Robert Bergh årets navn

Foto: Hesteguiden.com

Superdyktige Robert Bergh seiler opp som årets navn i trav-Sverige og tirsdag er Robban på plass på Hagmyren.

Det ble en fantastisk lørdag for våre V75-tips til Leangen. To av våre andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette og når utbetalingen for sju rette landet på 209 212 kroner, ble det svært god avkastning. Det ene andelslaget var et systemspill (seks andeler a kr 800) og hadde altså en innleveringspris på kr 4800. Det andre andelslaget som het Leirvågs folkebong 2, var et andelslag med 20 andeler a kr 200, og kostet altså 4000 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Felles for begge andelslagene var at de hadde bankerspill på andrevalget 7 Eikprins i V75-1. Det sistnevnte andelslaget hadde markert for seks hester i den siste avdelingen og hele tre av de hestene hadde utløst jokerpotten og betalte tilbake over 13 millioner kroner. Plusser vi sammen seksere og femmere på de to andelslagene som gikk inn med sju rette, ble det ca 250 000 kroner tilbake på hvert av dem. I tillegg gikk en hel bråte med andelslag inn med seks rette lørdag og totalt spilte Nettavisens traveksperter Kurt Leirvåg og Håkon Einar Hansen inn godt over 700 000 kroner på en svært vellykket lørdag.

Mandag ble det stang ut i Drammen, men på Mantorp ble det veldig flotte treff under den store jackpotomgangen. Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson prikket seks rette på det aller minste forslaget (innl.pris kr 192) her på Nettavisen. Det forslaget betalte tilbake meget pene 1976 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Tirsdag er det bare å sette seg til rette igjen. Rikstoto og Nettavisen byr på V4 fra Hagmyren, vi byr på lunsjtrav fra Bjerke og til kvelden er det en meget spennende V65-omgang fra Forus. Og siden det ble forholdsvis favorittpreget på Mantorp mandag, ble det ingen utbetaling for fire rette. Dermed er det jackpot også tirsdag når Axevalla byr på V64. Hele 1 373 676 SEK ligger ekstra i sekserpotten.

Innleveringsfrister Hagmyren
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tall til å gledes over
Robert Bergh er i ferd med å gjennomføre en fantastisk sesong, der Elitloppseieren med Nahar naturligvis er det store høydepunktet. Stallhestene til Robert Bergh har per 7. oktober startet i 723 løp, de har tatt 156 seire og i pengevei har det foreløpig blitt 18,4 mill SEK inn på konto. Robban selv har kusket 514 løp, han har vunnet 131 og kjørt inn over 15,6 mill til sine hesteeiere. Han vinner altså hvert fjerde løp han kjører (seiersprosent på knallsterke 25) og hold dere fast; han har i snitt innkjørt over 30 000 SEK for hvert løp han har kusket.

Også kalde fra Bergh
Det er mer enn førstepremien som stallhesten 2 Bro Viking får dersom han vinner V4-1. Fireåringen til Bergh har utviklet seg strålende i år, og så sent som lørdag avsluttet hesten flott via drøye spor til andreplass bak meget gode Munter i et løp utenfor V75-veddemålet på hjemmebanen Bergsåker. Tirsdag er det ingen Munter med i feltet, startsporet er bra og distansen over 2640 meter ikke noe minus. Vi tror en feilfri Bro Viking er den beste hesten i dette kaldblodløpet og bankerspiller direkte i V4-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Linderoth har mer å by på
Per Linderoth er i likhet med Robert Bergh i ferd med å gjennomføre en strålende sesong, ikke minst takket være den fantastiske fireårshoppa Blended Scotch. Linderoth har dog mer enn henne på sin stall på Bergsåker og på Hagmyren i dag sender han ut treårige 10 Julio Gold i V4-3/DD-2. Juliano Star-sønnen avsluttet meget bra på Bergsåker i sin siste start, og fjerdevalget i løpet kan sitte der i dag. Vi betaler på alle forslag.