Robert Bergh i hetluften

Foto: hesteguiden.com

Vi tror Robert Bergh sitter bak en vinner i V64-finalen i Gävle denne søndagen.

Sportspills meny søndag:
Tippetips: Kan det skje et mirakel på Wembley?
Oddstips 1: Endelig opptur for City
Oddstips 2: Malaga merker kjøret
V5 Sørlandet:Straffespark i Sør?

Søndagen er en innholdsrik dag på hestefronten, og de som er sugne på spill kan først spille til en V4/V5-omgang til Täby galopp i Sverige.

Det fortsetter så på ettermiddagen med spill til en V64-omgang i Gävle (løpene er flyttet fra Bergsåker pga dårlige baneforhold) på den andre siden av kjølen, og til løpene på Vincennes der Fetter'n T.G. skal prøve å gjenta triumfen fra torsdag. Det hele avsluttes med en dobbel V5-omgang til Sørlandet her hjemme. Vi har tips til Gävle og Sørlandet, og vi tror vår banker i Sverige bruker korteste veien til mål!

Vi kjørte blankt på våre tips på Bjerke i går i en omgang hvor potten på nærmere 10 millioner kroner gikk (vår banker Wik Stjernen ble toer), men det må vi tåle. Sportspill har likevel hatt en flott uke på tipsene (senest på fredag ble det 803 kroner tilbake på V65-forslaget til 162 kroner), og så langt denne uken har Nettavisens lesere vunnet hele 508 452 kroner på våre utlagte spill! Det er strålende, og det er nye sjanser til gevinster i dag!

Tidlig tet, og slutt?
Vi synes 2 My Love Star som kommer ut i V64-6 på Bergsåker i dag er i rivende utvikling, og i den siste starten gjorde hun ett toppløp selv om hun tapte som storfavoritt. Det ble dårlig tempo på det løpet underveis, og det ble bare for langt frem til slutt da. Love You – datteren holdt dog virkelig farten inn i mål, og det er bedre forutsetninger denne gangen med perfekt spor og distansen har hun tidligere vist at hun takler utmerket.

Slik vi leser løpet er det en bra sjanse for at Robert Bergh kan komme seg til tet på et tidlig tidspunkt (får trolig overta tet fra raske 5 Windess som ofte blir for hissig om de kjører foran), og blir det slik tror vi det ingen som kjører frem å lager noe spesielt tempo med favoritten i tet. Beste hesten på kapasitet, positive rapporter, og god kusk gjør sitt til at vi bankerspiller denne.

Innleveringsfrister Bergsåker
V64 kl. 15.10
DD kl. 16.38

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens lås!
Vi mener 4 Livi Destiny og 9 Robin Ru i V64-5 skal være snakk om en sikker lås i denne omgangen, og 4 Livi Destiny er en hedershest som alltid gjør sitt beste. Han har vunnet 24 av 69 løp i karrieren, og dett er da snakk om en vinnerhest litt utenom det vanlige dette. Han har trukket et perfekt spor bak bilen, og om John Østman klinker til på startsiden har vi vondt for å se noen kunne ta i mot han på startsiden selv om 2 Kanel Kap er meget rask ut.

Dersom det blir tet på Malabar Circle Ås – sønnen er mye gjort, men han kommer ut etter en liten pause og muligens trenger han et løp i kroppen før toppformen innfinner seg. 9 Robin Ru fikk for langt frem sist etter at det var dårlig tempo på løpet i front, og det er ikke noe minus med bakspor i dag, da han ikke er noe rask fra start. Trener Leif Wikstrøm synes hesten virker meget fin hjemme om dagen, og bare det blir litt tempo i front, plukker Gidde Palema–sønnen ned mange til slutt.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Dagens outsider!
Vi synes 12 Uppy Smiling V64-4 var en Love You–sønn som virkelig imponerte da han tok ned Quality Lavec fra utvendig leder sist på sterke 15,0/2140, og det var første gang Bo Ekløf kjørte denne 5-åringen som har fryktelig høy kapasitet. Han var lyrisk til hesten, og han mente at dette kom til å bli en klasseklatrer.

Han virker til å være utømmelig for krefter Uppy Smiling, og dersom han fungerer som sist skal de være gode for å stå i mot han på sisterunden. Ekløf er en kjent tipsekspert i Sverige, og han bruker faktisk banker på seg selv. Hesten er vår klare favoritt, men han bli et andrevalg bak favoritten 1 Hallas Dennis.