Robert Bergh har bankeren

Foto: hesteguiden.com

Lycksele arrangerer V4-spill denne fredagen, og vi byr på en klokkeklar banker i finalen!

Fredagen åpnes opp med spill til lunsjløpene på Lycksele i Sverige hos Norsk Rikstoto, mens det på kvelden kan spilles til en V64-omgang i Halmstad i Sverige samt til en V65-omgang på Jarlsberg i Vestfold her hjemme

Her kan du spille Nettavisens populære V4-andelslag på Eksperten. Det kan lønne seg å være ute i god tid for å være sikker på at du får sikret deg andeler.

Perfekte forutsetninger
Robert Bergh har med seg flere aktuelle hester til Lycksele denne fredagslunsjen. Vi har klokketro på 4 Hankypanky Ginanna, som kommer ut i V4-4 sammen med Nicklas Westerholm. Hoppa var ute i en poengjakt på Dannero i sin siste start, men prestasjonen var det ingenting å si på.

Bergh-traveren fikk en fin start i fra sitt springspor på volten, og Hankypanky Ginanna satt tidlig i tet. Fra den posisjonen ble det en meget lett seier på sterke 1.16,1 over 2140 meter voltestart. Det er en tid som skal duge langt i dette løpet på Lycksele. Hun har vist fartsressurser som ingen i dette feltet kan matche.

Hun står fint til i spor 1 på 20 meter tillegg, og med kun tre hester på strek bør hun ha en god sjanse til å sitte i tet relativt tidlig, men hoppa er ikke avhengig av tet for å vinne dette løpet. Vi mener Daguet Rapide-datteren skal ha en bra vinnersjanse uansett posisjon i dette løpet.

Innleveringsfrister Lycksele
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

En herlig type!
10 Cross Section som kommer ut i V4-2, er en hest vi liker særdeles godt. Han har tatt hele 5 seiere av 11 mulige så langt i karrieren. I den siste starten på Skellefteå kom årets første fulltreffer. Roger Nilsson plasserte Scarlet Knight-sønnen perfekt til i andre utvendig underveis.

Favoritten Breezy Boko dro unna i tet, og så ut som en klink vinner inn i den siste svingen, men da Cross Section dro ut i angrep inn mot den siste svingen, tok han virkelig tak i sakene.

5-åringen koblet enkelt grepet på favoritten ned oppløpet, og det så ut som det var godt med krefter på tanken. Selv om sporet er dårlig i dag er dette en hest som har høy kapasitet i forhold til sitt grunnlag. Skulle det bli tempo på løpet, ser vi ikke bort i fra at 10 Cross Section runder alt og alle til slutt.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.