så vant den Jubileumspokalen med 1 000 000 i førstepremie, og da slo den Sebastian K. Fjoråret var ikke noe å skrive hjem om, men det som nå er spennende er at Prince Tagg igjen er tilbake i trening hos Ralf Karlstedt. Vi ser ikke bort ifra at dette kan tenne den igjen, og når det gjelder motstand så kan den nesten ikke få et mer riktig løp. Lanseres som en frekkis i finalen!